SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tahta Kapalı Olduğu İçin Transfer Yapamıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulüpteki sıkıntıları çözmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, görev gelir gelmez hızlı bir çalışma içerisine girdiklerini anlattı.

Yeşilova, yönetim olarak ‘Acil Eylem Planı’ hazırladıklarını ve bu plan çerçevesinde çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Takımın borçlarından dolayı transfer tahtasının kapalı olduğunu ifade eden Yeşilova, “Tahta kapalı olduğu için transfer yapamıyoruz. Ancak sözleşmesi bizde sona eren oyuncuları yeniden takıma katabiliyoruz. Yönetim olarak bu konuyla ilgili hızlı bir çalışma içerisine girdik. Bu oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa zamanda bir sonuç almak istiyoruz. Bizden önce çok sıkıntılı bir süreç vardı. Yönetim olarak görev gelir gelmez yoğun bir mesai harcıyoruz. İlk etapta sözleşmesi bizde sona eren oyuncularla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Öte yandan kulüp personelleriyle bir araya geldik. Onların sorunları çözüme kavuşturmak için bir çalışma yapacağız. Bu noktada da görüş alış verişinde bulunduk” dedi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz bu takım bitti kapanacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Eryaman Ahmet önce inşaatlarını bitirecek parasını bulsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Olcay (2 yıl önce)
    Gelen yeni yönetim amatör ligdeki bir takıma dahi bir katkı sağlayamaz. Ne yazık ki bırakın maddi destek olmayı kendileri bile maddi desteğe ihtiyaç duymaktalar. Sanırım Malatya'da futbol olmuyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (2 yıl önce)
    Adil gevregin takımı kayyum bırakmama noktasında bu yönetimin kullanıldığını düşünüyorum.Vali beyin de bizleri umutlandiracak açıklamalarını duymak istiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • metin (2 yıl önce)
    gelen ağlıyor giden ağlıyorpara yok diye elazığspor taraftarlar derneği başkanı geldi takımın başkanı oldu transfer tahtasını açtı o adam kadar olamadınız oysa ki adam da gariban tribünden gelme biri yazık koskaca takımın koskoca şehrin geldiği noktaya bak
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Para para para.. çözüm para..
    %58
    %42
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    bunlarda mı parasız yönetim? yeni yönetim geliyosunuz tahtayı açamayacak durumdasınız? bırakaydınız kayyum olaydı. hiç değilse kim napmış eski başkandan siyasetçisine herkes hesap verirdi. desenizde geçmiş olsun şimdiden... o kadar yönetime adam almışlar kimsede para yok enteresan :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Basın sözcüsü arkadaş bir kaç yıl öncesine kadar su tesisatı işi ile uğraşıyordu..herkesin mesleğine saygım sonsuz fakat takım bu durumda iken allah aşkına bu kulübe yeni seçilen yöneticilerin ne faydası olacak?
    %88
    %12
    Yanıtla