SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takımı Sumudica'ya Bırakıp Ortadan Kayboldular!

0
Güncellendi - 2021-12-18 01:59:07
Takımı Sumudica'ya Bırakıp Ortadan Kayboldular!
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın Malatya'daki hazırlıklarını tamamladı ve kafile özel uçakla Maatya'dan ayrıldı.

Geçtiğimiz Pazar Yeni Malatya Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'a 6-2 mağlup olarak büyük bir hezimete uğrayan Yeni Malatyaspor'da, bu maçın ardından stadı acele terkeden Kulüp Başkanı Adil Gevrek bugüne kadar ortaya çıkmazken, takım maç sonrası staddaki taraftarlara veda ederek 'istifa' görüntüsü veren, daha sonra yaptığı açıklamada takımın futbolcu kadrosundaki kalite düşüklüğüne değinip yeni transfer talebinde bulunan ve böylece staddaki gösteriyle yansıttığı kararını 'askıya' aldığını gösteren Teknik Direktör Sumudica, Salı gününden itibaren takımı Rizespor maçına hazırlamaya başladı. Sumudica'dan sonraki günlerde herhangi bir açıklama gelmezken, kulüp başkanı ve yöneticilerden de ses çıkmadı ve hezimetin şokuna kamuoyunu tatmin edecek bir yanıt verilemedi.

Futbolcu kadrosuna ciddi eleştiriler yöneten Sumudica ile takımı başbaşa bırakan başkan ve diğer yöneticilerden (!) bir daha haber alınamazken, ligden düşmeme mücadelesinde çok önemli olan Rize maçı öncesi taraftarlarda büyük tedirginliğ yolaçtı.

Maçla ilgili Malatya'daki son hazırlıklarını Cuma günü yapan Yeni Malatyaspor, akşama doğru özel uçakla Trabzon'a gitti. Kafile, buradan da otobüsle Rize'ye geçti. Takımın, Cumartesi günü Rize'de son antrenmanını yapacağı bildirildi.

Bu arada, kulübün Malatya'da basına muhatap olacak herhangi bir yöneticisi ve sportif direktöründen, takımın durumu ile ilgili herhangi bir bilgilendirme olmadığı için, takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunup bulunmadığı ile ilgili de bilgi edinilemedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • adem adali (2 yıl önce)
    Sumidica hoca aslına bakıldığı zaman bana görede haklı görünüyor. Takım kalitesi cidden alt seviyelerde defansif olarak problemler büyük iki kere öne geçip arkasından 6 gol ile geceyi bitirmek cidden can sıkıcı. Ancak devre arasındaki takviyeler ile inşallah malatyam kendisine gelcektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Mustafa kardesim dogru soyluyor bu takimin bu durum dusmesinin sorumlusu siyasi vekiler basta olmak uzere akp belediye baskanlari yardimlari n onunu kestiler cunku baskan tarafsiz oldu sadece malatya dedi takimi 3 ligte aldi superlige cikardi Meraki etmeyin malatya halki zamani geldiginde onlarda siyasileri vekillikler baskanligi bitecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu takımı 3.ligden alıp buraya getirende,UEFA kupasında oynatanda bu yönetim değilmiydi.Avrupa kupası maçında bile tribünlerin yarısını bile dolduramayan,Adil başkan dışında kulüp için çırpınan başka birisi varmı..Maçda tribünlere bakınca ben utanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Niye komple bırakıp gitmiyor adil efendi.Yarın takım bir beraberlik alırsa yine ortaya çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Malatyalilar sporun icine siyasiler siyaseti ortaya korsa orda basari olmaz bu takim malatyanin akp,chp,mhp sp,iyi partition deyil ama ayrim yaptilar basta battalgaz belediyesi yeslyurt belediyesi vebuyuksehir belediye baskanlari akp ve mhp vekileri yeni malatya spor baskanini yonetimine madi manevi destek olmadilar para yardiminda bulunmadilar bu nedenle iyi oyuncular alinamadi yani ayrim yaptiklar icin guven kalmadi ve yurt icinde yurt disinda yasiyan malatyalilar maclara gitmediler para yardiminda bulunmadilar sozun kisasi siyasiler yonetsin siyasinin parting baskani ve takimi olsun diyorlar bakin sivasa bakin gaziantepe yillardir superlikte bizde laf cok hava atma var icrata paraya gelince yok bu takim duserse bir daha superlige cikamaz Burada sesleniyorum malatyanin is adamlari Var toplanin para yardimi yapin kulubun basina guvendiginiz adeletli vicdanli kul haki yemiyen allahtan korkan mudur atayin takimi yonetsin iyi bir hoca en az 10 tane superligte oynayacak oyuncu alin gurbeten saygilar selamlar malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu klübü bu hale mevcut yönetim getirdi.Bunlar gitmediği sürece kimse bu takıma yardım etmez,kimse maça da gitmez.Güven böyle birşey.Gerisinin teferruat olduğunu son 2 yılda yaşananara bakarsan anlarsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Başkanın etkisi yetkisi yok olmuş Malatya spor Türkiyenin ekonimisi gibi olmuş gittiği kadar gittmediği kader misali Biri gelsede başkanlığı alsa diye dua ediyor oyuncular da nasıl olsaa bir takıma gideriz hayelinde Hiç biririn umrunda değiler sadece malatya sevdası olanlar üzülüyor Erol hocayı sergen hocayı irfan ve hamza hocayı gönder hic bir başarısı olmayan hiç bir yerde barınamayan birinde başarı beklemek normal bir insaan degil bir canlının dahi beklemediği bir iş O kadar yanlız sahipsiz Malatya Kalp ve tabsiyon sorunu olanlar yarinki maça bakmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sumudica en az7-8 futbolcu istiyor.Bu takımın bu kadar futbolcu alacak maddi gücü yok.Bana göre de en fazla 3-4 futbolcu zorda olsa alinabilir.Suhumidica simdiden kendine mazeretler yaratmaya çalışıyor. Bu takım ligin en güçlü takımlarından GS ve Konya'dan puan aldı .Bir kaç takviye ile seri galibiyetler alabilir.Bakiniz lige iyi başlamayan Başakşehir şu anda ilk 5'in içinde. Baskan konusuna gelince,varmı sahsi,kişisel konumuyla takıma 70-80 milyon kaynak yaratabilecek aday çıksın taraftarlar olarak destekleyelim.Onun dışında adayım diyenler farkli amaca yönelik adaylardır. Baskan işini halledecek tek mercii B.Sehir bld. Başkanıdır. Takıma güç verecek ayağa kaldiracakta Sn Gürkan 'dir.Malatyaspor bu şehrin en önemli markalarından biridir.Camiamizin kenetlenip her koşulda takımımıza sahip çıkması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Zeren (2 yıl önce)
    Bu takım bu hale getiren ler utansın lar yazık lar ulsun sahipsiz malalaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Sumudica yi malatyaspor başkanı seçelim.En azından dobra dobra açıklamaları var delikanlı özü sözü bir insan evladıdır sumudica.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Yılmaz (2 yıl önce)
    Büyükşehirin olaya el koyması ilk yarı bitmeden iki hafta sonra kongre yapılıp takıma pozitif enerji katacak yeni bir yönetimin gelmesi ve alınacak futbolcularla temasa geçilmesi lazım.Adil GEVREK derhal kongre kararı alıp gelir gider bütçe hesaplarını kayyuma devretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Vah beni vahh ne hallere düştük. Iyi hos yonetim istifa deniliyor tamm diyelim etti de talip olan var mi yok kimse arkadas yok yani koskoca sehir yuzlerce malatyali is adami var bir sehrin ortak degeri bu kadar mi sahipsiz birakilir ya. Bir maglubiyette bizim icimiz aciyor takim tam sahipsiz kaldi insanda ne heves biraktiniz ne futbol sevgisi. Yaziklar olsun. Sonra da kendi sehrinin takimini tutmayanlara kızıyoruz şoyle bakiyorum da buna hakkimiz yok. 3-5 kurus maasla takim destekliyoruz milyon dolarlik serveti olan sözde malatyaliların umrunda degil. Para , çıkar her seyin önune gecmis Memleket sevdasi milliyetcilik duygusu kimsede kalmamis yazik gercekten yazik.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    tüzük çıkardılar şavata mıydı onla beraber başkan olmayı zorlaştırdılar. kimseye hesap vermediler. herkese bi atar gider yaptılar. yardımların hepsi kesildi böyle başkana. ertuğrul sağlam ilk anladı herkes kızdı ona ama başkanı ilk o gördü sonra da diğer gelen antrenörler başkanı gördükçe yaptıkları transferleri gördükçe gittikçe gitti. ali ravcıyı mumla arar olduk şimdide soy adı erdoğan biri geldi ne yapıyo niye geldi naptı bilmiyorum. şuanda yok ortada oda yok oda. biri de diyemiyor vekil olur başkan olur iş adamı olur gel hele adil bey noluyor diye. kompile sahipsiz bırakıldı malatya. en büyük hata adil başkanda. sonra futbolcu grubunda. biz 2700 ile geçienemezsen milyonlar alıp onun hakkını bile veremiyor hak etmedikleri maaşlarla gün geçiriyorlar. yazık gerçekten yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (2 yıl önce)
    Adana ds.yı ve altayı yenen .g.s. ve konya dan puan alan bu futbolcu kardeşlerimiz değilmiydi. 3 gündür takımı bırakıp ortalarda görünmeyen bu kişiler malatya nın yakasını bıraksalar. Ve iyi bi yönetim gelse. İnanın bu takım bu kadroyla bile küme düşmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Takım ile ilgili bugüne kadar hangi doğru bilgiyi verdiniz ki. Ulusal basından aldıklarınızı okuyucuya sunan bir yerel basınımız var.bu alanda da süper ligde değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Özellikle birlik beraberlik olmanın çok onemli olduğu zamanda,takımın az olan moralini enerjisini yok etmeye yönelik haberlerin kime faydası var?Sanki takım terk edilmiş başı boş bırakılmış. O zaman ozel uçağı kim tahsis etmiş diğer rezervasyonları kim yapmış?Temenni ediyorum takım iyi bir sonuçla Rize maçını tamamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşlar,genellikle pozitif eleştirilerinizi var,bunlara katılmamak mümkün değil..Tek direktörümüz eleştiriliyor..büyük çoğunlukla haklısınız..Maalesef kabına sığmayan,kavgacı birazda gereksiz konuşmaları ve hareketleri var..olabilir..ama hırslı,yüreği ağzında,takımı saha kenarından takip eden,ateşleyen bir isim..haklılığı şu olabilir,genç ve tecrübesiz oyunculara kalıyor..Nedenleri çok..,sakatlıklar,cezalar,fomsuzlıklar..hastalık..!! Tabii ki ihtiyaç duyacağı oyuncu,en az altı tanesi,sahaya sürdüğü as takım seviyesinde olacak ki stratejisini ortaya koysun..Başta yönetim,profosyonel anlayışını icra edecek..SÜPERLİG seviyesine ayak uydurması gerekir diye düşünüyorum..Başarılar diler,olumsuzluklar bitsin İNŞALLAH diyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Saldım Çayıra,Mevlam Kayıra Misali... Hayırlısı olsun Yapacak fazla bir şey yok gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (2 yıl önce)
    Takım ve kulüp hiç bu kadar bıçak üstünde olmamıştı Allah yardımcımız olsun, bir mucize gerekli...
    0
    0
    Yanıtla