SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Biraz Desteğe ve Sabıra İhtiyacı Var"

A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın geçtiğimiz hafta Manisa FK maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle  Altay maçına Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu olarak çıkan Feyzi Lahiç,  statta kendilerine destek veren taraftara teşekkür etti.

Sezon başı kampı geçiremedikleri için sürekli oyuncuların sakatlandığını aktaran Lahiç, zor şartlar altında bir şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

İyi bir takımlarını olduğunu düşündüklerin belirten Lahiç, "Takımın biraz desteğe ve sabıra ihtiyacı var. Geçen hafta bize çok ümit veren oyunu belki bu hafta sürdüremedik, en azından mağlup da olmadık. Takımın mücadelesi devam edecek ancak hep destek bekliyoruz. İşimiz kolay değil." dedi.

Geçen haftaki oyunla doğru orantılı ve yükselen oyunlarının bulunmadığını anlatan Lahiç, "Eksiklerimize bağlı olarak biraz daha kontrollü oynama ihtiyacı hissettik. Pozisyonlar da bulduk, maçın geneline baktığımızda yarım bir pozisyon verdik. Onun dışında genelde pozisyon üretmek isteyen bir görüntü çizmeye çalıştık. Bazı oyunculardan istediğimiz verimi alamıyoruz. Bazılarında çok fedakarlık alıyoruz, Yiğit ve Ogün gibi. Takım mücadelesine devam edecek. Eksiğimiz olmadan mücadele ettiğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Adalet (1 yıl önce)
    Takım iyi kontrollü oyun oynuyor sadece geçen yılda n düşmemize sebep olan gol bölgesi gol atacak adam yok 2 tane iyi forvete ihtiyaç var.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Artık sabır mamır kalmadı hoca. Geçen seneyi de sayarsak ki teknik kadroda yine siz vardınız yaklaşık 20 maçtır yani Mart'tan beri galibiyeti yok takımın. Bu sezon da 6 hafta sonunda tek galibiyeti olmayan, ligin en çok gol yiyen ve ligin dibine demir atmış bir takımdan bahsediyoruz. Gelen, giden bizden puan alıyor, moral buluyor. Cihat Hoca, Hacı Osman ve Aqua gelirse play off'a oynarız diyordu, ikisi de geldi, ne oldu, değişen bir şey yok. Hoca olarak oyunu iyi okuyamıyor ve vakitlice isabetli müdahaleler yapamıyorsunuz, kredinizi çoktan tükettiniz, haftaya da puan alamazsak ve yine mazaretler uyduracaksanız yolunuz, bahtınız açık olsun.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Boş tribünlerle ne desteği acaba? Buda bizim neyi hakettiğimizi gösteren önemli bir gösterge.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Evvela boş tribünlere sebep olanlar,problemleri yaratanlar hesap vermediği sürece,taraftarın güvenini kazanmadığı sürece o stada çoğu taraftar bizim gibi gelmez..Normalde en az 20 kişilik bir grupla maçlara giderdik.a.gevrek ve avenelerini yaklaşık 3 yıl önce tanıdıktan sonra maçlara gitmedik.Bu şartlarda gitmek de zaten beklemekte normal olamazdı.Yaşananları Siz ve sizin gibiler hakketmiş olabilir.Ancak biz hakkemedik.3 yıldır bu klüpde olacakları yüzlerce insan gibi bu mecralarda hergün haykırdık,klübün batacağını yazdık.Bazı yalakalar bizi malatyaspor düşmanı ilan ettiler.Ha.. onlar kimdi?Şimdi neredeler mi bir çoğu arasıra bataklık kuşları gibi arasıra burada boy gösteriyor ama çoğu nemaları kesilince inlerine çekildiler.Oysa biz Malatyada en az 50 yıldır maçlara giden insanlarız.Velhasıl taraftarı küstürdüler,Yeni yönetim iyi niyetiyle çalışıyor olabilir.Ben ve arkadaşlarım klübü rezil eden,itibarsızlaştıran,kümelere düşmeye hazırlatılmış bu klübün maçlarına hesap sorulanana kadar gitmeme kararı aldık.Hesap sorulmazmı?Önemli değil bizde kesinlikle bu klübün maçlarına gitmeyiz(Malatyanın diğer klüpleri de var)Ha .bizim maça gidip gitmememiz klübü maddi ve manevi olarak etkilermi?Tabiiki etkilemez.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Çocuklar iyi niyetle mücadele ediyor, keşke geçen seneki ruhsuzlar yerine 2. sezon bu gençlerle maça çıksaymışız düşsek de başımız dik, gururla düşerdik. özellikle Ogün, All Malle, ve Abdul samet çok iyilerdi lakin teknik heyetin oyunu iyi okuyup zamanında müdahaleler yapması lazım bence kredilerini tükettiler, haftaya alınacak bir yenilgi yol ayrımı olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail meledo (1 yıl önce)
    Anlamadığım şu ortada bariz penaltı var ve çapsız bir VAR hakemi bizim başkan ve yöneticiler nerde bir haykırış neden yok biz sesimizi çıkarmaz isek onlar zaten umrunda değil malatyanin bitmesine izin vermeyelim
    %84
    %16
    Yanıtla