SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takımından Ayrıldı, EYMS'ye Gelebilir

0
Güncellendi - 2019-01-24 20:54:20
Takımından Ayrıldı, EYMS'ye Gelebilir
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesirspor Baltok'ta kaptan Bülent Cevahir de takımdan ayrıldı. Bülent Cevahir ayrılma gerekçesi olarak ise mental yorgunluk ile Süper Lig'ten gelen teklifleri gösterdi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'ta takımın en eskilerinden olan Bülent Cevahir de takımdan ayrıldı. Kırmızı-beyazlıların Süper Lig'e çıktığı sezon Manisaspor'dan kadroya dahil edilen 26 yaşındaki sol bek, takım kaptanlığına kadar yükselmişti.

Takımın Altınordu ile deplasmanda oynadığı maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayan Bülent Cevahir, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada da yer almadı. Bülent'in sözleşmesini feshettiği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nda yer alan bilgilere göre Bülent'in sözleşmesini 23 Ocak'ta feshettiği öğrenildi.

Bülent Cevahir'in Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'a imza atması bekleniyor.

Balıkesir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abuzer (5 yıl önce)
    Adıyamanspor da alabilir. O yüzden elimizi çabuk tutmalıyız :D
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin demir (5 yıl önce)
    bülent cevahir malatyaspor camiasına hayırlı olsun. aboubakar kamara konusunda henüz bir gelişme yok. umutlar gittikçe azalıyor.futbolcu gelmek istiyor.fulhem kulübü malatyaspor kulübüne gitmesini istemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Olursa nokta transfer olur. Erciyes almadan elimizi çabuk tutalım ?
    0
    0
    Yanıtla