SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzümüzün Akıyla Çıkmış Olduk"

0
Güncellendi - 2017-08-12 03:09:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’da, teşkilatların büyük gayret ve emeği ile güzel bir şekilde ağırladıklarını ifade ederek, “Bu coşkulu miting AKP Malatya teşkilatındaki düzenin ve ekip ruhunun bir göstergesidir" dedi.

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’dak, mitingi ile ilgili yaptıkları çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine yönelik teşekkür toplantısı düzenlendi. Yeşilyurt’ta bir restoranda düzenlenen toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 5 Ağustos’ta Malatya’da düzenlenen toplu açılış töreninde herkesin üzerine düşeni yaptığını ifade etti. Şahin, Malatya’nın her zaman örnek bir duruş sergilediğini belirterek, “Bu bilinç içerisinde olunmasaydı bugün bu teşkilatımız bugünkü konumda olmayacaktı. Bugün teşkilatların yapmış olduğu bütün aktiviteler öteki illerde yapılanlardan çok daha farklı olduğunu geçenlerde arkadaşlar da söyledi. Cumhurbaşkanımızın gitmiş olduğu üç ayrı yerde Malatya'dan övgüyle bahsetmesi bizim için yeter” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Yoğun ve zor bir çalışmanın ardından Allah bizi mahcup etmedi. Teşkilatımızın göstermiş olukları bütün performansları gerçekten takdire şayan. Bu çalışma esnasında Büyükşehir Belediye Başkanım, İlçe Başkanlarım, İlçe Belediye Başkanlarım her anlamda bize destek verdiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte mahalle mahalle dolaşarak bütün hemşehrilerimizi mitinge davet ettiler. Miting günü on binler alana sığmadı, muhteşem bir tablo vardı” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninin çok güzel geçtiğini ifade ederek, “Teşkilatlarımızın büyük gayret ve emeği ile yüzümüzün akıyla çıkmış olduk. Tabi bu coşkulu miting teşkilatların başarısının birer göstergesi, yani bu tür organizasyonlar teşkilat yapısındaki düzenin, ekip ruhunun bir göstergesidir. Malatya olarak yüz akıyla bunu da başarmış olmaktayız. Bunu başaran teşkilatlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızda yenilenme süreci başladı. Belki en başarılı teşkilatlardan biri Malatya teşkilatı, bu ana yapı korunarak takviyelerle birlikte teşkilatımız daha da güç kazanacak” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Hani ne düğün var ne de bayram ama ortada bir miting oluştu. Bir seçim süreci değil, ülkede olağanüstü bir durum söz konusu değil, mevsimlerden yaz, insanlar tatil moduna girmişti ama hamd olsun teşkilatımızın ve bütün kademelerin çalışmaları ve milletimizin teveccühü sonucunda Cumhurbaşkanımız sevinçli ve gururlu bir şekilde Malatya'dan ayrıldı. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • arda (6 yıl önce)
    Zaten herkes üstüne düşeni malatyalılar olarak yapıyor bir siz yapmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (6 yıl önce)
    reis için gerçekten canını vermeye hazır biri olarak vallahi yemin ederim ki:bu mevcut ak parti idarecilerden her hangi biri aday olsun oyum mhp ye ve bunu söyleyen binlerce kişi biliyorum,o yüzde mevcut idareciler gerçekten reisi ve teşkilatı seviyorlarsa bizden bu kadar desin ve çekilsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Burda yerel seçimlere bu kadroyla girerseniz, yok temeyül yoklaması, reisti şuydu buydu muhabbbeti yapanlar seçimler gelince yine gidip aynı partiye oy verecekler. Boşuna çenenizi yormayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bahadır (6 yıl önce)
    cumhurbaşkanı gelecek diye 2 gün harıl harıl çalışın. Şu zamana kadar kapatılmayan, çevre yolundaki çukarlara asfalt dökün. sizin uğraşınız sadece Cumhurbaşkanı gelecek diye, göstermelik. Başkanı neden her yer cukur köstebek yuvasına dönmüş caddelere götürmediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan Malatya (6 yıl önce)bahadır isimli kullanıcı yorumuna
    Neresi çukur allah aşkına Bahadır bey? Ana cadde ve bulvarlarda çalışma olmayan bir yolda çukur söyle sana katılayım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Geçenlerde "su borusunu 40-50 cm. derinliğe koyan ve bize sıcak su içtiren birine, eski borulardan gelen su buz gibiydi. Bu yeni borularda ise sıcak su geliyor. Neden? Diye sorduğumda ” EVİNİZDE BUZDOLABI YOK MU? “ Mantığında cevabı olan bir kaç kişiye sizde metal yorgunluğu var mı? Soruma ise ne münasebet! Her seçimde biz %70 oy alıyoruz. Durmak yok Yola devam. Eeee MALATYA! Herkesin evinde buzdolabı var. Elektrik fişi de MASKİYE takılı! Değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Ne güzel birlik beraberlik tablosu. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • macit (6 yıl önce)
    2019'daki belediye seçimlerinde bu kadroyla girerseniz yüzünüzün akıyla çıkar mısınız işte orası muamma. millet uyandı artık. umarım ak parti 2019 belediye seçimlerinde bu işin ehli birilerini aday koyar. tercihli sistemli ve temayül yoklamalı seçim istiyoruz. geçen seçimlerde temayülde birinci çıkan sami er'i seçtirmeyenlere inat bu sefer oyumuz genel seçimde reise, yerel seçimde adaya olacak. bilgilerinize...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    AKLP'lı Malatya BB başkanı yeni takviyeler demiş. Cumhurbaşkanı partide yönetimden ayrılacaklar için çürük elmalar ile devam edemeyiz diyor. Malatya da çürük elmalar kim şimdiden merak konusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (6 yıl önce)
    Konuşmalara bakınca cumhurbaşkanını biz karşıladık iki vekilin hiç bir dahli yoktur. Doğru olabilir ama 2019 böyle çatırdayan bir teşkilatla ne olacağı açık metal aşınmış mı bilmem ama paslanma apaçık meydanda.... (Bir tavsiye: organizasyonlarda yahudi markalarını milletin gözüne sokmamanızı tavsiye ederim.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost ülke İsrail'e ticari yasak yok malatyam. senin haberin yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • cola içmeyin derler haram yemeyin derler derlerrrrrr
    0
    0
    Yanıtla