SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi İyi Parti'ye Katıldı, Rozetini Akşener Taktı

Tanrıverdi İyi Parti'ye Katıldı, Rozetini Akşener Taktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Eski Başkanı ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Eski Başkanı Malatyalı iş insanı Hikmet Tanrıverdi'nin İyi Partiye katıldığı bildirildi. Tanrıverdi'ye parti rozetini, genel başkan Meral Akşener taktı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve paylaştığı fotoğraflarla, Malatyalı iş insanı Hikmet Tanverdi’nin İyi Parti’ye katıldığını duyurdu.

 Akburak’ın açıklaması şu şekilde:

“İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve Malatyaspor Eski Başkanı, İş İnsanı Hikmet Tanrıverdi İYİler ailesine katıldı. Rozetini Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener taktı. Birlikte başaracağız.” 

Tanrıverdi, 2002 genel seçimlerinde Doğruyol Partisi'nden Malatya 1. sıra milletvekili adayı olmuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MEHMET (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Tarafsız gözlemle İyi Parti Malatyada Halkın sevdiği kaliteli aday gösterirse en az 1 vekil çıkarır . Malatya halkı iktidar vekillerinden her konuda memnun değiller. İyi Parti Malatyada AKP ve MHP seçmeninden binlerce oy alacağı kesin görünüyor.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • kmyc (1 yıl önce)
    Pöçüklü müçüklü bırakın bu işleri de milletin asıl derdi olan yaşam şartlarına bi zahmet dönüp bakın. Geçenlerde Malatya da röportaj yapılırken vatandaşın teki çöpten market artıklarını topladım. siz de toplayın kardeşim halinize şükredin diyor.Adam ben niye bu çöpe muhtaç oldum, beni yönetemeyenlerin beni neden bu hale getirdiklerini sorgulamıyor da halinize şükredin diyor. Bir çiğköfte dürüm 20 tl olmuş .Paranın adı var kendi yok. Ne yazsam duvara çarpıp geliyor. İnşallah bu beceriksiz ve halka hesap vermeyen insanlar bir gün gidecekler ama , ne yapalım ki o zaman çok geç olmamış olur umarım.. Turizm kenti Antalya da yaşıyorum, burdaki durum daha da vahim.. Şura da 10 tane yorum yazılmış hepsi de dert ve sitem dolu .. Bu millet bıktı bu insanlardan..
    %65
    %35
    Yanıtla
  • ibrahim akbez (1 yıl önce)
    hayırlı olsun başkanım
    %57
    %43
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    hikmet başkanı malatyaspor başkanlığı yaptığı dönemde çok seviyordum ve halada seviyorum.. siyaseti kenara bırakalım.. yiğit düşttüğü yerden kalkar demiştti ama adamın bütçesi yoksa nasıl düşttüğü yerden kalksın ve o dönemde süperligde şimdiki gibi gelirler olsaydı öyle inanıyorumki hikmet başkan bu takımı düşürmezdi. tabiki o dönemde federesyon seçimi vardı haluk ulusoy ve ayhan bermek adaydı hikmet başkan da ayhan bermeği desyeklediğini basında duyurdu. federesyon başkanlığını haluk ulusoy tekrar seçilince haluk ulusyon koruduğu ankaragücü ve denizli kümeye düşmesin diye antalyaspor ve malatyasporu makasa aldılar ve düşürdüler. hikmet tanrıverdinin tekrar yenimalatyaspora başkan olmasını isterim açıkcası
    %55
    %45
    Yanıtla
  • mert (1 yıl önce)
    Hikmet bey siyasetten hiç anlamıyor. Bu kaçıncı sayın başkan. İlk adaylığınız DYP den oldu partinin barajı geçemeyeceğini bırakın halk genel başkanları da biliyordu. Şimdi İyi Parti. Kuvvetle muhtemel sizi Malatya'dan aday gösterecekler. Yine sukut-ü hayal-e uğrayacaksınız. Çünkü Malatya'dan İyi parti vekil zaten çıkartamayacak. Sonra da yine Malatyalı Hemşerilerine sitemde bulunacaksınız. Sizin gibi akl-ı selim bir iş insanı nasıl olurda bu konularda yanılgıya düşer anlamış değilim. Neyse artık şunun şurasında 18 Haziran 2023 tarihine bir şey kalmadı.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Baskan hayirli olsun isallah V ekilimiz olursunuz Y malatya sporu superlige cikarsiniz Malatya halki sizleri seviyor
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Cumali ERTAŞ (1 yıl önce)
    Selamünaleykum hayırlı akşamlar diliyorum herkese çok değerli ve kıymetli BAŞKAN ım nasılsınız, iyimisiniz, inşallah iyisinizdir. CENAB l ALLAH utandırmasın her iki tarafada hayırlı ve mübarek etsin inşallah yolunuz ve bahtınız açık olsun.MALATYA KAMUOYU olarak bir bütün halinde KlYMETİNİZİ BİLEMEDİK. Eski veya yeni MALATYASPOR umuzun durumu hâli ORTADA. MALATYA olarak ben değil BİZ düşüncesini benimsemedigimiz sürece A/Z ye hiçbir şey DÜZELMEYECEKTİR. MALATYA istisnalar hariç olmak üzere ÖNCE kendi EVLATLARINA sahip çıkmak zorundadır. Örnek mi Başarılı Battal KANBAY BEY (MALATYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ) Başarılı Bülent KORKMAZ BEY (Ç.RİZESPOR T.D. PUAN DURUMU nda durumları ortada.) Başarılı M.Yaşar ÇERÇİ BEY (MALATYA BELEDİYE BAŞKANI) Ve daha niceleri. Bu arada ben MHP li değilim. Ama MALATYALlYlM ve MALATYA SEVDALlSlYlM. Başarı bizim içimizde mevcut ancak biz başarıyı DEPLASMANDA (Yani dışarda ARlYORUZ.) İyi insanlar hariç : MALATYA daki etkili ve yetkili KİŞİLER İSTİŞARE yapmadan MAALESEF İNSAN HARCAMAYI MESLEK HALİNE GETİRMİŞ DURUMDALAR. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum ALLAH a emanet olun hoşçakalın görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımla selamünaleykum...
    %28
    %72
    Yanıtla