SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar İftarında Millet- Cumhur İttifakları Buluştu

0
Güncellendi - 2018-06-12 01:52:26
Taraftar İftarında Millet- Cumhur İttifakları Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

 Derebeyleri Taraftar Derneği, İnönü Stadına bazı milletvekili adaylarının da katıldığı iftar yemeği ile veda etti.

  İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen iftara CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulusi Porgalı, MHP Malatya Milletvekili Adayı Mehmet Fendoğlu, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Evkur Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda taraftar ve vatandaş katıldı.

  Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar davetinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Malatyaspora ve taraftarlar derneğine tüm siyasi partilerin adaylarını bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha belirtmek istiyorum ki Malatya spor tüm Malatya’nın ortak paydası" dedi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'a Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde büyük destek veren AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise "Malatyaspor hepimizin gözbebeği, hepimiz üzerine titriyoruz. Malatyaspor herkesin saygı duyması gereken büyük bir değer. Malatyaspor'un bugüne gelmesinde değerli başkanlarımızın ve taraftarlarımızın çok büyük emekleri var. Hep birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Malatyaspor olunca her şeyi bir kenara bırakıp, Malatyaspor'un etrafında kenetleniyoruz. Takımımız bu sene Süper Lig'de kaldı, konuşulan bir takım olduk" diye konuştu.

  Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise organizasyonu düzenleyen Derebeyleri Taraftar Derneği'ne teşekkür etti. Gevrek, "Malatyaspor ortak paydamız. Bütün Malatyalıların takıma sahip çıkması lazım. Bugünde güzel bir tablo var. Malatyaspor siyaset üstü bir takım. Hepimiz Malatyaspor için bir aradayız" diye konuştu.

MHP  Malatya Milletvekili Adayı Mehmet Fendoğlu ise "Malatya'mızda şampiyonluklara, üzüntülere ve sevinçlere şahit olan mabedimiz İnönü Stadyumu'nda taraftarlarımızla birlikte 'İnönü'ye Veda' iftarına katıldık. Süper Lig temsilcimiz Evkur Yeni Malatyaspor'umuza yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

  Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Murat Soysal ise efsane stada güzel bir iftar yemeğiyle veda ettiklerini ifade ederek, "Stadımıza ahde vefa yapalım dedik. Bin 500 kişilik bir iftar yemeği tertip ettik" dedi.

  Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Şabi Burak Doğan, "Ahde vefa ile efsane stadımıza veda ettik" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    En büyük şemsiye MALATYASPOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    Turkiye'nin sorunu akparti veya sn. erdogan veya diktatörlük falan degil...Turkiye'nin sorunu CEHALET. Ispat mi istiyorsun: gokmen isimli vatandaşın yorumunu oku...
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (6 yıl önce)
    Seçim sen nelere Kadirsin. Veli AĞBABA elini açmış dua ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dua etmek de akape tekelinde olduğu için etmemesi gerekir, etse de kabul olmaz değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen kardeş sen amma laf etmişsin şu mübarek günde.Veli beyde bu vatan evladı değilmi.Bu tip tartışmalara lütfen girmeyin
    0
    0
    Yanıtla