SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlar Derneği'nden.. "Adil Gevrek'in Çırpınışları Boşuna.."

Taraftarlar Derneği'nden..
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) Başkanı Serdar Kaplan, kongrede yaşanan gerginlik sonrası yaptığı açıklamada Adil Gevrek’e sert eleştirilerde bulundu. Kaplan, “Bu düzene boyun eğmedik, dik duruşumuzu sergiledik” dedi.

Kaplan, kongrede yaşanan tartışmalar ve çıkan olaylar sonrasında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında, Malatyaspor’un eski başkanı Adil Gevrek’in kendisine yönelik eleştirilerine ve salonda yaşanan gerginliğe sert ifadelerle yanıt verdi.

Kaplan, Gevrek’in kongrede kendisine yönelik anlamsız eleştirilerde bulunduğunu belirterek, “Bu memlekette kimin ne olduğunu herkes biliyor ve idrak ediyor. Kongre salonunda kürsüye çıkıp konuşmalarında beni itibarsızlaştırdılar. Beni anlamsız eleştiren Adil Gevrek'in çırpınışlarının boşuna olduğunu herkes biliyor” dedi.

Kaplan, yıllardır Malatyaspor için özveriyle çalıştıklarını vurgularken Gevrek’e ve onu destekleyenlere karşı sert bir mesaj verdi:
“Bizler, yıllardır bu memleket için verdiğimiz özveriyi ispatlamanın gereğini duymuyoruz. Adil Gevrek ve buna çanak tutan kim varsa iyi bilsinler ki Malatya sokaklarında da, burada da biz varız.”

Kaplan, kongrede Gevrek’in talimatıyla olayların çıktığını iddia ederek, yaşananlara sessiz kalanları kınadı:

“Biz her gittiğimiz şehirde Malatyaspor sevdası uğruna çok yumruk yedik, çok yumruk attık. Bu düzen değişirse kahrolalım. Kongrede 'Siz susmazsanız ben sizi susturmasını biliyorum' diyen Adil Gevrek’in talimatıyla olaylar çıktı. Bu düzeneği seyreden herkesi şiddetle kınıyoruz.”

Kongre sonrası gözaltına alınan taraftarlar için çaba gösteren Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’na teşekkür eden Kaplan, açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Kongre salonuna başımız dik girdik, başımız dik çıktık. Gözaltına alınan taraftarlarımız için büyük özveri gösteren Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu abimize sonsuz teşekkürler.”

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Kongredeki olaylarla ilgili gözaltına alınan bir taraftar polis eşliğinde götürülürken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haciwhat (1 saat önce)
    Gene A.gevreğin dediği olmuş.Durmak yok yola devam.
    %100
    %0
    Yanıtla