SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan TFF'ye Stad Tepkisi

Taraftarlardan TFF'ye Stad Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal, Eskişeirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının nerede oynanacağının belli olmamasını sert bir dilleş eleştirdi.

Ligin 11’nci haftasında Pazar günü Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu ve kritik mücadelenin hangi statta ve şehirde oynanacağının belli olmaması Malatyalı taraftarların canını sıkmaya başladı.

Zorlu mücadelede takımlarını desteklemek için deplasmana gitmek isteyen taraftarlar, maçın nerede oynanacağının netlik kazanmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal, “Eskişehirspor maçına birkaç gün kaldı. Deplasmanda oynayacağımız maçın hangi statta oynanacağı daha belli değil. TFF nasıl bir muamma içerisindedir ki deplasman yapacak Malatya yolculuk yapacağı yeri bilmiyor. Ne zaman otel ayarlanacak, ne zaman uçak biletleri alınacak? Uçakta yer kalmazsa otobüsle mi yolculuk yapacak? Eğer öyleyse sahipsiz sanmasınlar artık. Malatya kamuoyu artık uyansın takımına tam anlamıyla sahip çıksın” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız