SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım İl Müdürlüğüne Kalite Belgesi

0
Güncellendi - 2018-06-06 06:14:57
Tarım İl Müdürlüğüne Kalite Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,  Bakanlığın taşra teşkilatlarının Kalite Yönetim Sistemine geçişi ile ilgili başlattığı çalışmalar kapsamında TSE denetimlerinden başarılı bir şekilde çıkarak Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili çalışmalarda büyük başarı sağlayarak 81 il arasında ilk 13’e giren Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit’in yanı sıra ilk 25’e giren illerin kurum müdürlerini Ankara’ya çağırarak TSE belgesi ve plaket verdi.

Macit: Yaptığımız çalışmaları çok uygun gördüler

TSE belgesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit,“Bakanlığımız, Bakanlığa bağlı bütün kurumların ve işletmelerin TSE standartlarında akredite olmasını istedi. Bununla ilgili çalışmalarımız yaptık. Bakanımız ilk 25’e giren şehirlere ödül vereceğini söyledi. Bu şu anlama geliyor: Vatandaşımız ve çiftçilerimize yönelik personel çalışmalarının belirlenmesi ve kurumsallaşması anlamında çok önemli bir belge. TSE’den gelen denetçiler, bizi denetlediler ve yaptığımız çalışmaların uygun olduğunu gördüler. Bizi akredite ederek belgelendirdiler. Belgelendirme sonucu bize TSE’ye uygunluk belgesi ve bayrağı verildi. Kurum girişimize bayrağımızı gönler çektik. Bu arada Bakanımız ilk 25’e giren illerimizi çağırdı. Müracaatta il 5 içerisinde olmamıza rağmen, bazı nedenlerden dolayı 13’üncü olduk ve plaketimizi Sayın Bakanımızdan aldık. Şuanda da akredite olmuş durumdayız. Hizmetlerimiz, daha kaliteli ve profesyonel yürütülerek devam etmektedir” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • keskinsirke (5 yıl önce)
    Anca elinize sertifika belge kupa alıp bunları yaptım dersiniz. Kardeşim köylüye ne yaptınız? Kaç çeşit ürün yetiştirdiniz? Üreticiye ne faydanız oldu? Geri boş işler. sanki dersin şampiyon olmuşlar. peh peh peh
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı hamido (5 yıl önce)
    boş işler bunlar. ne kalitesi önce kayısıya çare bulsunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (5 yıl önce)
    Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sayın Tahir MACİT beyi ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
    0
    0
    Yanıtla