SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Kredi'den Bostanbaşı'na Market

0
Güncellendi - 2021-11-23 17:50:28
Tarım Kredi'den Bostanbaşı'na Market
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı Tarım Kredi Kooperatif Market'in 564'üncü şubesi Malatya'da törenle açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa, merkez Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'ndeki açılış töreninde, marketin hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin bir çiftçi kuruluşu olduğunu hatırlatan Arpa, şöyle devam etti:

"1615 Kooperatif ve 200 hizmet bürosuyla 1815 noktada üreticilerimizin tarımsal girdi ihtiyacını karşılıyoruz. Bir yandan üreticilerimizin tarımsal girdi ihtiyacını karşılarken bir yandan da onların el emeği, göz nuru ürünlerini değerinde satın alarak onları spekülatif fiyat dalgalarından korumaya çalışıyoruz. Şu an da 19 iştirakimiz var. Şirketlerimizden aldığımız güçle ülke ekonomisine istihdam üretmeye ve katma değer üretmeye devam ediyoruz. Daha kısa bir ifadeyle tarlarında üreticilerimizi, sofralarında tüketicilerimiz lehine bir regülasyon görevi ifa ediyoruz. Bugün itibariyle gıda, sigorta, bireysel emeklilik, hayvancılık, gübre, yem, tohum, sera örtüsü, sulama sistemleri alanında faaliyet gösteren 19 iştirakimiz var. Tarım kredi ailesi kesinlikle ayakta kalacak, ölmeyecek bir kar marjı hedefiyle kamu faydasını önceleyerek iş görüyor."

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayramali Yıldırım ise yıl sonuna kadar 700 markete ulaşacaklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da Türkiye’de kooperatifçilik denilince akla Tarım Kredi'nin geldiğini belirterek, yapılan hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışa Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü Murat Tunç, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit ile ilgililer katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Boşa açmış sen giderde zengin muhide market açarsan boşa açmış olursun yazık verilen emeklere yszık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (2 yıl önce)
    Malatya'nın en yoksul insanlarının yaşadığı yerde market açıp bununla övünmek büyük vizyon! Emeği geçenleri tebrik ediyorum!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • seyfo (2 yıl önce)
    bi kere de fakir mahallesine yapın gever hep zenginden yana
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (2 yıl önce)
    Malatyanın doğusu sahipsiz.,.doğu tarafına bir bakın marketi.bir park bile yok ailece gidilecek.tarım kredi marketi zafer mahallesine istiyoruz.şehrin doğusu yetim öksüz.,,,karayollarının yeri park olacaktı olmadı henüz. ,,,,,,,saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Bu nasıl zihniyet oraya arabayla gitmek gelmek 20 TL yakar şehir merkezi dururken neden orası....?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bir tanede Fahri kayahana açılmasını istiyoruz..Önce buraya açsaydınız daha güzel olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    insanın aklıyla alay ediyorlar. zengine market. :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (2 yıl önce)
    Malatyamızın fakir fukara takımının bir arada sitelerde yaşadığı Bostanbaşı Bölgemize Cumhurbaşkanımızın da istediği gibi başta gıda olmak üzere temel tüketim malzemelerinin ucuza satılacağı Tarım Kredi Kooperatifi Marketinin açılmasında emeği geçenlerin alayının zihniyetini, Gıda fiyatlarındaki artışın Devlet eliyle marketler açılarak engellemelerini düşünenlerin de zihniyetini, aynı bölgede Yeşilyurt Belediyesinin Marketi olmasına rağmen orada fiyat indirmek yerine 3-5 torpilliye iş vermek, ahbap çavuşlara kira ve tedarik karşılığı para aktarmak fiilini siyasi veya ekonomik başarı zannederek inci tanesi gibi dizilip bir de açılış yaparak kahraman ilan edilmeyi bekleyen tarifsizliği anlayan beri gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas (2 yıl önce)
    Açılabilecek en güzel yere açmışlar. Görebilir kimin dükkanıydı. Bostanbaşı yerine daha merkezi bir yere açamadınızmı. Hepimiz yararlanırdık.Herşeyiniz rant
    0
    0
    Yanıtla
  • dükkan sahibi de resimde elleri baglı olan bıyıklı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Captain Price (2 yıl önce)
    23.11.2021 tarihinde ülkede TL USD karşısında %15 oranında değer kaybedip 13.50 seviyesinin üstüne çıkmış marketlerde artık temel gıdalar 1 adet ile sınırlandırılmış bunlar kalkmış market açılışı yapıyorlar siz ülkeyi bu marketlerle donatsanız ne olur ülke batmış yarın BAE, sizin fetöcü dediğiniz ülkenin şeyhleri gelip üç paraya ülkenin önemli şirketlerini satın alacaklar bu nedir acaba ülkeyi birilerine peşkeş çekmektir. Birde sizin bir milllet vekiliniz çıkmış millet ayda 2 kilo et yiyorsa 1 kilo yesin ulan ülkenin büyük çoğunluğu ayda 1 kilo et yiyemiyor siz nasıl bir kafadasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Matrak44 (2 yıl önce)
    Tam yeri oldu yakında tarım kredi koparatifi zengin olur nasılsa zengin yine zengin fakir olmuş kimin umurunda olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    merkezde yer bulamamışlarmı ,esenlik zarar etmesin rakip olmayalım diyemi bukadar uzak bir yere açmışlar marketi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Gerçekten mantıklı bir iş yapmışlar ki Malatya nın en gariban semtinde açmışlar... Bu kadar orta gelirli semt varken BOSTANBAŞI"nı seçmeleri tamamen dersini çalışmayan öğrenci gibi olmuş...
    0
    0
    Yanıtla