SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taş Ocağında Kaza, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-02-16 23:30:39
Taş Ocağında Kaza, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da taş ocağında devrilen hafriyat kamyonunda sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ekipleri tarafından iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.

Suriye uyruklu 36 yaşındaki Omar Khail idaresindeki hafriyat kamyonu, merkez Battalgazi ilçesi Karagöz Mahallesi'ndeki taş ocağında devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ile iş makineleri sevk edildi.

Kamyonun daha da aşağıya kaymaması için 2 iş makinesi aracı sabit tutmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de şoför mahallinde sıkışan yaralı Khail'i kurtarma çalışması başlattı.

Yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu kurtarılan sürücü, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Bu taş odağında meydana gelen kaçıncı kaza. Daha önce ölümlü kazaları varmı araştırılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ayhan (5 yıl önce)
    artık her yerde suriyeli suriyede bile bu kadar suriyeli yok
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    fatih saçmalamışsın.daha fazla yazardım ama yayınlamazlar diye yazmadım.anladın değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Kusura bakma ama saçmalamışsın resmen.Her kim olursa olsun önce insandır ne yani Malatyalı olmayan çalışan bingölüsü muşlusu her neyse ölsün mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • bay (5 yıl önce)
    Bedel öder dediğin sıradan bi varlık değil insan insan sen önce kin tutmamayı öğren sonra yorum yap
    0
    0
    Yanıtla