SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tatil Edilen Maçta MBB Ampute Hükmen Mağlup

Tatil Edilen Maçta MBB Ampute Hükmen Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü arasında geçtiğimiz hafta  oynanan ve saha olayları nedeniyle mücadelenin hakemi tarafından tatil edilen karşılaşmayla ilgili kararını verdi.

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 19.haftasında 24 Nisan Pazar günü Malatya’da oynanan Malatya Büyükşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü karşılaşması çıkan saha olayları nedeniyle yarıda kalmıştı. Hakem Erol Eroğlu, Etimesgut ekibinin önde bitirdiği ilk yarının ardından soyunma odasına giderken, sahada başlayan tartışma devam etmişti. Tribünde bulunan bazı şahısların hakem odasına giderek hakeme fiili saldırıda bulunmaları üzerine, hakem maçı tatil etmiş, polise giderek saldırganlar hakkında şikayetçi olmuştu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu,bu maçla ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 hükmen yenik saydı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız