SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica: "Tazminat İçin FIFA'ya Gidebilirim"

Sumudica:
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’dan gönderilen teknik direktör Marius Sumudica “Tazminat için FIFA’ya gidebilirim” dedi.

Öznur Kablo Yeni Malatysapor ile yolları ayrılan  teknik direktör Marius Sumudica, kulüpten her hangi bir tazminat almadığını açıklayarak, “Benimle kulüp arasıdaki davanın nasıl karara bağlanacağına FIFA karar verir.” diyerek, tazminatın ödenmemesi halinde FIFA’ya gideceğini vurguladı.

Öznur kablo Yeni Malatyaspor’da görev yaptığı  2 Ekim 2022'den bugüne kadar 4 ayda karnesinde  3 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet olan teknik direktör Marius Sumudica, takımdan gönderildiğini, her hangi bir tazminat almadığını belirterek, durumu FIFA’ya götürebileceğini vurguladı.

Teknik direktör Marius Sumudica sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Malatya'ya, onların harika taraftarlarına, eski oyuncularıma ve ekibime veda etme zamanı. Kulüpteki herkese bu aylarda verdikleri destek için teşekkür etmek istiyorum. Zor oldu ama çok çalıştık ve iyi niyetle çalıştık. Malatya sözleşmemi feshetti. Herhangi bir maddi tazminat aldığım doğru değildir.  Benimle kulüp arasıdaki davanın nasıl karara bağlanacağına FIFA karar verir. Malatyaspor'a başarılar dilerim, Umarım sezon sonunda kümede kalırlar."

Mehmet GÖRESİYE,  malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Shakiri (2 yıl önce)
    Tam bir goy goycu....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdem (2 yıl önce)
    Bu takımı sen düşürdün.İstediğim futbolcuları alın bu klüp kümeye düşmeyecek dedin.Geldiğimiz noktada 16 maçta Sadece 3 galibiyetin var ve hiçbir zaman istifa edip defolup gitmedinki tazminat alasın adi adam.Şimdide kalkmışsın bu takımdan böyle bir zamanda tazminat yolmanın peşine düşüyorsun;sende onur olsa onurunla istifa edip d giderdin,tabii senin derdinde ayrı bir dertmiş.Hiçbirşeyimiz profosyonel değil,sözleşmeyi yapıyorsun bütün maddeler hocadan yana bu insanların özel şirketi olsa acaba aynı durum yaşanırmıydı onuda kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Ryaan aabid zaten bizim orta sahamızda ki rakibe çalışan ve rakibe alan açan iyi bir topçuydu gitmesi çok iyi oldu keşke 3-4 hafta önce gitseydi daha iyi olurdu.Şuan kümede kalma ihtimalimiz %5 gibi mucizevi birşey yinede inşaallah herşey lehimize olur...
    %100
    %0
    Yanıtla