SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tecde'de Silahlı Kavga.. 1 Ölü, 5 Yaralı

Tecde'de Silahlı Kavga.. 1 Ölü, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine pompalı tüfekli ateş edilmesi sonucunda 1 kişi öldü, 3 ‘ü silahla olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. 

Olay, 25 Haziran Pazar gecesi saat 22.00 sıralarında Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Aile Sağlık Merkezi yanında bulunan bir çay ocağında meydana geldi. Mahallede çay ocağı işleten esnaf aile ile 2 yıldır devam eden alacak-verecek meselesi nedeniyle karşı taraf ve aracılar bir araya gelerek konuyu sonuçlandırmak istediler.  Bu sırada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerini darp ederken, kardeş olan Soner ve Alaattin A. adlı şüpheliler pompalı tüfekle ateş açarak, geldikleri araçla kaçtılar.

Açılan ateş sonucu yaralananlardan  31 yaşındaki İshak Koç (aşağıdaki fotoğrafta), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, saçma isabet eden  babası Abuzer Koç, kardeşi Musa Koç ve aracı Hasan Orak ile darp yaralısı A.D ve B.Ş. ambulanslar ile hastanelere kaldırıldılar. 

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, cinayet şüphelileri Soner ve Alaattin A. Emniyet ekiplerince pompalı tüfek ile birlikte  kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar.

Olaydan sonar Emniyet ekipleri geniş çaplı çalışma yürütürken,  Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde incelemelerde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • MYM (10 ay önce)
    Biz Malatyalılar kendimizi ne kadar çok üstün görüyoruz bi mantık yürüyemiyorum ülkenin neresine gidersen git aynı sözler başka illerde de hep göçten şikayet ediyorlar sanki bu göçlerden önce temizmiş gibi memleket ya arkadaşlar şunu artık anlayın nesil ve insanlar değişiyor ülkenin ahlak yapısı bozuluyor bu hatayı kendimizde aramalıyız birazda yetiştirdiğimiz gençlik bu ha bu demek değil ki eski insanlar dürüst diye şu bi gerçek ki para hırsı insanları çok değiştirdi eskiden bu kadar çok para hırsı yoktu insanlar huzurluydu şimdi ise durum çok farklı insanlar bide şunu anlamıyorum birileri suçu direkt kurumlara atmış bilmeden konuşuyorsunuz işte emniyet çalışsa ne olur çalışmasa ne olur cezai yaptırımı ve caydırıcılığı yok hepimiz şahit oluyoruz adamların görevini yaparken karşılaşmadığı zorluk kalmıyor hele ki Malatya’da illa bi siyasi zorbalığına uğruyorlar bu şartlarda hanginiz polis olup görev yapabilirsiniz soruyorum sizlere Adliye derseniz kanunlar zayıf adam görevi neyse onu yapıyor en üstten seviyeden ceza verseniz ne olur yok denetimli serbestlik yok iyi hal yok bilmem ne bunlar yasalarda olan şeyler uygulamak zorundasınız bazılarını ayrıca cezaevleri dolup taşmış hangi birini içeri atacaksınız ha belediye konusunda haklısınız tek sözüm yok hiçbir hizmet yok maalesef bu tüm ülkede de aynı emin olun ki herkes kendi menfaatine çalışıyor memleket kimsenin umrunda değil yani uzun lafın kısası suçu hep bir yerde aramanın anlamı yok insanlığımızı kaybediyoruz bunu da hep beraber el ele yapıyoruz ülkenin her yerini polis jandarma savcı hakim doldursan ne olur özendiğimiz ve yetkili olduğunu düşündüğümüz Amerika da adamlar okul basıp çoluk çocuk demeden öldürüyorlar bizde Allah’tan böyle bişey olmuyor o kadar kendimizi kaybetmedik ha birde son sözüm depremde ve sonrasında Malatya’da yaşananları hepimiz biliyoruz o gün simite fahiş fiyat isteyen mi dersiniz su bile vermeyen esnaf mı dersiniz hırsızlık yapan komşu mu dersiniz her yer hırsız kaynıyor diyorsunuz ama en çok kendimiz yapıyoruz kiraları fahiş fiyatlara yükselten mi dersiniz belki 10 sefer yapıpta kazanamayacağı parayı tek seferde kazanan nakliyeciler mi dersiniz yazılacak çok şey var ama kelimeler yetmez işte şunu da iyi bilin ki bunları yapanların çoğu da hemşerilerimiz hadi olmasa ne olur sonuçta hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız Allah yardımcımız olsun saygılarımla…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tecdeli (10 ay önce)
    Malatya şöyleydi diyeceğine kacmayaydınız terk etmeyeydiniz şuralısı buralısı geçin su ayakları yerlisiymiş deilmiş ayrıştırma yapamayın surda biraz insan taklidi yapın şuraya bir yorum atayım derdindesiniz defolun gidin baska yerde pis yorumlarınızı yapın ayrımcılık yapıp durmayın.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Metin (10 ay önce)
    Malatya da heryer hırsız arsız dolu Malatya emniyeti ve bekçiler ne iş yapar bilen varmı?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bilgehan (10 ay önce)
    demekki Malatya normale dönmüş birbirimizi yemeye başladık.biz akıllanmadıkça güzel şeyler olmuyo maalesef
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ali (10 ay önce)
    Böylesi olayların güzide şehrimizde yaşanması bizleri derin üzüntüye sürüklüyor.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Güzide (10 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Senin şehrinin neresi güzide etrafına iyi bak ironi yaparken bile düşünmüyosunuz aynı Afganistan peşavere dönmüş ilin
    %83
    %17
    Yanıtla
  • vatandaş (10 ay önce)
    Şu anda insanların yoğun bir şekilde yaşamaya başladığı tecde bölgesinde lütfen 24 saat güvenlik önlemleri alınsın trafik magandaları bir yandan karanlık kişiler bir yandan şehirde kol geziyor inşallah ilerde yolara sere serpe serilen esnafla da sorun çıkmaz bazıları kaldırımı tamamen kapatmış insan kendi evinde öyle rahat oturamaz yayıla yayıla etrafa dağılmış ah ah bir sürü sorun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hakan deniz (10 ay önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Niye sadece Tecde? Diğer mahallerde de aynı sıkıntı var? Orası kalbur üstü bi yer olduğu için mi?
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Alakası yok tecde mah. depremden az hasar gördü binalar sağlam insanlar buraya göç edip tüm binalar doldu o yüzden söyledim. Dikkat edersen bostanbaşı temelli veya ne bilem kiltepe carmuzu vb.gibi yerler de sağlam bina çok az kaldı buraları için mi söyleseydik çık akşam bir gez yoğunluğu görürsün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (10 ay önce)
    Öncelikle hayatını kaybeden kardeşimize rahmet diliyorum, , yalnız şunu hepimizin iyi bilmesi gerekiyor, kimse Emniyet çalışanlarımıza laf etmesinler, Onlar görevlerini 7/24 gece gündüz demeden yapıyorlar, suçluları bulup teslim ediyorlar, sıkıntı buradan sonra başlıyor, kimse suçunun cezasını çekmiyor, bu da belli kesimleri cesaretlendiriyor, suça teşvik ediyor, yıllardır bu böyle gidiyor, bunun da sonu ancak suçlular cezalarını sonuna kadar çekmektir.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Egitimci (10 ay önce)
    Dikkatimi çeken bir şeyi belirtmek istiyorum bu Malatya da olan olaylar ulusal medyada hiç gündeme gelmiyor ve ülkede Malatya dan kimsenin haberi olmuyor..Bunun nedenini birisi bana anlatabilir mi...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet han (10 ay önce)Egitimci isimli kullanıcı yorumuna
    Davul zurna halay ekibi dolar yakma ile fazlası ile yer buldu ne gerek varki bulmasına adamlar diyor ki pisliklerinde boğulsunlar ne de olsa Malatya da Malatyali kalmadı bu şehir de Malatyalılar derneği var ve iki merkez ilçe belediye başkanı dahi Malatyalı değil üstüne üstlük belediyeler de kamu da Malatyalı yok denecek kadar az sayıda normal bu durum daha beter olsun diyor gurbetteki bir çok Malatyali çünkü insanları kendi memleketlerine küstürdüler bu utanç da bu siyasilere yeter de artar bile
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Harbi şoktayım (10 ay önce)Mehmet han isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu kardeşim neyin kafasını yaşıyorsunuz. Ortada bir cinayet var. İnsanlar neden bu denli şiddete yöneldi. Neden insanlar gergin. Neden merhamet duygusu gitmiş. Neden adalet duygusu girmiş? Nerede emniyet ? Nerede yargı? Nerede STK lar. Üzerine vazife olmayan her mevzuya maydonoz olan odalar nerede? Kardeş Malatya’da en çok cinayetleri maalesef bizim Malatyalılar işliyor. Ama biz gerçekle yüzleşeceğimize her seferinde suçu ona buna atıyoruz. Şehrin başkanı beceriksiz beceriksizliği eleştireceğimize memleketi üzerinden eleştiriyoruz. Alın koca şehrin Büyükşehir Başkanı has Malatyalı depremden sonra söyledikleri yenilir yutulur mu? Utanmanın zirvesini yaşadık. Kardeş Malatya’da madde bağımlılığı had safhada, çetecikler türedi. Malatya da herkes herşeyin en iyisini bilirim modunda ahkam kesiyor. Bileni de küstürüyoruz. Susturuyoruz. Meydan cahillere kaldı. Gencecik bir insan ölmüş. Hemde boş yere. Acı paylaşmak, ibret almak, merhamet ile konuşmak dururken bu yazdıkların nedir kardeşim. Siz bu kafada kaldıkça bu şehir hep kötülüğe kaosa gider. Yeter adalet merhamet ve vicdanlı olun.Yoksa altında ağır kalacağız.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Alp (10 ay önce)
    ülkede adalet yok verilen cezaların caydırıcı özelliği yok suc işleyen 10 sene ceza alıyor 4 sene yat cık. Ondan mafya tarzı milletin malına cök ne güzel iş
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mustafa44 (10 ay önce)
    Temiz insanlardı güzel esnaflardı sürekli gidip çay içtiğimiz bir yerdi. Çar çakalın takılmadığı sakin bir yerdi. Gencecik adam yazık olmuş Allah rahmet eylesin Allah sabır versin geride kalanlara...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Salih (10 ay önce)
    Malatya çok kötü bir şehire döndü. 20 yıl önceki Malatya şimdikine 100 basar. Hırsızı mültecisi afrikalısı da tuzu biberi oldu.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • abdulvahap (10 ay önce)
    bu nasıl bir şehir olduk Allahaşkına olmayaki bir gün çatışma çıkmasın kim bunlar her taraf çete dolmuş kimse kusura bakmasın ama denetim diye birşey yok herkesin ya belinde silah yada arabasında pompalı cirit atıyolar en ufak tartışmada hiç çekinmeden ateşliyolar abartı değil inanın normal halkın güvenliği Allaha emanet
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Murat (10 ay önce)
    Bir ara aşırı güven veren ve sürekli herkese kimlik, gbt uygulaması yaptıran bir emniyet müdürü vardı. Son 1 yıldır hiçbir şekilde ismini duymuyoruz müdürün. Malatya yine sahipsiz kaldı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Depremzade (10 ay önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Herkese kimlik sorsan sanki bişey olacak. Kemal sunalın bekçi filmindeki çöp kamyonunu Sarıyere götürmek için düdük çalma mücadelesine benziyor düşüncen. Şöför bide dioki sen düdük talimi yap biz yemeğe gidiyoz:))). Gelelim asıl meseleye Kimliği vermemek için diretenmi, nevar niye çevirdin bişey mi oldu teröristmiyiz dağamı çıkalım diyenlerimi, polise senin yetkin yok kimlik soramazsın diyen ergenlerimi, polisin ön kapıdan adliyeye alıp diğer kapıdan hiçbirşey olmamış gibi salıverilenlerimi arasın hangisi sence.. Örnekler uzar gider tutturmuşlar poliste polis hem yetki yok iş yaptırılmıyor hemde polisiye tedbirlerle verim almaya çalışılıyor. Birazda başka kurumlara bakılsın, vatandaşların kendisi Bi öz eleştiri yapsın kardeşim. Aferin bu düşünceyle devam edin bataklığı kurutma sineklere hücum. Cezaların artması lazım suç işleyenin yanına kar kalmadığı ağır cmk tedbirleri gerek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Avşar bey (10 ay önce)
    Huzur kenti Malatya hey yavrum hey... Yöneticilik bürokratlik öyle korumalarla gezmekle olmuyor (filamali motorize ekiple gezenlerde ayrı) Malatya'ya basiretsiz yöneticiler yüzünden bu şehir teksasa döndü. Araştırın son ikiyilda şehrimizde ne olaylar oldu ne kadar can kaybettik
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet han (10 ay önce)
    Bu kadar göç alırsa bir memleket normal yarın on sene sonra mülteciler de kendi mafya çetelerini kuracak ülkede var bayağı da milletin haberi yok geleceğimiz her geçen gün kararmaya devam ediyor..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ne alaka kardeşim. Konuyu saptırsak asıl sorunla yüzleşemeyiz. Malatya’da depremden sonraki son aylarda ki cinayetler bakınca ve depremden önceki cinayetlere bakınca hepsi bizim Türklerin cinayeti. Sorunu yanlış belirlersek çözümüde yanlış belirleriz. Malatya’da madde bağımlılığı, şiddet eğilimi, vb hususları dikkate almamız lazım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ne alaka ikisi de tecdeli iki tarafida tanıyorum
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Atam dedem 500 yıldan beri Tecde’li birisi olarak İki tarafta Tecde’li yorumunuza katılmıyorum Tecde özellikle Adıyaman’dan çok göç aldı bir yere yerleşme ile oralı olunmuyor maalesef sadece Tecde’de ikamet ediyor oluyorlar
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Evet Tecde de çok fazla adıyamanlı var ama ne hikmetse bütün olaylarda tecdeliler var. Tecdeli banazılı çarmuzulu olmak değil mesele insan olmakta
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (10 ay önce)Egemen isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın Egemen kardeşim Tecde de oturmayla Tecdeli olunmuyor son 100 seneye baksınlar araştırsınlar sorsunlar bakalım Tecdelinin Tecdeli ye karşı bir husumeti olmuş mu?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatya (10 ay önce)
    Adli olaylarda sicilimiz iyi değildi depremden sonra zirve yaptı, 70,80,90 yılların huzur kenti Malatyayı özlüyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Allah aşkına 90 lı yıllarda Malatya tam teksastı bırak her mahalleyi her caddenin çeteleri vardı. Okul çıkışlarında kanın gövdeyi götürdüğü kavgalar hiç eksik olmazdı. Güven yıllarıymış nerde yaşadınız bilmiyorum ki.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Şimdi kinden çok daha iyidi zaten insanlar senin yorumunu beğenmemiş ekşi vermiş Malatya bu kadar kötü duruma hiç düşmedi Malatya bu kadar hiç bir zaman göç almadi Malatya da Malatyali sayısı bu kadar hiç az olmamıştı koca iki merkez ilçe belediye başkanı dahi Malatyalı değil sırf partilerinden dolayı biri beton fabrikasından biri de müteahit Lille yaptığı ağır hasarlı binalar dan yargılanamıyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)
    Deprem bile aklınızı başınıza getirmemiş.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kara44 (10 ay önce)
    Malatya yavaş yavaş eski haline dönüyor..Normalleşeme süreci başladı demekki..
    %84
    %16
    Yanıtla