SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecde'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü

Tecde'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

E.G. idaresindeki 34 CZU 722 plakalı otomobil, Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde A.E.A. yönetimindeki 34 CZV 466 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

60 yaşındaki Zeynep Sayın, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler ise ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AA-İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Alper (4 ay önce)
    Hemen hemen her şehirde geliri belediyeye aktarılan sabit eds radarları var. Seçime 4 yıl olsa malatyada bunu yapamazsın, seçim var yapmayalım, seçmen radarı sevmez, bize oy vermez... bu toplum o yolda başka şekilde 50 km/h ile araba sürmez. Yüzakı bulvarı refüj ile bölünmüş diye 70km/h sınırına çıkartılıp oraya da sabit radar kurulmalı. Nedir bu kardeşim ralli pisti mi yahu üç şeridi gören herkes gaza basıyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tuncay (4 ay önce)
    Yollun iki bölünüp saga. Sola dönüş engellenmesi. Lazım. Belediye. Bu. İşleri. Kontrol etmesi. Lazım. insanlarımız da. Depremden. Sonra. Dikkatsiz. Ve. Genellikle sabah. Trafik. Çok. Acele. Hareket. Ettikleri. Trafik daha dikkatli. Olunmasını. Vefat. Eden. Teyzemi. AllAh. Rahmet. Eylesin mekanı cennet. Olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah zeren (4 ay önce)
    Ben bu yolda daha 10 gün önce bir aracın iki kişiye çarptıgna şahit oldum daha öncede bir ölümlü kazaya ve kaç sefer maddi hasarlı kazaya şahit oldum emniyete yazdım aradım belediyeyi aradım sonra baktım cevap gelmedi cimer e yazdım hız sınırlandırması Kasis yaya geçidi istedik bizi muhtara yönlendirdiler muhtarda hiç ilgilenmedi bugün bir Ocak daha söndü çok üzgünüm bu sizin suçunuz değildi geçen bir trafik denetimi yaptılar 2 gün sonra gittiler yarında gelip yaparlar ama yazıklar olsun yetkililere daha kaç can gidecek hepsini kaydediyorum Allah sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adam (4 ay önce)
    Bilmeden konuşup insanların hakkına girmeyelim . Araç normal seyrinde ilerlerken Hatalı u dönüşü olmuş . Üzücü bir durum vefat eden kişiye Allah rahmet eylesin yaralılara şifa versin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İlhan (4 ay önce)
    Önceden o bölgede radar vardı.Nedense şimdi yok.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kazadan sonra denetim başlamıştı bi kaç gün görüntü yaparlar ondan sonra aynı taass aynı hamam
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Selami (4 ay önce)
    Bu bolgede son donemde 2. ölümlü kaza malesef. Ancak yorumlarda da bahsedildigi gibi ozellikle bu caddede surat yapan serseriler cirit atiyor. Bunlara bir de konteynarlarin ve buraya gelen insanlarin isgali eklendiginde ciddi bir tehlike ortaya cikiyor. Malesef ne belediye ne emniyet ne baska bir yetkili bu olaylara mudahale etmiyor. Depremin tek magduru gibi her yeri isgal eden simarik esnaf gurubu vatandasi hice sayarak isgallerine devam ediyor. Ozellikle okul onlerinde ornegin cahide nebioglu ortaokulu onunde ogrencilerin gecebilecegi hic bir alan birakmamislar. Yetkililer gormemezlikten geliyor. Ancak kotu bir olayda ortaya cikiyorlar. Defalarca uyardik ancak orali olan olmadi. Sonra vay efendim kaza oldu bilmem ne. Cehalet toplumun en buyuk dusmanidir. Ne deprem, ne kaza?!!!
    %97
    %3
    Yanıtla
  • zafer (4 ay önce)
    depremle beraber ne trafik kuralı kaldı ne denetim ters yönden gelen mi dersin surat yapan mı dersin çiftli üçlü park yapanmı dersin malatya kanunsuzlar şehri oldu ne trafikte düzen var nede Fiatları denetleyen var herkes keyfine göre fiat koyup zam yapıyor
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (4 ay önce)
    Araçların plakaları bir birine yakın. Aynı şirket arabası olabilir. Yarışıyor olabilirler. Ölen kişiye Allah rahmet eylesin
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Ümit (4 ay önce)
    Araçların çoğu kaza bölgesinde 50 km hız limiti olmasına rağmen 80-90 km hızla gidiyor.Değer mi , insan canından kıymetli mi?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 ay önce)
    Malatya'da trafik hak getire. Maalesef polis görevini yapmıyor. Trafik tam bir curcuna her tarafta çift park var yolda araba sürmek imkansız. Hırsızlar kol geziyor. Sanki hırsızlık yasal bir olay Malatya'da. Pikap alan hırsızlığa çıkıyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    O bölgede hız sürüşleri yapılıyor buna birde denetimsizlik ekleniyor denetim olsa ne oluyor neticede yanlış yapana fazla bir şey yapılmıyor olan Kaybettiğimiz canlarımıza oluyor,. Bu şehirde yaşam gittikçe zorlaşıyor.
    %91
    %9
    Yanıtla