SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tedavisi Tamamlandı, Doğaya Salındı

0
Güncellendi - 2021-02-12 19:43:50
Tedavisi Tamamlandı, Doğaya Salındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 9 gün önce bir aracın çarpması sonucu yaralanan kurt, tedavisinin ardından yeniden özgürlüğüne kavuştu.

3 Şubat günü Malatya-Kayseri karayolu Kürecik civarında bir aracın çarpması sonucu yaralanan 6 aylık kurt, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerince kaza yerinden alınarak Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yeni Köy Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nde tedavi altına alındı.

Burada uygulanan tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan kurt, yaralandığı bölgeye yakın bir dağlık alanda yeniden ekipler tarafından doğaya salındı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nihat Toramanoğlu (3 yıl önce)
    Milli parklar bölge müdürlüğünde neden tedavisi yapılmamışta hayvan barınağına götürülmüş Neden ? Koskoca milli parklar bölge müdürlüğünde bu kadar kadrolu uzman varken yaban hayvanları tedavi ünitesi yoktur? İlimiz bölge müdürlüğüne yaban hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezi kazandırılmalıdır.Ayrıca bu hayvanı kaza yerinde görüp bildirimini yaparak tedavi sürecini takip eden doğasever gazeteci Alişan Hayırlı Abimide tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk CENGÎZ (3 yıl önce)
    Emeği Geçen Herkesten ALLAH Razı Olsun....
    0
    0
    Yanıtla