SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Gayemiz Malatya'yı Daha İyi Noktalara Taşımak"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, Ankara’da eski mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

TOKİ Başkanı  Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcıları  Vedad Gürgen,  Hasan Suver, Çevre Yönetimi Genel Müdürü  Recep Akdeniz, Emlak Konut Genel Müdürü  Cengiz Erdem ve ilgili daire başkanlıklarıyla bir araya gelerek, uzun uzun Malatya’yı konuştu.

Yüzyılın afeti olan 6 Şubat depremini en ağır şekilde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşması için ivedilikle çalışmalara başladıklarını belirten Er, şehir merkezinin, konutların ve iş yerlerinin inşası hakkında eski mesai arkadaşlarıyla istişarelerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda hemşehrilerimizin güvenli ve sıcak bir yaşam alanına kavuşmalarını sağlamak amacıyla seferberlik ilan ettiklerini ifade eden Er, Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için bütün imkânlarını kullanacaklarını belirtti.

Sami Er, Ankara ziyaretlerinin ilk durağında TOKİ Başkanı  Ömer Bulut ile bir araya geldi. Bulut, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden etkilenen vatandaşlarımız için canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Er, ziyaretine Bakan Yardımcısı  Vedad Gürgen ile devam etti. Gürgen, Malatya şehir merkezinde ki konut ve iş yerlerinin inşasıyla ilgili projeler hakkında görüş ve bilgilerini iletti.

Sami Er ile Bakan Yardımcısı  Hasan Suver’in yaptıkları görüşme sonrasında Suver, depremden zarar gören vatandaşların, talepleri ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade ederek, inşası devam eden konutlar hakkında bilgi verdi.

Çevre Yönetimi Genel Müdürü  Recep Akdeniz ile bir araya gelen Er, deprem bölgesinin hızla ihya ve inşası için planlanan 'Yerinde Dönüşüm' projesi hakkında bilgi aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Emlak Konut işbirliği sonucunda Malatya Çarşısı'nı yeniden ayağa kaldırmak için yapılan çalışmaları Emlak Konut Müdürü Cengiz Erdem’den dinleyen Er, “Tek gayemiz Malatya’mızı daha iyi noktalara taşımaktır.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Filistin (3 ay önce)
    Bu şehir böyle bi şehir işte Sami er nasıl biridir bilmem iyiyse çıkarcıların işine gelmez inşallah Malatya neye layıksa öyle biri gelsin başa ama sonuçta ülke yönetimide değil çok önemsemiyorum filistinde bu kadar zulüm varken bu konuları konuşmaya bile gerek yok kısacası Malatya böyle gider taki rant sağlayanların doyana kadar onlar doyarsa Malatya’da değişim başlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taner (3 ay önce)
    Bugün 200 kişilik alım için evrak hazırladım başvuruya gittim. Melid alıyormuş. Neyse kapıdaki güvenlik alacağı personel kendi bünyesindeymiş ama ilk yayınlanan alımda böyle bir şey yok. Ve ben bunu cimere yazacam sosyal medyada rezil edeceğim kendi adamlarını alacakları için ve OOYYYYYYY YOKKK
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (3 ay önce)
    Herkes arkasındaki rütbeyi söksün sadece isimler olarak seçime katılsın,liyakatli olan bu işi gerçek manada yapabilecek olan o zaman belli olur KATIKSIZ BİR ŞEKİLDE BUNU HALK ADAMA GÖRE SEÇER yoksa bu şekilde partiler isimleri birilerine göre belirler bizde aman boşa gitmesin diye partilere oy veririz isimlere değil Malesef bunun adıda DEMOKRASİ olur canım memleketimde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Keçizade Fuat paşaya gerçek dostların kimlerdir diye soruyorlar paşa derin derin düşünüyor ve cevap veriyor şimdi iktidardayım bilemem. Dünya işte böyle biri gelir biri gider giden gerçek dostlarını tanır yeni gelen ise etrafını saran menfaatçiler ve dalkavuklardan dolayı gerçek dostlarını tanıyamaz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • keşke (3 ay önce)
    keşke hep ankarada dostlarınla kalsan ve gelmesen..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Organize çıkar şebekeleri harekete geçmiş hemen, bir belediye başkan adayının ankara ile, kurumlarla iyi ilşkilerinin olmasının neresi kötü, şehrin ihtiyaçlarını analiz etmek ve yetkili kurumlarla iletişim halinde olmak her zaman şehre kazandırır,
    %50
    %50
    Yanıtla
  • yıldırım (3 ay önce)
    sayın sami er sizin kazanacağınız bellimi. kazanacağınız nerden belli
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ak parti adayı olduğu için garanti ne sandın hemşehrim
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Köylüm (3 ay önce)
    En azından eskiden cahil insanlar cehaletinin farkında olurdu, kabul ederdi hatta öğrenmeye, yanlışı düzeltmeye yönelirdi. Şimdi ise acayip bir pişkinlik var. Başımıza ne geldiyse bir miktar insanın cahilliğinden geldi..
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Güzel bir ziyaret
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 ay önce)
    Malatya 5 yıl Duraklama dönemi yaşayacak bunun acı tarafı Malatya kendi eliyle yapacak.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ali (3 ay önce)
    Çakır'ın ve Polat'ın müsebbibi bir avukat,sizin adınıza ekip kurduğu iddiasıyla Büyükşehir,Maski, Yeşilyurt ve Battalgaziden yöneticilerle görüşüp daire başkanlığı dağıtıyor.Guruplaşmaların kaynağı bu şahısdı Sami bey.Dikkat edin lütfen.Malatya için teknik bir ekip lütfen
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Başkan kukla mı öyle şeye izin vermez vermişse de Malatya’ya geçmiş olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • O kişi atama yapıyorsa ne kadar konuyla alakasız kişi varsa idareci yapar:) Kentsel dönüşüme imam müezzini atar, yada açık öğretim çalışma ekonomisi mezunu :) Allah’ına gurban Malatya :)
    %62
    %38
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Dere geçerken at değiştirilmez. Ak parti zor alır bu seçimi.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Bu fotoğraf seçimin adil şartlarda olmadığının ilanı güç gösterisi.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Bostanbaşılı (3 ay önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Bu fotoğraf Malatya'dan Ankara'ya iletilecek yeniden yapılanma ihtiyaçlarının kabulü anlamına gelmektedir. Biz horoz dövüşü m yaptırıyoruz ki şartları adil değil diye tartışalım. Demekki Malatya için uzun beklemeler neticesinde uygun bir belediye başkan adayı bulunabilmiş. Sağ olsun Reis. Bundan sonra mümkünse çalışkan ve Malatya'ya katma değer katacak Daire Başkanları ve ihitra kabiliyeti olan müdürler ve Belediye imkanlarını özellikle arazi rantlarıyla cebe indirmeyen bürokratlarında atanmasının yeni başkanaımıza tavsiye edilmesi gerekmektedir. Mesela İmar Dairesi Başkanlığı çok önemli bir birimdir. Bu dairenin kararlarının şeffaf olması ve Belediye Meclisiyle beraber tartışılması gerekmektedir. Karşımızda bir Bostanbaşı Faciası var. Aynı hataya düşmemek lazım. Yazık olur Malatya'ya ve Malatyalıma.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 2002 den itibaren akp belediyecilikte siz övüyormusunuz eleştiriyormusunuz kafanız karışık, muhalif aday iktidarın adayı ile aynı imkanlarla yarışmıyor destek bulamıyor buda adil değil eleştirim bu nedenle.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Samet (3 ay önce)
    Başkanım çalışmalarınız güzel,inşallah yönetim kadronuzu da işletme açıköğretim ,avukat doktor, ilkokul mezunu kişiler ile oluşturmazsınız.Atama yaparken diplomalara mutlaka bakmalısınız.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Sen git idareci ol kardeş memlekete bi faydan dokunur belki belediyecilikte tecrübelisin anlaşılan akıl veriyosun ya
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Amacım sadece liyakatli kadro oluşması,depremin izlerini ancak teknik kadro ile silebilir başkan bey
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Adam doğruları yazmış niye zoruna gidiyor
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hangi belediyede çalışıyorsun
    %72
    %28
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    Laf çok ortada görünen bir şey yok.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Orta hasarlı evleri güçlendirin krediniz hazır dedi Sayın Bakan üç aydır kredi verilmiyor ?????
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ali aslan (3 ay önce)
    Hikaye depremden sonra aday olunca gel sonra kahramanlık peşinde koş. Birde projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlar. Bir yıl oldu halen birşey belli değil
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Erhan (3 ay önce)
    Kesin malatya için çalışırsınız cebiniz için değil
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Eğer Sami bey milletvekilerinin sözüyle yöneticilik yapacaksa hiçbir faydası olmaz bu şehire.ama kendi Bilgi ve birikimiyle bu şehri yönetmeye talip olursa belki birşeyler yapabilir
    %89
    %11
    Yanıtla