SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Tekin, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oldu

Malatyalı Tekin, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Sertel Selim başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde merhum Malatyalı iş insanı Celal Birsen’in tekstilci yeğeni Bilal Tekin İl Başkan Yardımcısı oldu. 

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, 2018 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden 7 Aralık’ta istifa etmiş yerine Sertel Selim atanmıştı. Selim'in İl Başkanlığına atanmasının ardından oluşturulan yeni yönetim kurulunda merhum iş insanı Celal Birsen’in ablasının oğlu olan Bilal Tekin de Başkan Yardımcısı olarak görev üstlendi. 

Tekin,  yaptığı açıklamada; “Ülkücü hareketin çeşitli kademelerinde hizmet verdikten sonra Sertel Selim başkanımızın onayı ile il divanın görev üstlendim. Ülkemize, İstanbul’umuza ve Malatya’mıza hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yılda Allah mahcup etmesin.” dedi.

Malatyalıların ve Malatyaspor taraftarlarının sevdiği isimlerden birisi olan Celal Birsen, 14 Şubat 2009 tarihinde İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız