SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefonla Konuşarak Caddeyi Geçmeye Kalkışınca..

Telefonla Konuşarak Caddeyi Geçmeye Kalkışınca..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da telefonla konuşarak caddeyi geçmeye çalışan kadının başına gelenler Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasınca görüntülendi.

İl merkezi İnönü Caddesi'nde geçtiğimiz Eylül ayında kaydedilen görüntüde, telefonla konuşarak karşı kaldırıma  geçmekte olan kadın, yolu kontrol etmeyi unutunca gelen motosikleti farkedemedi. Telefonla konuşmaya devam eden kadını gören motosiklet sürücüsü son anda motosikleti yatırarak çarpmanın etkisini azaltmaya çalıştı. Motosikletin çarptığı telefonlu kadın daha sonra sekerek kaldırıma yürüdü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mehmet yüksel (1 yıl önce)
    C.başkanı gelecek diye çarşı merkezine kadar demir bariyeller kaldırımlara koyulunca trafik yağ gibi akıyordu yıllar öncesinde demirler vardı kimse gelişigüzel karşıya hoplayıp zıplayıp geçemiyordu bu durumu cimerede yazmıştım ordan gelen cevap traji komikti yine üzerinden atlarlar çözüm değil demişlerdi trafik polislerimiz araçlara ceza yazma hassasiyetini gelişi güzel karşıya geçen yayalarada yazsa vallahi bu sorun çözülecek türkiyede bizim çarşı merkezindeki trafiği belkide bulamazsınız
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MEHMET (1 yıl önce)
    Malatya'da bu şekilde karşıdan karşıya yaya olarak geçmek son zamanlarda adet olmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Telefonla o trafikde tarlada yürüyormuş gibi rahat dolaşıp araçları zora sokan bu yayanın şiddetle cezalandırılması gerekir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Sakın olunuz
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Sakin olmayı bana değilde trafikde bile sağına soluna bakmayan dikkat etmiyen,sırf kendi keyfiyetleri yüzünden başkalarının hayatına sebep olan sürücülere ve yayalara söyleseydiniz çok daha anlamlı olurdu.Umarım bu yüzden başınıza bir şey gelmez!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Direksiyonda iken olduğu gibi yolda yürürken de telefon kullanmak KESİNLİKLE yasaklanmalı
    %97
    %3
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    ah bu telefon herkesin dikkatini dagitiyor trafikte , teknolojiyi dogru kullanalim lutfen
    %97
    %3
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)
    motorcuya yazık olmuş
    %90
    %10
    Yanıtla