SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tereddütsüz 26 Numarayı Aldım"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Semih Kaya, kulüp televizyonunda yayınlanan ‘Futbolcunun Dünyası’ programında kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi. Kaya, kimi zaman güldü, kimi zaman güldürdü.

Kaya, ‘Semih Kaya kimdir?’ sorusuna, ‘Benim’ dedikten sonra 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldiğini ve 3 kardeşten en küçüğü olduğunu ifade etti.

Şuanda da giydiği 26 numaralı formayla ilk zamanlarda bir bağlılığının olmadığını dile getiren Kaya, “Kartalspor ile anlaştığımda malzemecimiz bana 26 numaralı formayı vermişti. 26 numarayla iyi de bir performans gösterdim. Ondan sonraki sene Galatasaray’a geldiğimde tereddütsüz 26 numarayı aldım. Daha sonrada başarılı bir şekilde ivme kazanan bir kariyerim oldu. O yüzden 26 numarayı değiştirmiyorum” diye konuştu.

Kaya, Yeni Malatyaspor’da en komik oyuncuların Erkan ve Berk’in, en çalışkan oyuncunun ise Eray, Umut, Murat Akça ve kendisinin olduğunu söyledi.

Takımda aynı mevkide oynadıkları Wallace ile iyi anlaştıklarını ifade eden tecrübeli defans oyuncusu, ilk 11, yedekte bulunan ve antrenmanda birlikte çalıştığı takım arkadaşlarıyla da iyi anlaştığını belirtti.

Kaya, ‘Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?’ sorusuna, “Çok isim sayabilirim. Selçuk ağabeyi söyleyebilirim. Burak ve Umut ağabeyi söyleyebilirim. Ujfalusi, Muslera, Drogba, Wesley Sneijder, Albert Riera, Emmanuel Eboue, Johan Elmander’i söylerim. Bayağı var, 20 kişi sayarım. Hepsi gerçekten birbirinden yetenekli futbolcular” şeklinde cevap verdi.

Semih Kaya, kendisine sorulan ‘Issız bir adaya düşsen takımdan yanına alacağın 3 isim kim olurdu?’ sorusuna, “Niye takımdan alıyorum?” cevabı sonrası kahkaha attı. ‘Issız bir adada tek olsam bile çok rahat bir şekilde yaşarım’ diyen Kaya, “Normalde köy hayatını benimsemiş biri olduğum için ne şekilde bitki yetiştirileceğini ya da ne şekilde meyve-sebze yetiştirileceğini ya da ateş yakmayı bilirim. Ama sadece keyif olsun diye yanıma beni güldürecek, muhabbetiyle farklı bir ortama sokabilecek futbolcu kardeşlerimden birini alırdım” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli defans oyuncusu, ‘En sevdiğin Türkü hangisi?’ sorusuna, “Dolap” yanıtını vererek, “Arif Sağ’dan” dedi.

Kaya, Arif Sağ ile birlikte bağlama çalmanın en büyük hayali olduğunu ifade ederek, “Her video kaydını izlemişliğim var” diye konuştu.

Semih Kaya, ‘Malatya’yı nasıl buldun?’ sorusuna, şu cevabı verdi:

“Levent Vadisi’ne gittim. Camdan aşağıya baktığımızda, ‘yukarıya gidiyorduk’ dedim.” Malatya keyifli ve güzel. Eşimle Levent Vadisi’ne gidip, gördük. Gezilmesi ve görülmesi gereken çok yer olduğunu biliyorum, ona göre araştırma yaptık. Nemrut’u görmek istiyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Semih Kaya'nın, Gençlerbirliği maçından sonra gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Semih seni turk halki ve malatya taraftari cok Seviyor sansin acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hoş geldin Malatya ya kaptan Allah sakatlık vermesin..............
    0
    0
    Yanıtla