SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terörle de Dış Güçlerle de Mücadele Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,Orduzu Kaldırım Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Osman Güder ve Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kaldırım Mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

“Türkiye’de eser siyaseti yapıyoruz”
Orduzu’nun hak ettiği değere ulaştığını aktaran Bülent Tüfenkci, "Orduzu bölgesi bizim için gerçekten çok önemli ve hak ettiği gerçek değere ulaşma konusunda her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyor. Buda bizi mutlu ediyor. Bu mutlulukla birlikte Battalgazi için özveriyle büyük emekler ortaya koyan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye olarak önemli süreçlerden de geçiyoruz. Sadece ekonomik mücadele vermiyoruz. Terörle de dış güçlerle de mücadele ediyoruz. Türkiye’de eser siyaseti yapıyoruz ve her geçen gün daha da büyüyor. Hizmet AK Parti’nin işidir. Bizler her zaman daha ileriye nasıl gidebiliriz bunun çalışmaları içerisindeyiz” diye konuştu.

Vatandaşlarla iç içe olmanın, istişarelerde bulunmanın önemine değinen Osman Güder, “Biz büyük bir aileyiz. Battalgazi'mizde, bu ailenin fertleri olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Orduzu bölgesi bizim için çok önemli ve müstesna yerlerin başında geliyor. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını istişare kültürü içinde hep birlikte çözüyoruz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını vatandaşlarımıza iletiyorum. 2019 yılından bu yana Orduzu’da bir dönüşüm başlattık. Bu dönüşümünü Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan destekleriyle sağladık. Konutlarla birlikte Orduzuya yeni bir alt merkez kurduk. Bunun yanında sportif yatırımlar, alt ve üst yapı, doğalgaz ve birçok yatırımlar kazandırdık. Orduzu’nun imarını çözüme kavuşturduk. UNESCO Dünya Kültür Mirası’nın da bu bölgede olması Orduzu’ya ayrı bir önem kattı. Bu bölgemize son 4 yılda ciddi yatırımlar yaptık, çok emek harcadık. Yaptığımız yatırımlarla Orduzu bölgemiz şahlanmaya devam ediyor. İlçemizde bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak için gecemizi adeta gündüzümüze katmış durumdayız. Bizim ilçemize hizmet sözümüz var ve bu sözümüzü tutmak için her yeni güne neler yapabiliriz düşüncesi ile başlıyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • selim (1 yıl önce)
    Milletin ayağına git dediler bunlar koltukda millet yerde oturacak koltuk yoksa sizde yerde oturun beyfendiler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Milleti uyutun.dış güçler masalı ile...1 ocak 2023 itibari ile vergi,harç,trafik cezaları vb şeylere %122 zammı da dış güçler yaptı değilmi.birçok kurumun vatandaştan aldığı bedellere yüzde 50 ve üzeri zam yapıldı,dış güçler yaptı değilmi,elektrik,doğalgaz ve su ücretlerine de dış güçler zam yaptı değilmi,...ülkede herşeyin fiyatı almış başını gidiyor.1 kilo peynir 100 lira olmuş.1kilo tereyağ 150 lira,1 kilo çökelek 50 lira....dış güçler değilmi sayın vekil...sizlerin bundan yada bunlardan haberiniz olmaz çünkü tuzunuz kuru...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    sayın vekilim "Terörle de Dış Güçlerle de Mücadele Ediyoruz" bunu biliyoruz başarılıda oluyoruz inşallaah terörü bitireceğiz buna inancımız sonsuz.. amaa malatya için neler yapttınız malatya şehri her konuda dibe vuruyor dibeeee
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ceyar (1 yıl önce)
    Kahrolsun dış güçler, yaşasın halkların kardeşliği... Tam bağımsız Türkiye... Yaşasın Ak Partisi ve Halkların Kardeşliği... Kahrolsun, mahvolsun pis dış güçler... Kahrolsun Ceyar....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Çok güldüm. Lafı tam gediğine koymuşsun, cuk diye oturmuş.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bunun da dağarcığın da dış güçlerden başka bir kelime yok
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Dış güçler (1 yıl önce)
    Dış güçler... Dış güçler.... Dış güçler....
    %78
    %22
    Yanıtla