SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ters Yöne Girdi, Motosiklete Çarptı: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-12 17:14:57
Ters Yöne Girdi, Motosiklete Çarptı: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ters yöne giren otomobil, motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet K. yönetimindeki Tofaş marka 06 LUA 31 plakalı otomobil Yusuf Özal Caddesi üzerinde ters yöne girerek, Osman S. idaresindeki 33 ADG 409 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan C.P.K. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılardan Mehmet K. ile C.P.K. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer yaralı Osman S. de Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Yaralıların genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Akc (3 yıl önce)
    Öncelikle yaralı vatandaşlara Allah acil şifalar versin. Arkadaşlar bu kazanın meydana geldiği yer, Öğretmenler Ortaokulu yakınında olduğu için, öğrencilerin karşıya rahat/güvenli bir şekilde geçmeleri için zamanında yolda kasisler yapılmış ama refüj bordürleri çok kısa kalıyor. Bu yolda sağlı-sollu kasis var ve araçlar kasiste YAVAŞLAMAMAK için her iki yönde de TERS YÖNE VE DE HIZLI BİR ŞEKİLDE giriyorlar. Bu yolda hatalı geçiş yapmaya çalışan sadece TOFAŞ'lar değil, BMW, Toyota, Renault ve de Hat minibüsleri bile bazen aynı HATAYI yapıyorlar. BU HATALI DAVRANIŞ, kişilerin çevreye ve başkalarına gösterdiği saygının/saygısızlığın göstergesidir. Burada her gün onlarca kaza mucizevi bir şekilde atlatılıyor. Trafikten sorumlu birimlerin, okullar açılmadan bu işe en kısa süre içinde el atması gerekir (ara refüj bordürleri uzatılabilir, ceza uygulama levhaları asılabilir, vs.).
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Fahri Trafik Müfettişleri ceza yazdığı zaman eleştiriliyor.Ters yöne girmek ve kırmızı işıkta geçmek insan canına mal oluyor.Bu tofaşlar bilhassa döner işi yapan motosikletler ters düz demeden her taraftan geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Tofaş ve ters yön onlar için rutin olan birşey olan motorculara olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Al birini vur ötekine, zaten öyle de olmuş, malatya yazıhan arası bunlarla dolu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Önder (3 yıl önce)
    Şaşırdım mı hayır. Tofaş ve kural ihlali. Günlük rutinlerimiz. Tümü trafikten men edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • şoförleri ile birliktemi
    0
    0
    Yanıtla