SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşekkürler Ama Burada Mutluyum"

0
Güncellendi - 2018-07-31 16:35:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un kadrosuna katmak için ilgilendiği Spor Toto 1.Lig ekibi Balıkesirspor'un oyuncusu Bülent Cevahir, "Yeni Malatyaspor’a bana gösterdiği ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum ama ben burada mutluyum" dedi.

Balıkesirsporlu Bülent Cevahir, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu. Cevahir, “Çıkan haberler doğrudur. Yeni Malatyaspor’a bana gösterdiği ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum ama ben burada mutluyum" cevabını verdi.

Cevahir'in açıklaması şöyle:

"Yeni Malatyaspor'un bana gösterdiği ilgi ve transfer haberleri doğru. Hepsi gerçeği yansıtıyor. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Bana çok ilgi gösterdiler. Devamlı benden haber beklediler. Ama ben Balıkesirspor'dayım ve burada olmaktan mutluyum. Bir sene daha buradayım. Hocalarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Sonuçta burada dört yıl oynadım. Buralara gelmemde Balıkesirspor'un emeği büyüktür. İyi ve kötü performans gösterdiğim zamanlar oldu ama sonuçta beni ben yapan kulüplerden biridir.  Bu zor zamanda bırakmanın doğru olmayacağını düşündüm. Bir yıl daha burada olmaya kesinlikle kararımızı vermiş bulunuyoruz. Bir sene daha buradayız. Hayırlısıyla inşallah Süper Ligi görürüz. Kulübü çıkartmak için hep birlikte uğraşıyoruz. Umarım Süper Lig'e çıkıp, Süper Lig'de de burada devam etmek istiyorum."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hani sözleşme imzalanmıştı? TFF 1.lig oyuncusu bile bizi reddediyor.olacak şey değil ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Kimi akılı çocuk diyor kimi gelip ne yapacak kimi mutsuz olacak diyor kimi gelirse pişman olacak diyor. vs ya bu kadar Malatya ya düşmanı olmuşsunuz siz ne diye Malatyayı tutuyorsunuz ben bunu anlayamadım siz hiç emar çektiniz mi kafanızın içi boş boş
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (5 yıl önce)
    Ligin en akıllı transfer politikası izleyen klübü.Tebrikler yönetim bu sekilde devam edin,uzun süre süper Ligin takımı olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Akıllı çocukmuş kim bilir ne kadar komik bir transfer teklifinde bulunmuşlarki Bülent Cevahir elinin tersiyle geri çevirmiş olmalı. Adil Gevrek ve yönetimi her zaman ucuz yada bedava futbolcu almakla ünlü değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hakverdi (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Nolacaktı ya değerinden fazla mı vereceklerdi. yav ne kadar boş insanlarsınız siz böyle ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hesapsız ,kitapsız transfer yapıp,sonrada Eskişehirspor,Antalyaspor gibi olmaktansa az ama öz transfer yapmak en mantıklısı.Yönetimimiz doğrusunu yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adam bu ligin oyuncusu değil.Iyiki gelmemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Malatya ligi ilk 8 de bitirir bizim kadromuz diğer on takımdan iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Mustafa doger isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru malatya ilk 8 de yer alacak bu sene ligde hiçbir takım doğru dürüst bi transferi yok lig bitiminde de bu rda yazan sözde malatyasporlu felaket tellalları ne yazacak çok merak ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    DEMEK Kİ SÜPER LİGDE OYNAYABİLECEK KADAR KENDİSİNE GÜVENMİYOR FAZLA ZORLAMAMAK LAZIM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Mutlu ol yeter.Böyle fırsatlar her zaman olmayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Insanlara super lik.sansi bir sefer. Dogar.sen Bulundugun.yerde.kalirsin.bunu unutma
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Malatyaya Ufku Genis Adam Lazım..Ufku Geniş Olmayan Adamdan Fayda Gelmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Futbolcunun kafasızı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatyaspor boyle bir teklifte bulunduysa hic dusunme cık gel.Pisman olmazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyine gelecek düşmeye ilk aday takım yenmalatyaspor elin adamı aptalmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    Bu futbolcu ileride falan gibi laflar etmiş,bu futbolcu ile bu dakkadan sonra hiç ilgilenmemeli.Adam süper ligde oynamanın ne olduğunu,fırsat kelimesininanlamını kavrıyamıyan,ileriyi görmeyen bir oyuncu olduğunu ısbatlamış.Malatyaspor,Bu ligi geçen yıl olduğundan daha iyi yerde bitirecek.Takımın iskeleti çok bozulmadı.Yeni gelenler de var.Sakatların hepsi,uzun sakatlık yaşayacak (Adem hariç 2-3 hafta)futbolcular değil.Göztepeden en az 1 puan alacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Futbolda duygusallık olmaz sen seneye nerede olacaksın? hayatta her zaman aynı fırsat gelmeyebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Wala hic gerek yok gelip burda neyapacak nasil olsa seneye ptt 1.ligde beraberiz
    0
    0
    Yanıtla