SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tetteh Transferinde Sona Gelindi

0
Güncellendi - 2020-09-05 19:20:41
Tetteh Transferinde Sona Gelindi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetimi, Ganalı santrafor Benjamin Tetteh’in transferinde mutlu sona oldukça yaklaştı.  

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına geçmesinin ardından, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden yönetim, her mevki için alternatifli bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürütüyor.    

Forvet mevkii için şuana kadar birçok oyuncuyu gündemine alan sarı siyahlı yönetim, rotasını 1,93 metre boyundaki santrafor Benjamin Tetteh’e çevirmiş ve Ganalı oyuncuya teklifini ileterek, gelecek haberi beklemeye başlamıştı.  

Sarı siyahlıların, Tetteh’i satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmaya yakın olduğu ve transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.  

Sparta Praha takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri bir milyon Euro olan Ganalı santrafor, forvet arkası ve sol kanatta da görev yapabiliyor. İki ayağını da iyi kullanabilen Benjamin Tetteh, daha önce Slovácko, Standard Liège ve FC Bohemians Prag 1905 takımlarının formalarını giydi.    

23 yaşındaki oyuncu, Gana U17, U20 ve U23 Milli Takımlarının da formalarını giyerken, Fortuna Liga’da oynadığı 89 karşılaşmada 21 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • pasa44 (3 yıl önce)
    Bunlar boş işler, taşıma suyla değirmen dönmez. bir sezonluk geçici yıldız alacağına 1. 2. ve 3. ligden genç ve yetenekli futbolcularla 3-4 yıllık sözleşme yap, alt yapını güçlendir. Unutulmamalıdır ki bugün 20 milyon bonservis istenen Vedat Muriç, 3 sene önce Giresunspor'un oyuncusuydu. İş böyle genç yetenekleri bulup yıldızlaştıktan sonra satıp para kazanmakta
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı bekir (3 yıl önce)
    Adil bizi şaşırtıyor açıkçası güven veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)Hacı bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Yakında dahada şaşırırsın zira abubakar bombası paltadı bu da patlar malatya ile egleniyi adil ağam aldığı futbolcunun malatyadan haberi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu kulübün sportif direktörü yokmu. Takım kampında bir bilgi verilmez mi. Bunlar tam amatör yıllardır kulübede oturuyor. Hiçbir katkı yok. Senin yaptığın sportif direktörlüğü yoldan geçen birisi de yapar. Yav biraz sorumluluk al
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Alamazlar. Bunlar Adil Gevreğin ucuz numaraları Kaç yıldır aynı taraftar baskısı hissettiği zaman medyaya bu isimleri servis edip zaman kazanıyor. Godoy dedi Zeki Yavru çıktı. Tetteh der bir çöp bulup getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali 44 (3 yıl önce)
    Gelirse büyük transfer olur. 2 senedir Galatasaray uğraştı getiremedi.takımın havası değişir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bu transfer bitti çok güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Başlamadan bitti galiba gelen giden yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Umut lar yeşeriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu iş bitti.Harika
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Ya inşallah olur enazından spor kamuoyunda ses getirir.Malatyamıza katkı yapacağı muhakkak.Şimdi sıra stoper ve santraforda.Hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla