SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teveccüh Sorumluluğumuzu ve Yükümlülüğümüzü Artırıyor"

0
Güncellendi - 2019-05-31 22:29:25
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası başkan ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler.

ZİRAAT ODALARI..

Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yunus Kılıç beraberinde Ziraat Odaları üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yunus Kılıç, “Malatya ilk defa isteyerek, can-ı gönülden bir Belediye Başkanı seçerken oy kullandı. Biz de değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız. Halkın seçtiği bir kişiye halk olarak herkesin saygı duyması gerekir. Biz de bundan dolayı sonuna kadar yanındayız. Yaptığı icraatları Battalgazi’de gördüğümüz gibi Büyükşehir’de de göreceğimize inanıyoruz. Selahattin Gürkan Başkanı’mızın şehrimizi “Şehr-i Emin’ olarak yöneteceğinden en ufak kuşkumuz yok. Biz onun için buradayız ve kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Biz kendilerinden aldığımız güçle, emin adımlarla Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında koşarak devam edeceğiz. Hizmetlerin Malatya ile tanışması noktasında gayretimiz ve çabamız devam edecek. En kısa zamanda Malatya’yı ve Malatya insanını gerçekten de modern anlamda, çağdaş anlamda şehrin anlayışı ile tanıştırma noktasında gayretlerimiz devam edecektir” dedi.

Başkan Gürkan, “31 Mart’ta hemşerilerimiz Türkiye’de hiçbir yerde görülmeyen bir teveccüh gösterdi. Bu teveccüh bizdeki sorumluluğumuzu ve yükümlülüğümüzü daha da artırmıştır. Bu teveccühün hala bu şekilde her ortamda, platforma devam etmesi, Ziraat Odası Başkanımız gibi desteklerini ve bizlerin yapacağı hizmetlerde ve icraatlarda yanımızda olacaklarını ifade etmeleri bizlere ayrı bir şevk ve güç veriyor. Atacağımız adımlarda adil olma, adaletli olma, vatandaşın, yetimin, garibin, belediyenin hakkını hukukunu koruma, belediyede yapılacak işlerin açık, şeffaf, berrak, sürdürülebilir, denetlenebilir ve belediyenin yararına olacak bir şekilde yürütülmesi noktasında bize güç vermektedir. Bizim çalışma prensibimiz bu şekildedir. Biz Belediyemizi sadece bugünün Belediyesi olarak düşünmüyoruz. Gelecekte emanet edeceğimiz neslimize, kuşaklarımıza nasıl güzel bir miras bırakırız onun gayreti ve çabası içinde olacağız” dedi.

MİNİBÜSÇÜLER VE SERVİSÇİLER..

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Minibüsçü esnafı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, “Sayın Başkanımızın Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde Malatya’mıza önemli hizmetler verdiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da hizmetlerini artırarak devam ettireceğini çok iyi biliyoruz. Değerli Başkanımız şoför esnafının sorunlarını çok iyi bilmektedir. Esnaflarımız adına önem arzeden sorunları Sayın Başkanımıza dosya halinde sunacağız. Sayın Başkanımız her zaman şoför esnafımızın yanında olmuş ve destek vermiştir. Malatyamız adına alınacak her güzel ve olumlu kararda Sayın Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

Minibüsçü esnafını ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Minibüsçüler Odamızın çalışmalarını yakinen takip etmekteyiz. Odamız her zaman Malatya’mızın menfaatlerini gözeterek, birlik ve beraberliğimiz ile Devletimizin bekasını kendi menfaatleri üzerinde tutmuş çalışmalarını ona göre yönlendirmişlerdir. Minibüsçüler Odamızın toplum menfaatine yapmış olduğu çalışmaları Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destekleyeceğiz.

Minibüsçü esnafımızın sorunları ile ilgili olarak ileriki zamanlarda oda başkanlarımız ile bir araya gelerek sorunların giderilmesi noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştiririz” dedi.

Bülten

Minibüsçüler ve Servisçiler Odası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Alperen (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun ziyaretleri niçin bu kadar uzatılıyor birgün belirlensin bütün kurum ,kuruluş ve dernekler aynı gün ziyarete gitsinler başkanlar tokalaşıp fotoğraf çekmekten fırsat bulup işe başlayamadılar 2 aydır.
    0
    0
    Yanıtla