SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Ligde 18. Hafta Maçlarının Hakemleri

TFF 1. Ligde 18. Hafta Maçlarının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

 Futbolda Spor Toto 1. Lig'in 18. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Cumartesi günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor- Ankara Keçiörengücü maçını, Adana Bölgesi A Klasman hakemlerinden Tarık Güldal (fotoğrafta) yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

16 Aralık Cuma:
20.00 Çaykur Rizespor-Göztepe: Oğuzhan Aksu

17 Aralık Cumartesi:
13.30 Bodrumspor-Yılport Samsunspor: Mehmet Türkmen
13.30 Manisa FK-Tuzlaspor: Gamze Durmuş Pakkan
16.00 Sakaryaspor-Gençlerbirliği: Direnç Tonusluoğlu
16.00 Yeni Malatyaspor-Ankara Keçiörengücü: Tarık Güldal
19.00 Eyüpspor-Dyorex Boluspor: Yiğit Arslan

18 Aralık Pazar:
13.30 Beyçimento Bandırmaspor-Pendikspor: Ömer Faruk Turtay
13.30 Erzurumspor FK-Altınordu: Murat Erdoğan

19 Aralık Pazartesi:
20.00 Adanaspor-Altaş Denizlispor: Can Cengiz

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız