SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'den Sivas Stadyumuna Olumlu Rapor

TFF'den Sivas Stadyumuna Olumlu Rapor
A- A+ PAYLAŞ

Hafta sonu Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanması planlanan Sivasspor-Beşiktaş maçı için sahayı inceleyen TFF yetkilileri saha için olumlu rapor verdi. Maç Sivas'ta oynanacak.

Sivasspor'da stadyum sorunu sona erdi. Geçtiğimiz haftalarda Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun zemininde çıkan sorun nedeniyle Teco Karacabey Belediye maçı Kayseri'de, Adana Demirspor maçı da Malatya’da oynanmıştı.

Saha düzeltme çalışmalarına başlayan Sivasspor Kulübü, yaklaşık 1 aylık çalışma neticesini olumlu sonuçlandırdı.

Edinilen bilgiye göre hafta sonu Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanması planlanan Sivasspor-Beşiktaş maçı öncesi TFF yetkilileri sahayı incelemek üzere şehre geldi. Federasyon yetkililerinin saha için maç oynanmaya elverişli raporu verdiği öğrenildi.

Konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, karşılaşma 4 Şubat Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Maç saat 16.00’da başlayacak.

Sivas, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız