SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD'nin Malatya Şubesi Genel Kurulunda 2 Aday Yarıştı

TFFHGD'nin Malatya Şubesi Genel Kurulunda 2 Aday Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği  (TFFHGD) Malatya Şubesi 14. Olagan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı seçimi B Klasman Hakemi Batuhan Gültek (fotoğrafta soldan 3.) kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait MABESAM Toplanti Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula hakem, gozlemciler ve Malatya İl Hakem Kurulu başkanı ile üyeleri katıldı. Toplam 91 üyesi bulunan derneğin genel kurul hazirun listesinde 86 kişinin secime katıldığı görüldü.

Mevcut dernek yönetiminin desteklediği gözlemci Öner Fırat ve yönetimi ile B Klasman Hakemi Batuhan Gültek ve yönetiminin yarıştığı genel kurulda ilgili maddelerin görüşülmesinin ardından seçime geçildi.

Gizli oylama şeklinde yapılan seçimin ardından açılan zarflardan 46 üyenin oyunu alan Batuhan Gültek, 40 oyda kalan Öner Fırat'ı geçerek TFFHGD Malatya Şubesi'nin yeni başkanı oldu. 

Gültek secim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında: "Bugün Batuhan Gültek değil Malatya Hakemliği kazanmıştır. Yeniden birlik ve beraberligi sağlayacağız. Ayrıştırmayıp birleştirecegiz.  MHK ve Genel Merkezimizle tam bir uyum içerisinde çalışıp Malatya hakemliğini yeniden Türk hakemliginin lokomotifi haline getireceğiz. " ifadelerini kullandı.

TFFHGD'nin Gültek başkanlığındaki yönetiminde şu isimler de görev aldı:

İlker Ayten
Mehmet Ildız
Abdullah Özcan
Enes Ahi

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Seyirci (3 ay önce)
    Masallah ne guzel secim oldu kufurler birbirlerinin uzerine saldirmalar , boyle bir secim nasil olur akil almaz, sozde hakem ve gozlemciler , bunlar boyle yaparlarsa sahadaki oyuncular ve staddaki seyirciler neler yapmaz ki.
    %100
    %0
    Yanıtla