SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY'nin 3 Direkt Seferi İptal

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan karşılıklı olarak haftanın her günü akşam direkt olarak gerçekleştirilen uçak seferlerinin 3 günlük bölümünün “bir süreliğine” iptal edildiği belirtilirken, bu durum eleştirilere yol açtı.

Türk Hava Yolları haftanın her günü sabah ve akşam İstanbul’dan Malatya’ya karşılıklı direkt uçak seferi yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde, bu direkt seferlerden Çarşamba, Cumartesi ve Pazar akşamları yapılanların iptal edildiği, bu durumun 15 Temmuz tarihine kadar süreceği öğrenildi.

Yolcunun en yoğun olduğu akşamları sefer iptaline gidilmesinin İstanbul Atatürk Hava Limanı’nın 3 pistinden birinde onarım çalışmasına başlanması, bu nedenle seferlerin kısıtlanması kararından kaynaklandığı öne sürülüyor.

Diğer seferlerin devam ettiği belirtilirken, Malatya seferinin olmadığı günlerde Elazığ’dan İstanbul uçak seferlerinin sürdürüldüğü, bu arada haftanın diğer 3 günü de Elazığ- İstanbul direkt uçak seferinin aynı şekilde kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam