SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR, Traktöre Arkadan Çarptı.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2021-11-14 02:42:33
TIR, Traktöre Arkadan Çarptı.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

İKİ TRAKTÖR KAZASINDA 1 ÖLÜ, 1 YARALI.. Doğanşehir ilçesinde tırın traktöre çarparak yaklaşık 45 metre sürüklemesi sonucunda traktör sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti. Doğanşehir'ın Kadılı Mahallesi'nde de devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.

TIR, TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI..

Kaza, Malatya-Adana Karayolu’nun Doğanşehir ilçesi Çığlık Mevkiinde meydana geldi.  İddiaya göre; Nebi Kocaerkek yönetimdeki 27 GA 783  plakalı tır ile Malatya istikametine seyir halinde iken, önünde seyretmekte olan Cemal Karakış yönetimindeki 44 AF 260 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile tır traktörü yaklaşık 45 metre sürükleyerek durabildi.  

Çarpma anında traktörden savrulan sürücü Cemal Karakış, tırın altında kalarak feci şekilde kaza yerinde hayatını kaybetti. 

Kazadan sonra Malatya-Adana Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.  Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Tır sürücüsü Nebi Kocaerkek gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. 

YİNE TRAKTÖR KAZASI

Doğanşehir ilçesinde, devrilen odun yüklü traktörün sürücüsü yaralandı.

Kadılı Mahallesinde V.A. idaresindeki 44 HT 246 plakalı traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada traktörün altında kalan sürücü, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Yaralı V.A. 112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Traktör belli bı saatten sonra çıkmaması lazım.kendimde şoförüm gece hiç belli olmuyorlar hayatını kaybeden vatandasimiza rahmet dilerim.ama kesinlikle karanlıkta denk gelip görme mesafesi olmadığı için olmuştur bu kaza
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (2 yıl önce)
    Biz sürüciler özellikle geceleri yol çizgilerini takip ediyoruz.Lakin son bir kaç yıldır karayolları çizgi genişliği standardını ihlal eden bir takım tarım ekipmanları yapılıyor.Bu aletler denetlenip karayolları standardına uygunluk belgesi veriliyormu,yok.Çizgileri elli santim ihlal eden makinalar gördük.Allah muhafaza.Al işte gecenin bir vakti arkasında hiç bir işaret,sinyal ve park lambası olmayan bir makinanın sebep olduğu elim bir kaza..bu makinalara neden bu şekilde kullanma izni verilir..Çiftçinin ve onu fark etmeyen kamyoncunun suçu ne?Allah rahmet eylesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (2 yıl önce)
    ALLAH ını seven bu konuya bir el atsın. bune kadar traktör kazası.
    0
    0
    Yanıtla
  • denetim (2 yıl önce)
    Maalesef traktörlerin neredeyse tamamında fren lambası, sinyal vb şeyler yok. Kazaya açık davetiye çıkarıyor. Hiç bir lambası yok, karanlıkta, şehirler arası yolda gidiyor. Denetimler artırılmalı yoksa da benzer kazalar devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Tratörün üzerinde bir dönen lamba olsa herşey hallolur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Traktörler,pat patlar kırsal alanda araçları kullanmayı bilmeyenler tarafından kullanılıyor ,bu araçlari kullanımda sürücü belgesi şartı varmı bilmiyorum,eğer varsa kırsal alanda mutlaka yılda ani baskınlarla kontroller yapılmalıdır,ilimizde traktör ve pat pat kazalarında ciddi artışlar görmekteyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Türkiye'yi bırak dünyada bu kadar traktör kazası oluyor mu acaba? Malatya' daki kadar.
    0
    0
    Yanıtla