SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'ın Çarptığı Otomobilde 2 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2022-01-12 17:47:00
TIR'ın Çarptığı Otomobilde 2 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tır ile otomobilin çarpışması sonucunda ölenlerin sayısı 2'ye yükselirken, 3 yaralının tedavisi sürüyor.

Kaza, Salı akşam saat 19.00 sıralarında Malatya-Kayseri Karayolu Kağıt Fabrikası mevkii Akçadağ Cezaevi Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre; K.K. yönetimindeki 33 AEA 429 plakalı tır ile A.H.K. idaresindeki 46 EV 663 plaka otomobilin çarpışması sonucunda kaza meydana geldi.

Kazada sürücü Ahmet Hilmi Küçük ile birlikte otomobilde bulunan N.C., M.C., İ.C. ve Adnan Cehiz hurdaya dönen araçta sıkıştılar. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.

Otomobilde bulunan 5 kişi çıkartılırken, Atnan Cehiz’in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayati tehlikeleri bulunan otomobil sürücüsü Ahmet Hilmi Küçük ve N.C. ile M.C. ve İ.C. ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldılar. Sürücü Ahmet Hilmi Küçük de kurtarılamadı ve ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Tır sürücüsü K.K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yaralilara da rabbim şifalar versin inşallah. Sayın editör! Ortada yüz kızartıcı bir suç veya gizlenecek birşey yokken ve diğer haber sitelerinde yaralıların isimleri tek tek yazarken siz neden bir gizem katarsınız anlamış değilim. A.B K.L.M C.D Y.Z. bu ne yani...haberi okuyan insanlar isimleri merak eder ya birinin bir yakını olur tanıdığı çıkar hastaneye gitmesi gerekir kan ihtiyacı olur vs. EDİTÖR: Sayın okur, biz de bu konudan dertliyiz. Özellikle trafik kazalarında, hayatını kaybedenlerin, yaralıların isimlerinin 'doğru' ve açık şekilde yazılmasının gerektiğini, bunun ayrıca insani bir sorumluluk olduğunu, yetkililere söyleyip duruyoruz. Ancak bir türlü anlatamıyoruz. Trafik kazalarını da diğer adli olaylar gibi yorumladıkları için olayın içindekilerin kimlikleri ancak böyle 'kapalı' veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enteresan. Peki haberci hariçten kaynak vasıtasından alıp yazsa cezası vs var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (2 yıl önce)
    rabbim sen esirge. allah taksiratlarını affetsin, çok fena.
    0
    0
    Yanıtla