SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'la Çarpışan Kurtarıcının Sürücüsü Hayatını Kaybetti

TIR'la Çarpışan Kurtarıcının Sürücüsü Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da oto kurtarıcı ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kurtarıcının sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Malatya-Arapgir Karayolu üzerinde Arguvan ilçesinin Gümüşmü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kazada  Malatya istikametinden Arapgir istikametine giden O.Ö. (39) yönetimindeki TIR ile Arapgir istikametinden Malatya istikametine seyir halindeki R.F.D.  adlı şahsın kullandığı  oto kurtarıcı kafa kafaya çarpıştı.

Kazada oto kurtarıcının sürücüsü R.F.D. kaza yerinde hayatını kaybetti. Tır sürücüsü O.Ö. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Zlc (4 ay önce)
    Bor Malatya Arapgir yoluna bakın birde Araştırma Elazığ yoluna bakın.Bilmeyen biri Arapgirin Elaziga bağlı olduğunu zanneder.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    Bu daracık yolda bu kaçıncı ölüm.Türkiyenin dört bir yanı çift gidiş geliş oldu.Neden burası bir türlü yapılamadı ?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Oy yoksa hizmet de yok, dediler. Vatandaş vergi vermemeli ! yöneticiler kendi yaptığı borcu ödesin. insanları eşek yerine koyuyorlar...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Bu kazalarda kurtulmanın tek yolu araç sürücülerinin iyi bir eğtim ve de piskolojik tatavi Bahaneler araç konturolda çıktı fren patladı yol dar Türkiyenin neresinde fremar sistemi uygulanıyor kim biliyor yol vermeme kavgası baṣka hangi ülkede var kuraları bilmeyen babada trafik kuralı öğrenen milletiz kontrol noktasında kaçan ve altındaki hızlı bir araç olsa o aracı kulanacak birikim olsa kaçakcı deriz o da yok trafik bize uyarsa biz kanunlara uymasak her gün onlarca kaza olur
    %65
    %35
    Yanıtla
  • iki tane muhalif belediyeye çıkan yol. arkası desen sivas'ın divriği
    %100
    %0
    Yanıtla