SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tiyatro TIR'ı Kale İlçesinde

Tiyatro TIR'ı Kale İlçesinde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki seyyar tiyatro TIR'ı, Kale ilçesindeki minik öğrenciler için kuruldu.

Seyyar tiyatro TIR'ıyla ilçeye giden Malatya Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, Bent ve İzollu İlkokulu bahçesine kurulan seyyar sahnede, "Okul Okul Okuyoruz" isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Okuma alışkanlığının öneminin anlatıldığı oyunu minikler büyük bir ilgiyle izledi.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Akın Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okuma alışkanlığını artırmayı amaçlayan, tiyatro ve sinemaya gidemeyen kırsal kesimdeki öğrencilere bu hizmeti ulaştıran tiyatro ekibi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

A.A.

b1

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız