SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"TOKİ ve Yerel Yönetimdeki Tecrübelerimizi Malatya İçin Kullanacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, adaylığının ilan edilmesinin ardından yapmış olduğu ilk açıklamada, “Malatya’mızı deprem öncesi konumuna getirmek için el birliği ile çalışacağız. Zor bir şey, ama bu zorluğun farkındayız. Elhamdülillah, kendimize öz güvenimiz var. Bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz.” dedi.

Malatya’daki tüm kesimlerle ve kurumlarla birlikte çalışacağına işaret eden Sami Er, “Malatya’mızdaki bütün dinamiklerle, teşkilatlarımızla, STK’larımızla, üniversitelerimizle, halkımızla hep birlikte Malatya’mızı yeniden inşa edeceğiz. Zor olduğunu biliyoruz, ama bunu birlikte başaracağız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan edilen sonra Sami Er, Ahaber kanalının canlı yayınına katılarak burada ilk açıklamalarını kamuoyu ile paylaştı.

“Malatya’nınen ücra köylerine kadar gittim” 
AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, şunları söyledi:

“Bizim Malatya için Batı’nı Doğusu, Doğu’nu Batısı derler. Konum olarak böyle adlandırılır. Malatya’mız gerçekten bölgenin parlayan bir yıldızı. Tarım ve sanayisi ile ön plana çıkan bir kentimiz, 2 tane Cumhurbaşkanı çıkartmış bir kentimiz. Malatya’mız çok kültürlü, ancak barış ikliminin hakim olduğu gerçekten örnek bir şehir. Malatya depremde büyük yara aldı, halkımız bunun farkında. Bizim teknik eleman olmamız, ben mühendisim, yerel yönetimlerde, İstanbul’da Fatih ve Üsküdar gibi seçkin belediyelerde başkan yardımcılığı yaptım.  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaptığım için Malatya’nın bütün köy ve en ücra köyüne kadar gitmiş bir kardeşiyim Malatyalıların. Malatyalılar geçmişte yapmış olduğumuz hizmetleri bildikleri için, sağ olsunlar, bize seslerini yükselttiler, bir talepleri oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız bu talepler doğrultusunda görevi bize tebliğ etti.”

“Birlikte başaracağız”
Sami Er şöyle sözlerini şöyle tamamladı:

“TOKİ ve yerel yönetimlerdeki tecrübelerimizi Malatya’mız için kullanacağız. Malatya’mızı deprem öncesi konumuna getirmek için el birliği ile çalışacağız. Zor bir şey, ama bu zorluğun farkındayız. Elhamdülillah, kendimize öz güvenimiz var. Bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Malatya’mızdaki bütün dinamiklerle, teşkilatlarımızla, STK’larımızla, üniversitelerimizle, halkımızla hep birlikte Malatya’mızı yeniden inşa edeceğiz. Zor olduğunu biliyoruz, ama bunu birlikte başaracağız.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • Süperman (3 ay önce)
    Süperman geliyor, herkes bedava ev sahibi olacak... Son herkese bir Toog.. yeter mi...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Oylar yeniden refaha Bilal YILDIRIMA.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Bence Kayyum atasalar memleketi daha güzel yönetidirdi
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 ay önce)
    Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllah
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Süleyman (3 ay önce)
    2004 yılından 2024 yılına kadarki süreçte malatya belediyesindeki idarecileri toplasanız 5-6 tanesi mühendis plancı Sami Er bu konuda Hassas olursa, dernek vakıf vb den atamalar yapmaz ise Malatya için hayırlı olur.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    akp muhalifi bir malatya lı olarak ,yorumlara bakınca liyakat sahibi olduğu düşünülen birinin başkan adayı gösterilmesi halkımızda genel olarak teveccühle karşılanmış.bende aynı fikirdeyim.akp tarihinde ilk defa bu kadar liyakatlı biri başkan olacak.bekleyeceğiz umarım siyaset yapmaz ,sadece işini yapar.malatya sil baştan yapılacak bu onun için kalıcı bir eser olacak .nasıl anılmak istiyorsa karar kendisinin.yorumları okuyorsa bu yorumu dikkate alırsa birkaç yıl sonra malatya yı yeniden kuran bir başkan olarak tarih sayfasına geçer.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Deka (3 ay önce)
    Hangi projelerle geliyor inşallah yarın aciklar
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Esnaf (3 ay önce)
    sami başkan sana seve seve oy vericez.tecrübeli adamsın malatyalısın kazanacağın zaten kesin.umudumuz ilçelerde de değişim olması yeni yüzlere ihtiyaç var.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    İnşallah önceki seçilenler gibi rant ve yakın çevresini kadrolara doldurma değil hizmet peşinde olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Remezan (3 ay önce)
    AKP ye oy vermeyecek tim ama şimdi oy veririm
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Selo'nun ceketini koysalar yine verecektin. Daha önceki seçimlerde de verirsem elim kırılsın diyenleri çok gördük. Sonuç hep %70
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orthan ince (3 ay önce)
    hayırlı olsun inşallah çerçi dönemindeki gibi halkın içinde gezerek çözüm üreten bir başkan olur stk.lar ve muhtarlardan çok halkın içinde sorunları dinlesin. tavsiyem bilbordlara reklam verip yapacam yaptım demekle reklama gitmez sen yap halk zaten seni takdir eder.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya (3 ay önce)
    Malatyanın belediye başkanına hiç ihtiyacı yok malatyada süregelen rantiye rant rant sistemi oldugu sürece belediyede tek ihtiyacımız olan bu malatyayı ayakta tutan kişiler çöpcü abilerimizdir belediyelerin tek yararlı kurumudur suan için. samir er geldiginde hiç bir sey degismeyecek çünkü zihniyet aynı selahattin sami isimsel olarak farklı zihinsel olarak aynıdır adam daha gelmeden stk diyor ? stk nedir ? rantiye rant ranttır suan samir er adlı kişiyi malatyanın en işlek en bilindik caddesine koyun yol bilmez iz bilmez a noktasından b noktasına gidemez yıllardır malatyayı bilmeyen birini tecrübe adı altında belediye baskanı yapmak ne demektir ? bu adam öncesinde de belediye baskan yardımcısıymıs aklıma mehmet çınar'ın sayısı futbol takımını bulan yardımcıları geliyor .. belediye baskan yardımcılarında keramet yoktur. dolayısıyla ben samir er 'in tecrübeli olduguna hiç inanmıyorum. malatya belediye baskanı bence mütevazi yaşamıs bir egitimci olmalıydı örnegin bugun gidip sokakta gezsek emekli egitimciler 40 kat daha iyi yönetirler..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Vatandas 44 (3 ay önce)
    Bsb adayi iyi oldu. Ilce adaylari da cok onemli ozellikle yesilyurt belediyesinin once deterjanla tazyikli su ile yikanmasi ardından iyi bir adayin aciklanmasi lazim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ramazan (3 ay önce)
    Malatya habere bu kadar yorumları yayımlamamak taraf tutmak yakışmadı.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    Bire de depren den sonra gelip bir MALATYA mızı bir görseydiniz ya
    %73
    %27
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (3 ay önce)
    Öncelikle memleket için hayırlı olur inşallah. İlk başta Malatya içersinde oluşmuş kalıplaşmış bürokrasiden uzak kalarak yapılacak işlere başlanmalı ve hatır gönül işi kenara bırakılarak ileriye dönük çalışmalar yapılmalıdır. Burada yapılacak her çalışma kıymetli bu yüzden örnek çalışmalar olması gerekmektedir. Mesela Elazığ komşu ilimiz oradaki belediyenin meydanlar oluştururken birçok yerde yer altı otoparkları yaptıklarını görüyoruz. Ülkemize yapılacak her hizmeti alkışlıyoruz lakin şu an boş bir alana ne yapsak güzel durur mantığı olmamalı hızlı ve sağlam bir ekiple projeler incelenmeli profesyonel destekler alınmalıdır. Malatya halkı çalışmaları yakından takip edecektir. Ve temennimiz ekibinin sağlam olması çünkü ekip yerelde belli insanlara hizmet etmeyi kendisine görev biliyorsa sıkıntı yaşanacak ve memleket geriye gitmeye devam edecektir. Umarım yollar daha geniş ve yapılan çalışmalar ile Malatya ayağa kalkar ve tekrar eski canlı haline döner. Saygılarımı sunuyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmet Ergüder (3 ay önce)
    Sayın müstakbel belediye başkanımız, sizden ricamız göreve gelir gelmez şu MASKİ denen köhneleşmiş kuruma bir el atmanızdır, aylardır şebeke suyundaki basınç ayarsızlığı nedeniyle evlerimizde çalışan ne bir kombimiz kaldı ne de bulaşık-çamaşır makinamız, suya bağlı çalışan herşeyimiz bozuldu, 40 defa kendilerine başvurduk hiçbir sonuç alamadık, suyun basıncı bir aşırı yükseliyor bir aşırı düşüyor, şehrin hali ortada hiçbir şeyinizi tamir ettirecek usta bulamıyoruz, bulsak da çok fahiş paralar alıyorlar, Allah rızası için göreve geldiğinizde ilk işiniz bu olsun, Allah yolunuzu açık etsin.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ulkucu (3 ay önce)
    Oyumuz yeniden refaha
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Ceng. (3 ay önce)
    İstemezzüüükk..Sami Er'in adını 2 hafta önce öğrenmiş ve 2 haftadır sırf Selahattin başkan olmasında kim olursa olsun diyenler, çok sürmez 1 yıla bundan da bıkarsınız. Deprem zamanında hükümetin yapamadıklarını belediyeden bekleyip faturasını Selahattin Başkana çıkardınız, göreve geldiğinden beri çalmadı çaldırmadı diye düşman kesildiniz, Malatya da kimseyi görüşüne göre ayırmadan hizmet etti diye istemediniz. E o zaman Hayırlı olsun Sami Er.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • zeki (3 ay önce)
    Mesela Malatya'da hangi vatandaşın, stknın (şelale hariç) aklına gelmiş Sami Er merak ediyorum. Adamın doğru düzgün bir sosyal medyası yok, beyanı yok, rekabete girdiğine dair eylemleri yok, Malatya'ya şunları yapacağım, en uygun aday benim diye vaadleri yok, söylemi yok. Sonra çıkıp halkımızın talebi oldu ben de hayır diyemedim. Malatya'da olup bitenleri az çok bilen bir Malatyalı olarak adaylık süreci nasıl iletişimsiz ve kapalı kapılar ardında gerçekleştiyse, şehri yönetim süreci de yine kapalı kapılar ardında gerçekleşecek ve hoş olmayan bir sada olarak memurluk görevinizi tamamlayacağınızı düşünüyorum.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • eco (3 ay önce)
    tokiler tek düzen bir yapı sistemidir, bir şehirin geneline yaymak doğru değildir,
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Siyasetci (3 ay önce)
    Sayın Başkanım hayırlı olsun, ama Vekillere dikkat et Malatyamız da çok ihaleller olacak bu benim adamım buna verilsin laflarına gelme bildiğini oku yoksa çabuk duyulur burası Malatya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Seçime Doğru (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan'ı o koltuğa oturtanlar şimdi Sami Er'i layık gördü. Anlamadığım bunu bilen Gürkan'ın zoruna giden ne olduda tebrik ve birleştirici bir mesaj yayınlamadı, amaç hizmetmi yoksa başka bir seymi?
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kadir (3 ay önce)
    Bir kibirle geldi çalışan personelinin emeği ile uğraştı noldu işte kimseye kalmaz o taht
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Değişim (3 ay önce)
    Yapılacak ilk iş bütün kurum ve şirketlerde yöneticiler başta olmak üzere müdürlerden şeflere kadar hepsinin yerine işi bilen liyakatlı ve tahsilli insanları almak . Başarılar dilerim .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bir Malatya sevdalısı (3 ay önce)
    Öncelikle Malatya’mız için hayırlı olsun burda hasüt olmaya gerek yok ne sami erde nede Selahatin başkanda bir çıkarım yok objektif olarak bakılırsa sami er malatyamıza daha faydalı olacaktır eğer vicdanı varsa gece gündüz demeden bu şehrin bütün lambaları yanana kadar çalışması lazım Selahattin başakanımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim şahsım adıma
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ülkücü genclk (3 ay önce)
    Depremden sonra göremediğimiz vekiller sahneye cıkmışlardı Alkış alkış alkış
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bu vekilleri depremden sonra Cumhur ittifakı olarak siz seçtiniz ülkücü gençlik...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • hacı baba alkış alkış alkış çok lafı tam yerine söylediniz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ergün (3 ay önce)
    Toki kent yapıları ırkutks sibiryasın da dondurucu soğuklara karşı yapılmış yapıları andırır. Özellikleri İç içe sokaklarda kült beton, küçük pencere ve dar balkonları ile iç karartıcı renklerden oluşur. Ancak çok sağlamdır. değil deprem, üstüne atom dahi atsan yıkılmaz. 50-60 yıl önceki bahçeli eyvanlı evlerimizi çok çok arayacağız.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)ergün isimli kullanıcı yorumuna
    TOKİ son yıllarda 80 li yılların iç karartan koyu lojman profilinden çıktı ( örnek gelincik tepe toki) ki ayrıca öyle olsa bile ben razıyım ters tavanlı spotlu gömme banyolu lüks ev üzerime yıkılacağına , tünel kalıp sağlam binada rahat uyurum
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Aşağı şeherli (3 ay önce)
    Yetimiyle, öksüzüyle, garip gurabasıyla yüz binlerce insanın emanetine talip olmak hakikaten yürek ister. Her sözünün başında "dava" diyenlerin hesaba ve kitaba inananların bu kadar büyük bir emanete talip olması gerçekten ilginç. "Ateşten gömlek"e talip olup milletin emanetini şahsi hesaplarına alet edenlere hesap görücü olarak Allah yeter. Ama Allah korkusuyla bu emanetin hakkını verenleri de Rabbim cennetiyle rızıklandırsın. Mevla Sami Bey'i muvaffak kılsın. Her hayırlı işinde onu muvaffak kılsın. Salih kullarını yoldaş eylesin...
    %65
    %35
    Yanıtla
  • kadir (3 ay önce)
    sayın selahattin gürkan eline büyük fırsat geçti beceremedin daha doğrusu ekibini kuramadın malatyanın o kadar eksiği vardıki bu eksikleri ne ekibin ne danışmaların nede sen gördün ama bizler görüyorduk burdan eksikleri hep yazıldı çizildi ama hiç giderilmedi açıkcası malatyamız her konuda sosyal alanda. sanat ve kültürde. spor ve amatör branşlarda. müzikte. festivel ve fuarcılıkta açıkcası bütün sosyal aktivitelerde geri kaldık bizler çılgın proje istemedik yinede sana teşekür ederim çünkü iyisiyle kötüsüyle beş yıl bir şeyler yapmaya çalışttın ve hizmetin var. sami ermi kazanır başka birimi kazanır bilemeyiz ama bir amhmet münir erkal veya mehmet yaşar gibi başkan gelirmi bilinmez ama çok zor gibi
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Eyibilmezük (3 ay önce)
    STK deyince gelen gideni aratır deyi düşünmedim degel yeğen lokantacıda stk deyor okul müdürüde belediye başganıda sonumuz hayrola gurban
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Kayış (3 ay önce)
    Hayırlısı olsun kim başkan olursa olsun Malatya’nın tamamını kentsel dönüşüme sokup toki tarafından yapılması için çalışılmalı yoksa kimse evini yaptıramaz Selattin başkanı pek halkın içinde göremedik inşallah yeni başkanı sayın çerçi gibi halkın içinde görürüz!!!
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Adam evimizi emlak konut yapsın diyor. Olumsuz tuşuna basanların derdi nedir?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    inşallah bilbord başkanlığı değilde gerçek belediye başkanlığı yapar. şu ankilerin tek icraatı bilbordlara bol bol kendi reklamlarını verdiler.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mahmut (3 ay önce)
    Ak Parti gösterebileceği adaylardan en iyisini gösterdi bence. Hatta şimdiye kadarki belediye başkanları içerisinde kariyeri en sağlam olan kişi Sami Er. Cemal Akın avukatı, Ahmet Çakır tüccar, Selahattin Gürkan ise öğretmendi. Sami Er, mühendis olması ve çeşitli önemli kurumlarda yöneticilik yapmasıyla bu isimlerin önüne çıkıyor. En sevindirici olanı da bir dönem boyunca doğru düzgün icraat yapmayan, her fırsatta belediyenin bütçesinden kendi reklamını yapan, deprem zamanı dahi reklam panolarını süsleyen, deprem sonrasında adeta felç olan belediye hizmetlerine karşın halka hâlâ üsttenci bakış açısı ile yaklaşan Selahattin Gürkan'dan bu şehrin kurtulacak olmasıdır. Umarım yeni dönemde Malatya bir an önce ayağa kalkar da eski güzel günlerinize döneriz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 44 carmuzulu (3 ay önce)
    Öncelikle sayın baskan belediyeye dışarıdan atanmış is bilmeyen şube müdürlerini temizlemesi lazim Kendi ekibini kurmaz ise belediyede üç maymunu oynayanlar sayın başkana is yaptırmaları.Partili belediye başkanlığını birtarafa birakmali insanların sorunlarini dinlemeli çözüm odaklı bir baskan olacağından eminim Kendisine başarılar diliyor Rabbım yardimcisi olsun.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatyali (3 ay önce)
    2 tane yorum yaptım ayrı ayrı haberinize ama editör sanırım yeniden refahi destekler yönde olduğu için paylaşım gereği duymadınız. Bu saatten sonra günde kaç sefer girip baktığım sitenize asla girmeyeceğim. Yanlı davrandığınız için haberciliğe uymuyor. Özel bur kurumda ankarada yöneticiyim hakaret veya kötü bir yorum yapmadım özgür olarak malatya için yeniden refahi destekleyeceğimi paylaştım. Oy kullanmaya malatyaya geleceğim herkese inat yeniden refah bilal başkana oy vereceğim...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ahmet turan (3 ay önce)
    Başkanım hayırlı uğurlu olsun. siz bize Reis'in emanetisiniz kanımızın son damlasına kadar yanında olacağız. şimdi sizden ilk beklentimiz sadece bu şehrin değil ümmetin de başkanı olduğunuzu dosta düşmana göstermek için Gazze'de zulüm altında bulunan Filistinli kardeşlerimize en az 1000 tır dolusu yardım yollamanızdır. Esenlik depolarında yeteri kadar malzeme vardır. yetmezse de esnafımızdan hızlıca toplanıp dev gibi konvoy oluşturulmalı ve Filistin'e yola çıkarılmalıdır. sizin davamıza ve ümmete hizmet aşkında olduğunuzu bu şekilde yerli yabancı şer odakları görecektir. bu konu Malatya'nın en acil konusudur.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Hamido_44 (3 ay önce)
    Hele şükür,millet aynı yüzleri görmekten bıkmıştı.Öznur,Selahattin,Ahmet de gitti.Şu ihsan ile bülent de bir gitseydi.Malatya özüne dönüyor.Sami Başkan, sen de inşaallah bu gidenler gibi olmazsın...Yoksa sen de siyasetin kurbanı olursun.Ama millet için çalışır,insanlar arasında ayrım yapmadan,geceni gündüzüne katarsan, bu millet seni baş tacı yapar.Bilgin olsun...Başarılar..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Haci (3 ay önce)
    Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı bankasıyız.(Artık olmuyan Osmanlı bankasının bir zamanlar TRT deki meşhur reklam spotu)
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Allah hayırlı etsin başarılar diliyorum
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (3 ay önce)
    Hayırlı olsun.. Tam da Malatya’nın, bu kalbi ve binaları yıkık zamanının başkanı olacak inşallah, Başarılı olacağına yüzde yüz inanıyorum. Allah yardımcısı olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Açık adresinide yazaydın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bülent (3 ay önce)
    Hayırlısı olsun sami bey ve malatyamız için selahattin beyede emekleri için teşekkür ederim
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Coco Star (3 ay önce)
    Malatya ekibi sahneye çıkarken İhsan Koca'nın alay edercesine gülüşü izleyicilerin dikkatini çekti, Malatya teşkilatından iki kişinin diyaloğuna tanık oldum: - ula Ehsan neye güli ? - Bülent'e güli, (Tüfenkci) bükemediği bileği ilk kaldıran o değil mi ? Bak Tayyip Beyden önce o sarılıdı Sami'nin eline...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Siyamed malatyalı (3 ay önce)Coco Star isimli kullanıcı yorumuna
    Super olmuş coco star:)malatya dili ile :))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (3 ay önce)
    Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşallah.Malatya için uzun yıllardan sonra ilk defa işi bilen çalışkan ve özellikle çok disiplinli bir başkan geliyor.Malatya için depremden dolayı illaki mühendis kökenli veya bu işlerde devlet yönetiminde çalışmış ve tecrübesi olan bir isim lazımdı.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Büyükşehire gidin bakın mühendis olan yönetici sayısı 3-5 tane, böyle bir durum ne kadar acı değil mi?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bernoulli (3 ay önce)Utku isimli kullanıcı yorumuna
    Maskide de durum farkli degil. Koca sehrin icme suyu daire baskani acik ogretim mezunu, tarih ogretmeni, matematik ogretmeni, ziraat muhendisi kanalizasyon dairesi baskani var. Onca muhendis dururken yatirim baskani tekniker malesef.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Merak etmeyin Maski tamamen mühendis yöneticilerle yönetilecektir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Toki cadde üzeri altı dükkan olan evleri yerinde emlak konuta yaptırıyor, bizim evlerimiz site içerisinde ise suçumuz nedir bizlerde evlerimizin yerinde emlak konut veya toki tarafından yapılmasını istiyoruz, şehre yakın şoför okulu alanına sanayii sitesi yapılırken bizlerin evlerini şehre 30 km uzağa kuyulu, cafanaya toki evlerine gönderecekler. Yukarıda belirtilen konularda yardımlarınızı bekliyoruz, zaten 22 yıldan beri bu ilin siyasetine yön verenlerden hiç bir ümidimiz kalmamıştı.
    %57
    %43
    Yanıtla