SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ'nin 164 Arsasının Satışı 16 Kasım Perşembe Günü

TOKİ'nin 164 Arsasının Satışı 16 Kasım Perşembe Günü
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ tarafından Battalgazi ilçesinde özellikle de Mişmiş Park Fuar alanına yakın mesafelerde bulunan 164 adet arsa açık arttırma usulüyle satılacak.  Arsalar arasında 17 milyon TL muhammen bedel konulan yerlerde var.

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre; Battalgazi Orduzu-Bahçebaşı Mahallesinde büyük çoğunluğu Mişmiş Park Fuar alanına yakın mesafede olan 350 metrekare ile 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsalar konut yapımı için 1 milyon 300 bin TL ile 17 milyon 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla açık arttırma usulüyle satışa sunuldu.

Satış ihalesinin 16 Kasım Perşembe günü saat 10.30’da Malatya’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayacağı, satışa internet üzerinden de girilebilecek, Ancak internet üzerinden girmek isteyenlerin 15 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’a  kadar kayıtlarını yaptırmış olmaları gerekiyordu.

Öte yandan ihaleye gireceklerle ilgili bir diğer uyarıda ise, “06.02.2023 tarihinden önce Malatya için Malatya mülki idare sınırları, Kahramanmaraş için Kahramanmaraş mülki sınırları içinde ikamet etmesi gerekmektedir. Buna dair Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu ihaleden önce ibraz edilmesi zorunludur.” denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 ay önce)
    Battalgazi mahallesinde aksa fedaş sayesinde 14 ile 15 kasım arasında acemice davranıştan ve acemice çalışmadan dolayı buzdolabı derin dondurucu çamaşır bulaşık makineleri ile kombiler tamamen yandı Allah rızası için bunun haberini yapın depremden kurtardıklarımızı aksa yemin etmiş sanki yakmaya
    %72
    %28
    Yanıtla