SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

0
Güncellendi - 2021-10-19 12:49:29
Toplu Taşıma Araçları Denetlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da toplu taşıma araçlarına yönelik trafik denetimleri arttırılarak bir günde 13 toplu taşıma aracına ceza kesildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince il geneli sorumluluk güzergahlarında “toplu taşıma araçlarına yönelik sivil özel denetim uygulaması” kapsamında 74 toplu taşıma aracı kontrol edildi. Kontroller sonrasında 13 araca cezai işlem uygulandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince toplu taşıma araçlarına yönelik trafik denetimlerinin artarak devam edeceği kaydedildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cemc (2 yıl önce)
    Denetleyin hergun bunları sacma sapan yerde durak yapıyorlar trafıgı tehlikeye atıyorlar. Yolun ortasında yolcu alıyorlar sinyal yok bısey yok.. Yolu babalarının yolu gıbı kullanıyorlar
    0
    0
    Yanıtla