SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Ulaşımın En Pahalı Olduğu İl Malatya!.

0
Güncellendi - 2022-01-21 17:08:16
Toplu Ulaşımın En Pahalı Olduğu İl Malatya!.
A- A+ PAYLAŞ

2022'de toplu taşımaya zam yapmayacaklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bazı büyükşehir belediyelerindeki toplu ulaşım ücretlerini de açıklarken, ulaşımın en pahalı olduğu büyükşehirlerin başında, geçtiğimiz haftalarda yüzde 50'lik zammı uygulamaya başlayan Malatya'nın geldiği görüldü.

“Sivil bilete 2, öğrenci biletine de 4 yıldır zam yapılmadı”

Şehirde yaşayan herkesin hayatını kolaylaştırmak ve yüklerini hafifletmek için çaba harcadıklarını vurgulayan Başkan Altay, toplu ulaşımla ilgili müjdeler vererek, “Her gün 72 tramvay, 650 otobüsümüz ile 2 bin 200 sefer yapıyor, 85 bin kilometre mesafe kat ediyoruz. Bir günde yaklaşık 280 bin hemşehrimizi işine, evine ve okuluna ulaştırıyoruz. Toplu ulaşımın yaygın ve ekonomik kullanılmasını sağlamak için sivil biniş ücretine 2 yıldır, öğrenci biniş ücretine de 4 yıldır fiyat artışı yapmadık. Halen Türkiye’nin en büyük şehirlerine oranla en ucuz ulaşım hizmetini sağlıyoruz. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak 2022 yılında da ulaşıma zam yapmayacağız. Gücümüz yettiğince aradaki farkı kaynaklarımızdan karşılamaya, hemşehrilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Ulaşımda benzer şehirlerarasında en ucuz şehir olmaya devam edeceğiz”

Her yıl yaklaşık 178 milyon lira ulaşıma kaynak ayırmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Altay, “Yolcu sayımızla kıyasladığımız zaman toplu ulaşım kullanan her bir hemşehrimize 635 lira destek vermiş olacağız. Uygun fiyat ile sınırsız abonman tarifemizin de Konya’mıza özel bir güzellik olduğunu düşünüyorum. 2022 planımız içinde yer alan yeni toplu ulaşım araçlarımızın alım sürecine de başladık. Konya’mız ulaşımda benzer şehirlerarasında en ucuz şehir olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bazı büyükşehirlerde toplu ulaşım ücretleri şöyle:

İstanbul: Sivil 5,48, Öğrenci 2,66 TL. Eskişehir: Sivil 3,50, Öğrenci 2,00 TL. Mersin: Sivil 3,20, Öğrenci 1,00 TL. Ankara: Sivil 4,50, Öğrenci 2,50 TL. Adana: Sivil 3,70, Öğrenci 1,50 TL. İzmir: Sivil 3,46, Öğrenci 1,64 TL. Antalya: Sivil 5,20, Öğrenci 2,65 TL. Malatya: Sivil 4,50, Öğrenci 3,00 TL. Diyarbakır: Sivil 2,75, Öğrenci 1,60 TL. Muğla: Sivil 4,75, Öğrenci 2,95 TL. Kayseri: Sivil 3,60, Öğrenci 1,90 TL. Van: Sivil 2,50, Öğrenci 1,75 TL. Aydın: Sivil 3,50, Öğrenci 2,75 TL. Trabzon: Sivil 1,70, Öğrenci 1,20 TL. Bursa: Sivil 3,90 TL, Öğrenci 1,80 TL. Manisa: Sivil 3,50, Öğrenci 2,50 TL. Şanlıurfa: Sivil 2,70, Öğrenci 1,80 TL. Kahramanmaraş: Sivil 3,10, Öğrenci 2,00 TL. Gaziantep: Sivil 3,25, Öğrenci 1,75 TL. Hatay: Sivil 3,50, Öğrenci 2,62 TL. Kocaeli: Sivil 3,50, Öğrenci 2,25 TL. Tekirdağ: Sivil 3,50, Öğrenci 2,50 TL. Mardin: Sivil 2,25, Öğrenci 1,50 TL. Samsun: Sivil 3,50, Öğrenci 2,50 TL. Konya: Sivil 2,50, Öğrenci 1,55 TL.

Konya, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

64 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Destan yazıyoruz yav...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa3444 (2 yıl önce)
    otobüs uçaktan daha pahalı misali oldu. belki hala motaş zarar ediyodur .:)
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tabi zamanında oy verdik nasıl olsa seçimlerde yine kazanacağız anlayışı var. Hizmet yok, sosyal belediyecilik yok. Ekmek büfelerinden bazen ekmek yardımı alanları görüyorum bayağı iyi giyimli ve ekmek dışında herşeyi alıyorlar tabi çok az da olsa ihtiyaç sahibide görüyoruz yalan söylemeyelim. Kömür yardımıda aynı. Tabi bunlar benim düşüncem ve gördüklerim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Bende oldu olası yardımlarin bir kısmının gerçek ihtiyaç sahiplerine yapıldığına inanmıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • başçavuş (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yav senin işin ekmek bufelerini gözetlemek rapor vermek mi ?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Otobüs 4.5, minibüs 4 bunda nasıl ayarlanmış fiyat acaba merak içindeyim.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • nazim unsal (2 yıl önce)
    Aslıda ülkeyi dışarıdan izlesek "müstehak bunlara" der geçeriz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İlhan 4468 (2 yıl önce)
    Biz Koyun olursak bizi güden çok olur. Bu kadar pahalı bir ulaşım olurmu ya burası İstanbul mu,İzmir mi?Ekmek pahalı, Ulaşım pahalı adı halka hizmet.Bu nasıl hizmet utanın ayıptır günahtır ezmeyin Bu milleti.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mazot 14 u gecmis konyanin esnafina yazik belediye baskani marifetmis gibi zam yapmaycakmis 1 bardak cay 3000 tl baskan
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hak (2 yıl önce)
    Başkanın işi gücü reklam fahiş oranda halk ekmek, ulaşım ve su zammı vs. Esenlik marketlerin ne kadar pahalı oldugunu hangisini söyleyelim belediye hizmetten ziyade işi gücü bu kentin insanlarını sırtına binmek.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Oğuz (2 yıl önce)
    Arkadaşlar Almanya'da otobüsler 3 Euro kıymetini bilin...biz buralarda ne sıkıntılar çekiyoruz...? Başkanım 7 lira yap hedef 2023...ANAP gibi efsane olursunuz
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Köyün akillisi (2 yıl önce)
    Bir akbil ile iki kişi binerken ilk defada 4.5lira ikinci sinde 4.75gecer bunu söyleyen yok acaba bunun açıklaması ne olaki Allah'tan 9 lira yapmadı lar bunada şükür Sorulacak soru Malatya belediyesi vatandaşına ne gibi bir hizmet ediyor ? Para ile herkes her hizmeti alıyor size ne gerek var.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • derbeder (2 yıl önce)
    Hepimiz boşa yazıyoruz başkan kaale bile almayacak ama KRAL'IN ilk ve son dönemi gibi günlük işe 2 otobüs eve 2 otobüs 13 tl ödüyorum ve asgarî ücretle çalışıyorum bizede yazık ama. Daha zınnık rey vermem bunlara..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Malatya nufusu 806 bin. Merkez ilçeler köyler mezarlar dahil toplam 65 yaş üstü 80 bin kişi. Utanmadan sıkılmadan 65 yaş üstünden dolayı zamlar yapılmış gibi algı oluşturuluyor.Vicdanı körelmiş insanlar 806 binin 80 bini 65 yaş üstü. 80 binin hepsi ulaşımı kullanıyor mu tabiii hayır. Malatya nın bu değerlerini vicdansızlara yem etmeyiz.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Kalan 720 bin otobüsten hiç inmiyor akşama kadar camileri geziyor, minibüsler ve fabrika servisleri uzaylı taşıyor , onlarca sivil araç dışardan geliyor, geçerken çarşıyı dolaşıyor mahalle yollarını merak ediyorlar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Malatya nufusu 806 bin toplam. 65 yaş üstü ilçe köy kasaba mezra dahil 80 bin. Utanmadan 65 yaş üstünden dolayı bu fiyatlar diye yorumlar var. El vicdan ya 65 yaş üstünden vatandaşlarımızdan dolayı mı zamlar yapılmış. Bu Malatya 65 yaş üstüne takılmış gidiyor vicdansızlar.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Ucuza , masrafsiz, elektrikle çalışan trambus hattının tüm maliyetine tüm sıkıntılarına katlanan Malatyalılar bunun karşılığını fazlasıyla bu ucretlerle alıyor.Belediyemiz ne için ucuz maliyetli taşıma sistemi kurmaya çalışıyor, maliyetin kâri vatandaşa olmadıktan sonra. Bir uctan diğer uca 5,6 km olan şehrin ulaşım maliyetini ne artırıyor acaba.Vatandasina yanında olduğunu hissettirecek uygulamalar temennisi ile.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Erdem (2 yıl önce)
    Ankara'da sivil 4,5, öğrenci 2,5 -T.L., Malatya'da ise sivil 4,5 öğrenci 3-T.L. Ankara'da ve İstanbul'da ki güzergahlar ile Malatya'da ki güzergahlar aynı mı?Orada 15-20-km. güzergahlara göre ücret hesaplanmış, Malatya'da en uzak kabul ettiğim İnönü üniversitesi dışındaki çoğu güzergah 5-7 km .Demekki Malatya'da fahiş fiyat uygulanıyor.Ankara ve İstanbul'da ki fiyatın en az 1,5- 2 katı fiyat tatbik ediliyor. Kimseyi kandırmayın.Derhal fiyatları indirin.Toplu ulaşımı zaten dar gelirliler ve emekliler kullanıyor.Bu insanlardan ne istiyorsunuz. Ayrica ogrencilere giciginiz mi var?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    malatya malatya olalı adını bukadar duyurmadı destan şehri malatya helal olsun ver mehteri ver mehteri
    %82
    %18
    Yanıtla
  • anadoluyu anayurt yapan destan şehri
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Özel halk otobüsünde bir tanıdığınız varsa lütfen sorunuz günde taşıdıkları yolcuların yüzde kaçını ücretsiz taşıyorlar ,en az yüzde kırk, altmış arası derler,şehit yakınları , engelliler ve gaziler dışında belediye personeli ,polisler,65 yaş üstü dahil herkes azda olsa toplu taşımaya para vermelidirler , günlük taşınan insanın yarıya yakını para vermezse ne olur minibüsler 4 TL ye yolcu taşır amacı kamu hizmeti olan belediye 4,5 TL ye yolcu taşır, diğer bir konu Su ve emlak parasını gününde ödeyenlere hiç bir indirim olmaz , ödemeyenlere ise seçime doğru af gelir biriken borçların faizi silinir ana para ise taksit yapılarak bir kaç yılda alınır bu süreç sürekli olarak böyle devam eder gider.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Aldem44 (2 yıl önce)
    Üzgünüm, Selahattin Başkan, "Sessiz ve Masum MALATYA'ya çare olur" dedim ama BATTALGAZİ 'yi yönetmeye benzemiyormuş.Huzur Sokağı, Minyeli Abdullah,Yanık Buğdaylar gibi İslami Romanlarla büyüyen(yaşayan) , çok zor şartlarda hele de 1977-1980 i gören kişiler-İnsanlar olarak ;İstanbul ile yarışır gibi 5-7 km.yere 4,5 TL bence değerlendirilerek fiyatlar en fazla 3.25Tl.(indi bindi ve aktarma çok daha makul olmamalı.(Siyasetten gelen bir ailenin ferdi olarak nacizane fikrim)
    %78
    %22
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    adamlarda haklı 100 yolcu varsa 95 i 65 yaş üstü ücretsiz biniyolar. normal zam yapması. işten yorgun argın çıkıyoruz oturmayı bırak zor biniyoruz otobüse..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • kamil yılmaz (2 yıl önce)
    Malatya halkı bunu hak etmiyor fiyatların tekrar güncellenmesi gerek.Tamam maliyetler arttı mazot arttı hep dış güçler yaptı bizi 2023 e çıkarmıyacaklar ya bunun da biliyoruz ama Malatya halkına da eziyet etmenin anlamı yok.En pahalı bilet fiyatı malatyada
    %50
    %50
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Eskiden Avrupa bizi kıskanıyordu, Şimdi Konya bizi kıskanıyor :) belediye kendi kaynaklarını boşa harcarken tek geliri maski ve motaş tan ibaret olduğu için yerel beyliğe dönüşüp vergiyi buradan topluyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    selahattin gürkanın allahına gurbann. en pahalı toplu taşıma malatya. türkiyenin hiç bir yerinde 170. gr. ekmek yok malatyada aaçık ekmek yani pideler 170 gr. kar yağar kaldıırmlar temizlenmez. ana yollara tuz atarlar yollar vıcır vıcır kar birikintisi ve tuzdan sonra temizlenmez.türkiyenin en masrafsız duyu malatya malesef en pahalı suyu malatya içer.. selahattin gürkan sen ancakkendi reklamını yap ama malatyalı artık seni tanıdı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Bizim gibi vatandaş olursa bu başkan bize her şeyi layık görür.Harcar milyonlarca lirayı festivallere yapar suya otobüse zam.Altta kalanın canı çıksın.Maşallah çok güzel şov yapıyor.Şak şakcılarıda var nasılsa.Ben bir şeyi hala anlamadım.Niye minibüs 50 krş ucuz?Onuda 4.5 yapın. Otobüs hizmetinin süper olduğunuda unutmayın ha!!!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Nur (2 yıl önce)
    Altyapınızda düzgün olsa da her mahalle köşesine girip çıksa bari otobüsler. 4.5 lira nedir ya. Bir kar yağdı tamam iş bitti otobüsler gidemiyor bile kavşaktan dönüp gidiyor. Millet köşede inip birde ne kadar yol yürüyor. Yol açma çalışması yok tuzlama yok. Ancak iki kişi yürümüş olacak ki ayak izlerinden yolu rahat gidesim. Yazıklar olsun akşama kadar da belediyecilik diye övünürsunuz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Nazim İlhan (2 yıl önce)
    bazı tedbirler alsanız iyi olurdu bedava kartları günde en fazla 2 defa hakkı olsun ne bilem ayda 60 binme hakkı olsun bazı çözümleri almak daha önemli olurdu saygılar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Binenlerin yarısından fazlası BELEŞCİ. Maalesef onların parasını da biz gariban ve asgari ücretli ödüyoruz. Beleş binenlerinkini 2.Tl etsinler. Bak bakalım bindikten 1 durak sonra iniyormu. Nasıl olsa bir durak sonra inecem niye 2 lire vereyim deyip binmez, otobüs lerde rahat bi nefes alır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Zalimin zulmü (2 yıl önce)
    Köylerde günde yüzden fazla seferde on kişi bilet basmıyor güngör caddesinde saatbaşı otobüs bekliyoruz tedaşa araba yok yaşasın akp
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hak hukuk (2 yıl önce)
    İki kişi bir yere gidip gelince aktarma dahil 30 TL ödüyor malatyanin başı sonu kaç km
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Büyükşehir gerçekten yerinde bir karar ama az 10 TL yapın bence...Suyun tonunuda 10 lira yapın hatta 5 tondan sonra ikiye katlansın. Çünkü size yazık ya biz olmazsak siz nasıl rahat edeceksiniz...ANLAYANA.... Kişisel olarak hakkım var ise hepsi haram zıkkım olsun....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Belediye acilen fiyatlari daha makul seviyeye cekmeli. Malatya halki bunu hak etmiyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yerelli (2 yıl önce)
    Vay be! Toplu Ulaşımın En Pahalı Olduğu İl Malatya!... Sesi Taaa Konya'dan çıkıyor. Buna da şükürler olsun. Uzakta da olsa bir göz görüyor. Bir dil konuşuyor. Biri çıkıp doğruyu söylüyor. Ya Malatya! Yıllardır belediye otobüsleri minibüslerden daha pahalı. Gel gör ki kimseden bir tık bile yok. Yani binen razı inen razı. Böyle saça böyle tarak iyi gelir. Durmak yok zamma devam...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Malatya BBB'nına daima ilk ve tek ve de rol model olmak yakışır. Bu zamlar minibüs esnafına yarar. Motaş ise daha çok zarar eder. Ücretsiz yolcu otobüse ücretli yolcu minibüse.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Başkanlarında işi zor her önüne gelene bir masa,müdürlük ve huzur hakkı harcama çok ha hizmete gelince belediyecilige gelince toplu taşıma ve bir kar yağışı durumunuz ortada be diyeyim...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Eyup (2 yıl önce)
    Pazartesi er tv haber yaptı öğrenci biletleri 2 liraya çekildi diye ama hâlâ 3 lira olarak devam ediyor. Acaba neden
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cumali elmas (2 yıl önce)
    Ya 5 euro dese ne yapacaktık Padişahım çok yaşa
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Engin Yurt (2 yıl önce)
    Yetişkin 4.5 TL olmuş. Malatya'da mesafeler uzun değil. Gidilen yola göre 4.5 lira fazla. Bence 3,5 liradan fazlası Malatya'ya göre çok
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Anadolu'yu Anayurt yapan destan şehri Malatyamız Türkiye'de birinci olmuş ne kadar övünsek az, bi arkadaş kırsal mahalle seferlerini iptal edin demiş valla büyükşehir statüsünü iptal edin belde belediyeyken otobüs seferlerimiz daha iyiydi su elektrik v.s gibi hizmetler daha uygundu üç gündür yağan kardan sonra belediyemize ait herhangi bir kar temizleme aracı mahallemize beldemize uğramadı büyükşehir ile hizmet artmadı fahri kayahanda, kanalboyunda, tecde gibi merkezi yerlerde harcanan elektrik su v.s hizmetlerin faturası kırsalada kesiliyor birileri o aydınlatma da kedisini köpeğini gezdirirken bizler kırsalda bu gibi hizmetlerden mahrum olduğumuz halde faturaya ortağım
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    hata onlarda degil hata onlara oy ve yetgi veren malatya halkinda
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (2 yıl önce)
    Eeee bi konuda Türkiye birincisi oldun sayın başkan. Övunebilirsin...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    kırsal hatlar iptal edilmeli Eskimalatya durucasu hatunsuyu dilek şahnahan ispendere yaygın bulgurlu fethiye kale topsögüt neredeyse tamamı 65 kartı, 35 hat yerine 90 hat var her eve bir otobüs çalışıyor, hepsi de akp il teşkilatındakilerin dıdısının dıdısı ama merkezde okula giden çocuklar soğukta 1 saat otobüs bekler, ne ekersen onu biçersin sonra da gençlerde saygı yok terbiye yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı öğrenci (2 yıl önce)
    Motaş'tan öğrencilere büyük jest(!): Öğrencilerini düşünen 800 bin nüfusa sahip Malatya Büyükşehir Belediyesi, öğrenci abonman fiyatlarını 250Tl'den 165TL'ye çekti. 85 lirasını belediye karşılayacak ne büyük bir hizmet(!) Gelin görünki 5 milyon 660 bin nüfusa sahip Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci abonman fiyatlarını 60 lirada sabit tutuyor. Teşekkürler Anadoluyu Anayurt yapan Malatya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Malatya sevdası ile yola çıkanlar hayat pahalılığinda hiç olmazsa belediye otobüslerine aşırı zam yapmayıp makul zamla yetinmeyi bilselerdi Ülkemizdeki en pahalı otobüs bileti Malatyada yapmayın etmeyin agalar paşalar beyler siyasetle geçinenler gününü gün edenler haksızlığa zulme adaletsizliğe zamlara dolandırıcılara sahtekârlara Malatyamizda destek vermeyin bu memleket ıyi yide kotuyude ayırt etmesini çok iyi bilir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan ve motaş yönetimi kesinlikle ulaşım işinde şeffaf değil. Sağolsun başkan bize belediyenin nasıl yönetilmeyecegini gösterdi. Ve şunu da ekleyeyim. Özel Halk otobüslerini daha fazla ezmeyin hakkettikleri paraları verin yemeyin.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İstanbul da sivil ücret dogru ama en çok kullanilan bir araç metrobus 8,30 tl dir..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kardeşim ben Elektrik Arıza (Tedaş) eski çalışanıyım. Adım Ali Demirel. Karış karış her yere girip çıktık. Bizde ortalama 5-6 km. İndir bindir yok. 2.arabaya binince aktarma(bilmiyorum kaç TL.) herhalde 6.5 TL yi bulur çok pahalı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Kimse sesini çıkarmazsa sürekli belediyeyi şikayet için aramazsa belediye başkanını gördüğü zaman şikayetçi olmasa daha çok zam yaparlar seçim biran önce gelse Başkan kim olacak görüşürüz… sözde hizmet, özü boş menfaat dünyası!!!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Haklı44 (2 yıl önce)
    Bizler ücretsiz binenlerin cezasını çekiyoruz. 65 lik gençler bedava biniyor diğerleri onların parasını ödüyor. Keşke herkes 2,5 tl binse ama kimseye bedava olmazsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bence 65 likler değil bedava binenler diyecektiniz, çünkü Belediyecisi, Resmi dairede çalışanlar v. s bayağı çok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamza (2 yıl önce)
    7-8 bin nüfuslu eskimalatya yönetmeye benzemeyecek böökşeher yönetimi.. liyakatli bir kadro kurmadığın için her iş ayağına dolanıyor.. yazık sana inan Malatyalı hemşerilerime acımıyorum sana yazık..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kiremit (2 yıl önce)Hamza isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan bilse seni alırdı sen bütün liyakatı sağlardin veya benden sana tavsiye sen İBB başkan adayı ol çok iyi yaparsın aslan yürekli Richard
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Umut (2 yıl önce)
    Belediye başkanının sosyal medya yalakaları nerde Acaba
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Valla selahattin başka bi tutturmuş hizmet destanları yazıyoruz,türkiyede rekor kırdık,doğuda şampiyon olduk,malatyada ilk....artık sayın başkan lütfen kendinizi övmeyi bırakın,icraat gösterin.bu nedir bu nasıl sosyal belediyecilik tir.ulaşım belediyenin elinde olmalı ve hesaplı olmalıdır.partiniz bir zamanlar ekonomik olsun diye milyonlar harcayarak trambüs denen aracı getirdi.güya hesaplı olacaktı.artık doğalgaz lı otobüslere falan geçin hesaplı ulaşım olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Recep (2 yıl önce)
    Bu ayipda malatya büyükşehire yakışır yazıklar olsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bursa da sivil 5 tl
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bursa Malatya nın 5 katı büyüklükte.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Orduzulu isimli kullanıcı yorumuna
    Kısa mesafe 5 tl
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    1997 yılında Adana'ya okumaya gittiğimde, öğrenci ulaşım ücreti Malatya ile kıyasladığımda Adana'nın ulaşımı iki kat daha pahalıydı. Şimdi bakıyorum da Malatya iki kat daha pahalı olmuş. Malatya'yı tutana aşk olsun. Süper ligde sondan birinci, ulaşımın ücret liginde de lider olmuşuz. Yakışır Malatya'ya!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Canmalatya (2 yıl önce)
    Hayret kimse dememiş abd ve avrupada daha pahalı diye.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Eeee burası Malatya. Burada Türkiye nin yıldız başkanı selahattin Gürkan var ya. O herşeyin en iyisini bilir.. Biz kendimiz etikk.. Katlanacağız.Allah büyük. Elbet yine önümüze sandık gelecek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • EMIR (2 yıl önce)
    Hayret ediyorum millette ses yok ve sadece yazıklar olsun.Görevi millete hizmet olan belediyemiz kar amacı güden şirketlere dönüşmüş.
    %50
    %50
    Yanıtla