Risk altındaki çocukların topluma kazandırılması için hayata geçirilen 'Yeşeren Umutlar' isimli projenin protokolü imzalandı. Protokolü, Vali Ulvi Saran'ın yanı sıra Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt imzaladı.
"ÖNEMLİ ROL ALACAKLAR"
Proje ile ilgili bilgiler aktaran Malatya Valisi Ulvi Saran, "Yeşeren Umutlar" adlı proje, Malatya'da aile içi şiddete maruz kalan, sokakta yaşayan, geçimini temin edemeyen ailelerin bünyesinde yaşayan eğitimlerini alamayan gençlerimizin, topluma uyumlarını sağlamak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün sorumluluğunda, Malatya Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü'nün kattıları ile yürütülen bir projedir. Bu projede çoğunluğu risk grubunda bulunan 150 civarındaki çocuklarımızın tespit edilmesi, rehberlik merkezlerinde değerlendirilerek, topluma uyum sağlamaları düşünülmektedir. Amacımız, yoğun bir şekilde göçe maruz kalan Malatya'daki risk altında bulunan ve istismara açık çocukların sıkıntıların giderilmesidir. Bu projede Malatya Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz önemli rol alacak. " dedi.
"GELİŞTİRİLMİŞ BİR PROJE"
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise konuşmasında; " Önemli bir proje hayata geçirildi. Amacımız, daha sağlıklı daha huzurlu bir şehiri nasıl oluşturabiliriz. Bununla ilgili geliştirilmiş projelerden biridir. Tabiki Malatya'daki bir çok kurum buna benzer başarılı çalışmalar yapmıştır. Bu projede ise kurumlar bir araya gelerek ortak bir çalışma yaparak etkinliği artıracaktır. " ifadelerini kullandı.
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.