SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Toprak Ana'ya Sosyal Sorumluluk Alanında Ödül

'Toprak Ana'ya Sosyal Sorumluluk Alanında Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Toprak Ana Kadın Kooperatifi Sosyal Sorumluluk alanında yılın kooperatifi ödülünü aldı.

Malatya Toprak Ana Kadın Kooperatifi, Ticaret Bakanlığı tarafından Gaziantep’te bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarında Sosyal Sorumluluk alanında yılın kooperatifi ödülünü aldı. Ödülünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın elinden alan Toprak Ana Kadın Kooperatifi Kurucu Başkanı Ayşe Uzun Kayış, “Bu ödülü emek veren bütün depremzede kadınlarımıza armağan ediyorum. Bu ödülü almamızda bize katkı sunan Aile Bakanlığımız Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'ne, Gülser Ustaoğlu’na, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

6 Şubat’ta yaşana asrın felaketinden dolayı kooperatiflerinin birçok üretim alanın yıkıldığına da değinen Kayış, “Buna rağmen kadınlarımız ile güç birliği yaparak konteyner kent alanlarında tekrardan yeni üretim yerleri kurarak üretmeye devam ettik. Malatya da 150 kadınımız ile üretim alanlarımızda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız