SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacılara Operasyon: 1 Tutuklama

Torbacılara Operasyon: 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şok operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Yakalanan bir şahıs sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şok operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmada, 6 bin 50 adet Yeşil Reçeteye tabi hap, 130 gr Esrar, 1,72 gr Sentetik kannabinoid, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 33 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Konu ile ilgili bir şahıs yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İsmet (3 yıl önce)
    Başkanım emeğine sağlık gerçekten vatan millet için kim çalışıyorsa MEVLAM ayağına taş değdirmesin
    0
    0
    Yanıtla