SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tosunun Teptiği Yetiştirici Hayatını Kaybetti

Tosunun Teptiği Yetiştirici Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da besi damındaki büyük baş hayvanlarını yemleyen bir kişi; tosunun tepmesi sonucu öldü. Talihsiz olay, gece işten gelen oğlunun babasını araması ile ortaya çıktı.

Olay, Battalgazi ilçesinin Üzümlü Mahallesinde (köyünde) meydana geldi. 63 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Şentürk, büyükbaş hayvanlarına akşam yemlerini vermek için besi damına gitti. Burada tosunun vurması sonucu yere yığılan Mehmet Şentürk hayatını kaybetti. Gece işten gelen oğlunun evde babasını görememesi üzerine bası damını kontrol etmesi sonucunda olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İşlemlerin ardından Mehmet Şentürk, Üzümlü Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cumali (5 ay önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla