SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitenin Önünde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-03-30 01:47:26
Üniversitenin Önünde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi önünde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 20.20 sularında Malatya-Elazığ karayolu üzerinde İnönü Üniversitesi girişindeki yaya üst geçit altında meydana geldi.

Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada Malatya’dan Elazığ istikametine giden Veysel Murat idaresindeki 44 DY 845 plakalı otomobil, İnönü Üniversitesi kavşağında Naci Aydemir yönetimindeki 44 BR 544 plakalı otomobil ve Nusret Sert idaresindeki 44 DB 506 plakalı belediye otobüsüyle çarpıştı.

Araçların hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüleri ile araçlarda bulunan Damra Burak Karakuş ve Arda Aydemir yaralandı.

112 Acil Servis ambulansları ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan Damra Burak Karakuş (24), tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında bölgeye giden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri güvenlik ve kurtarma çalışmaları yürüttüler .

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    malatyada hizmet sifir cevreyolu ne halde ust gecit yok ortada isiklar sorunlu gerci siz yandas haber yapmayi seversiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    o gün az kalsın bi bayan aracın altında kalıyordu...trafik ışıkları rezalet...aniden kırmızı oluyor aniden yeşile dönüyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (6 yıl önce)
    Arkadaşlar Malatya'da hiçbirşey yok.ne çevreyolu ne doğru dürüst kavşaklar.olanlarda basit gülünç. Elazığ ikinci çevreyolu nu yapıyoo millet.Yıllardır vekillerimiz bizi kandırıyolar.Malatya da hiçbirşey yok.sözde başlanan çevreyolu 2023 e yetişirmi??? çoook zor.2033 belki.ama 2053 e yetişir.Yani şuanda yaşayan Malatyalılar ın yarısı çevreyolu nu göremeyecek.Ama şimdi gisip Elazığ ınkini görebilirler.Burası Malatya bizimde Öznur Çalık mız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    kardeşim komurtevziye bir kavşak yaptılar trafik tıkandı ancak bu kadar kötü bir düzenleme yapılırdı onuda başardılar o bölgeye yedi yıl yapımı süren bir stat yapıldı statla birlikte yollarda duzenlenmeliydi ne zaman stat açıldı yollar yapılmaya başlandı bu durum bu il dışında hiç bir yerde olamaz diyorum Malatya'da trafik dahil hiç bir konuda kontrol yok kaderine terk edilmiş bir kent diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman KELLE (6 yıl önce)
    Kavşak berbat tamam şu geç gelen Ambulans nasıl oluyor. Kaza yerindeydim bir o yaralıya koştum bir diğerine 20 dakikadan fazla sürdü Ambulansın gelmesi. Üniversitenin girişinde Ambulans noktası var Ambulans yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    şehrimiz sahipsiz sahipsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (6 yıl önce)
    Çevre yolu olmayan tek şehir kuzey cevre yolu guney çevre yolu denip duruyor ama yiilarin hikayesi ne kadar usta sürücü olursan ol o yolda yavaş gidemiyorsun arkdaki araçlar sıkıştırıyor asiri yoğunluk var ışıkları takanda yok stad yapildi sornada yol düzenlemesi yapilmaya başlandı stad yapilinca nerdelerdi karayolları mi belediyemi yap boz tahtasi oldu birde elktronik hiz sinirlamasi devreye konacak haddi grl yavaş gitt kaza kacinilmaz o yolddaAllah yardımcımız olsun Kazada ölen e Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Çevre yollarındaki yeşil ışıklar sarı yanmadan en az 3 defa yanıp söner. Maalesef Malatya çevre yolunda böyle değil. Yeşil ışık söneceği zaman hiç bir belirti vermeden hemen sarı ardından hemen kırmızı ışık yanıyor.Bu da öncelikle kazaya sonrasında da kırmızı ışık ihlali cezasına dönüşüyor. Umarım yetkililer bunun farkına varırlar da yazdıklarımız boşa gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanın her yerinde ışıklar birden kırmızıdan yeşile yeşildeysede kırmızıya geçiyo.normalde karşıdan gelen sürücüyü ana yolda birkaç defa yanıp sönerek uyarması lazım haklısın yerden göğe kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engineer (6 yıl önce)
    Şu yorumları okuyorum da bizim Malatya nin vatandaşları aciz insanlarda olduğu gibi sürekli başkalarını suçlayip Allah katında vebal yükleme çabasına giriyorlar. Ben de o kavşaktan geçiyorum fakat anormal bi duruma nedense rastlamadım. Kimse sürücülerin hata yapabileceği ihtimalini düşünmüyor. Yazıktır insanları bilmeden yargılamayın asıl harama günaha giren sizler olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (6 yıl önce)
    yazıklar olsun şu şehir sahipsiz hergün kazalar oluyor halen bakıp bakıp duruyorlar yazık deyilmi sucsuz insanlara kazaya sebebiyet veriyor oralardaki calışmabitseydii bunlar olmazdı ama sen kime söyleyecen
    0
    0
    Yanıtla
  • UP (6 yıl önce)
    Resmen tuzak gibi bir kavşak oldu. Orta refüjden dolayı, karşı yoldan gelen araçları göremeden ışık yanınca bir kaza olur mu korkusuyla yola giriyoruz. Tedbir alınacağı da yok. Bari eskiden kullandığımız menfezli yolun ışıklarını düzenlesinler orayı kullanmaya devam edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Böyle kavsak mi olur.size yesil ışık yansa bile elazig tarfindan geleni göremiyorsun.45 derece egimli bir giris.duz olsa en azindan sagindan geleni gorur önlem alirsin.Allaha emanet kavsaga giriyorsun.ışıgı takmayan söförler var.burasi kapatilmazsa daha cok kaza goruruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sibel (6 yıl önce)
    Hemen bugün Üniversiteden ana karayoluna nizamiye önünden çıkışların kapatılması lazım. Çünkü ilerideki alt geçitten zaten çıkış yapılmaktadır. Üniversiteye Elazığ yönünden gelenler ise Araştırma kavşağından dönerek giriş yapmalıdır. Her gün yüzlerce aracın giriş çıkış yaptığı bu kavşakta gerçekleşen bu kaza göz göre göre gelen bir kazadır. Üniversiteden her çıkan araç bu kazayla burun buruna gelerek çıkmak zorunda kalmaktadır. Ölen kişiye Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum. Bu bir kaza değil. Üniversite belediye yada karayolları yetkililerinin hepsinin önlem almayarak el birliği ile işlediği bir cinayettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    YONCA KAVŞAĞI YAPTIRAMAYACAK KADAR SAHİPSİZ MALATYA. YILAN HİKAYESİ OLDU. YENİ STAD KAVŞAĞI GÜLÜNÇ. SIRADAN BİR KAVŞAK...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    bütün suç büyükşehirde zamanında defalarca uyarıldı istasyon kavşağı ve üniversite önüne köprülü kavşak yapılsın diye. 20 km'yi 1 saatte tıngır mıngır giden trambüs saçmalığı yüzünden masum canlar gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Şu an Üniversiteyi çevre yoluna bağlayan kavşak ölüm kavşağı oldu. Yazık değil mi ölen gence? O kavşağı kim akıl etti? Üniversiten çıkan araçlar gelen ve gideni görmeden yola çıkıyor. Stadın kenarında biten üst geçit neden hala açılmıyor? Birisi çıksın açıklama yapsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Görmeyen görsün sanayide Şavata petrolün yanındaki kavşak görmeye değer bir rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT (6 yıl önce)
    Dünyanın hiç bir yerinde E- karayolu Üniversite Kampüsünün Şehirin Merkezinde İçinde geçmez Malatyanın Sayın Vekilleri Büyükleri Şu Kuzey Çevre Yolunu Hızlandırın Bir anönce Bittsin Trafik Rahatlasın İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Sayın Çakır bütün yol ve kavşak çizimlerini dandik üniversitelerde mimarlık mühendislik okumuş arkadaşlarına hatır gönüle cizdirirse olacağı bu .battalgazi yolundaki kavşaklarda böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Normalde orada kavsak yok isik yok onceden alt gecite girip arastirma onundeki isiklara cikiliyordu buyuksehir belediyesi tarafindan acilan bi kavsak bu kavsagin acilma sebebi ciftlik tesislerinin gectikten sonra yapilan yonca kavsak bu kazalar her gun oluyor bizlerde bu yolu her gun kullaniyoruz o kavsaktan yola girerken korkarak giriyoruz mantiksiz bi isik sistemi var yetkililer bu olaya el atmazsa bu kazalar surekli yasanir.yaralilara allah sifa versin olen vatandasimizada allah rahmet eylesin allah yakinlarina sabir versin.yetkililerinde cok umrunda olmadi simdiye kadar olan bu kazalar bundan sonra olurmu diyecem benim fikrim olmaz bura malatya hergun bi kavsak aciyolar bi yol degistiriyolar bu sekilde sorumsuzlukla cok canlar yanar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    İnönü Üniversitesinde Okuyorum. Abartmıyorum hemen hergün o sacma kavşak ve ışıkların zamanlama hatası yüzünden sürekli bir kaza oluyor. Elazığ yönüne giden arac hızlı bi şekilde geliyor ve son anda ışık yanıyor adam duramıyor. O arada İnönü Üniversitesinden çıkan araca yeşil ışık yanıyor ve sürekli bi kaza. Ben öğrenci olarak bu hatayi farkederken bu koltuk sevdalısı yetkililer hic mi görmüyor bişey? Vallahi pes..
    0
    0
    Yanıtla
  • saçma kavşakmı :D:D abartıyorsunuz bizim oyle muhendislerimiz öyle mimarlarımız warki hiç saçma olan birşey yaparlar mı kırılmışlardır şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • alpaslan (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Murat sen her iki tarafın ışıklarını aynı anda nasıl gördün.. bir incele mi yaptın.. yoksaa yalan mı söylüyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • alidevran (6 yıl önce)
    kuzey çevre yolunun eksiliği daha kaç cana mal olacak sayın valim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Malatyanın ışıkları daha çok can alır Allah tan korksun vicdan azabı çeksin o ışıkları yapanlar ne ikaz verir ne saniyeyle uyarır direk yeşilden sarı ve kırmızı arası yarım saniye hele o üniversite çıkışı ölüm davetiyesi anayolu görüş sıfır hadi burda biri kırmızıda geçti suçlu dediniz ya ambulans veya itfaiye aracı gelse zaten geçiş üstünlüğü var ama sürücünün tek gördüğü ışık nasıl görecek gelen aracı yetkili kim varsa onlara sesleniyom rahat uyumayın vicdan azabı çekin 24 yaşında giden canda sizinde sorumluluğunuz var ne yazıkki. Ölene rahmet yaralılara şifa diliyorum Allah yakınlarına sabır versin.Yazık yazık daha hayatınının baharında bir insan biz ne zaman hiç bir şeyin insan hayatından önemli olmadığını anlıyacağız.
    0
    0
    Yanıtla