SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'de Gönüllülere Turkovac Aşısı

0
Güncellendi - 2021-11-06 16:56:56
TÖTM'de Gönüllülere Turkovac Aşısı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Turkovac aşısı yapılmaya başlandı.

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, sosyal medyasında yaptığı açıklamada, vatandaşları yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinden korunmak için Turkovac gönüllüsü olmaya davet etti.

Bentli, “18-59 yaş aralığındaysanız, şu ana kadar Covid-19 hastalığını geçirmediyseniz, 2 doz Sınovac aşınızı yaptırdıysanız ve 2. Doz aşınızın üzerinden en az 3 ay en fazla 9 ay geçtiyse, siz de Turkovac gönüllüsü olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Tamamlama aşısına davet

İlk yerli aşı Turkovac için gönüllü olmak isteyen vatandaşların e- nabız üzerinden randevu alarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ ne beklediklerine dikkat çeken Bentli, “Aşı tamamlanma oranımızın hala ülke ortalamasının altında olduğu günümüzde, hastanelerimizde yatan özellikle yoğun bakımlarda tedavi gören veya vefat eden hastalarımızın aşısız veya eksik aşılı olduğunu biliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızı geç kalmadan aşılarını tamamlamaya davet ediyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Maalesef E-Nabız üzerinden Malatya ili seçilemiyor. Keşke Müdür Bey E-Nabızı kontrol ettikten sonra bu açıklamayı yapsaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Sağlık müdürü ne yapsın, zorlamı aşı yapacak
    0
    0
    Yanıtla