SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK İçin Proje Hazırlama' Eğitimi

'Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK İçin Proje Hazırlama' Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde TÜBİTAK 2237/B-Proje Eğitimi Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında “Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK İçin Proje Hazırlama Uygulamalı Eğitimi” kursu yapılan açılış toplantısıyla başladı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan açılış toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hilal Ermiş ve Doç. Dr. Suat Tekin, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Etkinlik Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Sandal ile eğitimciler Prof. Dr. Ahmet Ayar, Prof. Dr. Vedat Bulut, Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Prof. Dr. Sinan Canpolat, Prof. Dr. Mete Özcan, Prof. Dr. Engin Şahna, Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay toplantıda yaptığı açılış konuşmasında kursa katılan lisansüstü öğrencilerinin bu kursta görecekleri eğitimle bilimsel proje yazmanın tüm aşamalarını öğreneceklerini belirtti. Bu kursların önemine ve faydalarına vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, düzenlenen bu kursa eğitimci olarak katılan hocalara ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Etkinlik koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Sandal’ın toplantıda gerçekleştirdiği sunumda, 3 gün sürecek bu kursa 14 ayrı üniversiteden 63 başvurunun yapıldığı ve 30 öğrencinin eğitimlere katılmaya uygun görüldüğü belirtildi. 2016 yılından beri İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde lisans ve lisansüstü öğrencilere ve öğretim üyelerine yönelik toplam 46 kursun düzenlendiğinin kaydedildiği sunumda, lisansüstü öğrencileri için akademik becerilere giriş ile TÜBİTAK Proje Hazırlama Süreci eğitimini esas alan bu kursun ise İnönü Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 47. kurs olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız