SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'nin Yüzde 500'lük Zammına Tepki!

TÖTM'nin Yüzde 500'lük Zammına Tepki!
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal güvencesi bulunmasına rağmen,  sağlık hizmeti alan vatandaşlar kamu hastanelerinde bile yüklü miktarda para ödemek zorunda bırakılıyor. 

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kronik rahatsızlıkları nedeniyle belirli aralıklarla kolonoskopi yaptıran emekli iki yurttaş, en son önümüzdeki hafta için kendilerine uygulanacak kolonoskopi nedeniyle hastane  veznesine gittiklerinde kişi başına 5 bin TL istenince hayrete düştüklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar, “Rahatsızlığımız nedeniyle belirli sürelerde doktorumuzun isteği ile kolonoskopi yaptırıyoruz. Yaklaşık 6 ay önce yaptırdığımız kolonoskopi için döner sermayeye kişi başı 1000 TL ödeme yaptık.  Ama şimdi aradan geçen 6 ay sonra bizden istenen ücret kişi başı 5 bin TL. Böyle bir zam olur mu?  ” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Editörün Dikatine (1 ay önce)
    Peki üniversite çıkışında alınan olmayan! Araç park edecek yer bulunmayan! mesire alanlarından eğlence yerlerinden dahi otopark ücreti alınmayan! Anca insanları söğüşleyerek yasal olmamasına rağmen giriş çıkış ücreti alınması! Sayıştay raporlarına bile konu olan bu husus! Lütfen bu durumu haber yapın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafi (1 ay önce)
    Emekli sağlıkçym çalışma hayatım Ankara İstanbul Samsun Gaziantep ve bu illerin ilçeleri.Emekli olup Malatya'ya geldim.Malatyamızın üniversite hastanesi gibi hastane görmedim hekimlerinin güzel insanlığı ülkemiz hekimlerine örnek olacak klasta.Bu kadar güzel insan biraraya nasıl gelmiş depremden dolayı Samsundayım sağlık sorunlarımı halletmek için Malatya'ya gelmeyi bekliyorum.Hastanenin etik kuralları kendine mahsus sanki çok şanslıyız kıymetini bilelim.Döner sermayede bizim için şans hekimlerimiz bizi terketmez.Nadiren karşılaştğınız olumsuzlukları genelleştirmeyin .
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 ay önce)
    Kalp bölümünde anjuyuda sadece parayla yapıylar araştırın daha neler çıkar
    %73
    %27
    Yanıtla
  • mehmet (1 ay önce)
    1000 liradan 5000 liraya çıkması %400 zam demek yalnız. Aşırı fazla!
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Makarios (1 ay önce)
    Gözlük,Kolonoskopi,İşitme cihazı,Anjiyo,Diş,İmplant,Kaplama,Bazı ameliyatları ve daha sayamadığımız çok şeyleri para ile yaptırmak zorunda kalıyorsunuz.. Sigorta karşılamıyor.. Her ay kesilen sigorta pirimi sadece .....................
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Turan (1 ay önce)
    TÖT merkezinde soygun var geleni soyuyorlar gideni soyuyorlar çünkü Doktorların aldığı döner sermayeyi yükseltmek için ceblerini tıka basa doldurdukları halde her zaman açlar
    %62
    %38
    Yanıtla
  • gazi (1 ay önce)
    diğer üniversitelerde çok daha fazla
    %71
    %29
    Yanıtla