SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye de Yeni Başhekim ve Yönetim

0
Güncellendi - 2016-08-10 04:17:38
TÖTM'ye de Yeni Başhekim ve Yönetim
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)'nde Prof.Dr. Ünsal Özgen'in yerine Başhekimlik görevine Prof.Dr. Hakan Parlakpınar (fotoğraftaki) atandı.

Yeni rektör Prof.Dr. Ahmet Kızılay'ın geçtiğimiz Pazartesi günü göreve başlamasının ardından, üniversite yönetiminden sonra TÖTM yönetimi de değişti. Eski rektör Prof.Dr. Cemil Çelik'in atadığı Prof.Dr. Ünsal Özgen başhekimlik görevinden alındı ve yerine Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Parlakpınar getirildi.

TÖTM'de başhekimliğin yanı sıra Başhekim Yardımcılıkları ve Başmüdürlüğe de atama yapıldı. Bu atamalar da şöyle:

Başhekim: Prof. Dr. Hakan Parlakpınar (Tıbbi Farmakoloji AD Öğretim Üyesi, TÜBİTAK Bilim Teşvik Ödülü Sahibi ve TÜBA Üyesi)

Başhekim Yardımcısı: Doç. Dr. Ali Beytur (Üroloji AD Öğretim Üyesi)

Başhekim Yardımcısı: Doç. Dr. Recep Bentli (İç Hastalıkları AD Öğretim Üyesi)

Başhekim Yardımcısı: Doç. Dr. Cemil Çolak (Tıp Bilişimi AD Öğretim Üyesi)

Başhekim Yardımcısı: Yrd. Doç. Dr. M. Ediz Sarıhan (Acil Tıp AD Öğretim Üyesi)

Hastane Başmüdürü: Önder Uyanık (Sosyal Hizmet Uzmanı)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- ERTv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa Arif ALUÇLU (8 yıl önce)
    Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz. Yeni ekibe başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (8 yıl önce)
    Hakan Kardeşim başta olmak üzere bütün değerli Kardeşlerimi tebrik eder, hizmetlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.196 saniye