SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

TÖTM'ye Dermatokozmetoloji Ünitesi

0
Güncellendi - 2021-10-15 15:45:44
TÖTM'ye Dermatokozmetoloji Ünitesi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde (TÖTM) hizmete giren Dermatokozmetoloji Ünitesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışa, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, TÖTM Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, Başhekim Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil Şener ile Dermatoloji Bölümü akademik personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Dermatokozmetoloji Ünitesi’nin öneminden söz ederek, “Cildiye Bölümümüz bünyesinde Dermatokozmetoloji Ünitesi’nin açılışını yapıyoruz. Bu ünitede kozmetik müdahalelerin yapılacağı dört önemli cihaz bulunmaktadır. Burada hastalarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için var olan cihazlarımızın bir kısmını yeniledik bir kısmını da bünyemize yeni ekledik. Ünitemiz bünyesinde çalışacak doktor arkadaşlarımıza ve onların gözetiminde işlemler gerçekleştirecek hemşire arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Cildiye bölümümüzün yeni ünitesinin hayırlı olmasını ve hastalarımızın şifa bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Kızılay, Dermatokozmetoloji Ünitesi’nin yapımında emeği geçen Başhekim Prof. Dr. Ali Beytur’a ve Dermatoloji Ana Bilim Dalı akademik ve idari personeline teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Dermatolog Prof. Dr. Serpil Şener de, ünite bünyesinde gerçekleştirilecek işlemler hakkında bilgi vererek, “Kliniğimiz aslında yedi yıldır hizmet vermekteydi. Kozmetoloji ünitemizi yeni nesil cihazlarla büyüttük ve zenginleştirdik. Kliniğimizde cilt bakım cihazlarımız ve lazer cihazlarımız mevcut. Bu cihazlarla leke, çeşitli akne ve yaşlanma karşıtı tedaviler uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nihal Altunışık, gerçekleştirilen işlemlerin uzman doktorlar kontrolünde yapılacağını belirterek, bu özelliğinden dolayı Turgut Özal Tıp Merkezi Dermatokozmetoloji Ünitesinin diğer hastanelerdeki ünitelerden ayrıldığının altını çizdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ALİ MALATYA (2 yıl önce)
    sayın rektörümüz sayesinde hastanede adam akıllı doktor kalmadı çoğu büyük şehirlerde büyük özel hastanelere gitti cüneyt kaya alp abuzer diri can bunların en büyük örneği ve gitmek isteyen bir çok doktor var bir an önce bu rektör buradan alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • elk (2 yıl önce)
    sağlık ocağı gibi hizmet veren dermatoloji polikliniğini düzeltin önce 1 yıl gittim geldim sedef hastalığıma tanı koyamadılar .. araştırıp ne olduğunu bile inceleme ihtiyacı duymadan her gittiğimde 2 adet krem verip yolladılar ilerlemesine karsı sanki dalga geçer gibi hep aynı kremler 1 ay sonra tekrar gel görüşelim... önce insan yerine koyun hastayı ticari bir müşteri gibi sadece parasının alınacağı kaz zannetmeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)elk isimli kullanıcı yorumuna
    Yesilyurt Calikta bir bayan dr varmis. Ona gidin derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    onun yerine 2-3 tane ultrason cihazı alsanızda vatandaşa mart ayına randevu vermeseniz daha iyi olmazmıydı acaba. salı günü ordaydım birisine mart ayına ultrason randevusu vermişlerdi o kişide gelmiş doktora dert yanıyordu "nasıl bekleyecem" diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Küçük (2 yıl önce)
    Yapılan islerin ücretini de yazsaydınız. Tötm de coğu işlem paralı, hocalar özel muayenerine yönlendiriyor. Mesai saatlerinde kendi kliniklerindeler denetleyen yok.
    0
    0
    Yanıtla