SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trabzon'dan Sonra Ayağımız Biraz Yerden Kesildi!"

0
Güncellendi - 2018-12-04 20:46:06
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, Akhisarspor maçında 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, "Kazanmış olsaydık Beşiktaş ve Galatasaray'la birlikte 24 puanımız olacaktı. Önümüzde 3 maçımız daha var. Bu maçlardan maksimum ne alabiliyorsak almak istiyoruz. İlk yarıyı şu anda bulunduğumuz 5 veya 6'nın içerisinde tamamlarsak ikinci yarı için iyi bir pozisyon almış olacağız" dedi.

Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda konuk edecekleri Etimesgut Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarının hazırlıkları öncesinde açıklamada bulundu.

Akhisarspor karşılaşmasında kaybettikleri 2 puanın olduğunu söyleyen Bulut, Maçın ilk 45 dakikasını bir kere daha izledim. İlk yarı baskılı oynadık. Hatta 2-0'ı yakalayabilirdik. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk, değerlendiremedik. Baskılı oynamamıza rağmen istediğimiz 3 puanı alamadık. Kaybettiğimiz 2 puan var" dedi.

Bulut, Akhisarspor karşısında bireysel hatadan dolayı kalelerinde golü gördüklerini belirterek, "Rakip kapanınca onu açmakta biraz zorlandık. Golümüzü bulduktan sonra aslında ikinci golü bulmamız gerekirdi. İkinci yarıda ikinci golü bulabilirdik, bulamadık. Aslında hiç pozisyon olmadan bireysel hatadan dolayı yediğimiz bir gol var. Bazen futbolda bunlar oluyor. Golü atamadığınız zaman bir gol yediğinizde beraberlik oluyor, ondan sonra ikinci golü bulmakta zaten zorlanıyorsunuz çünkü rakip iyi defans yapıyor, kapanmaya çalışıyor. Akhisar'da şuan bulunduğu konumdan daha iyi bir takım, bunu görmeliyiz" diye konuştu.

Bulut, geldikleri sürece iyi bakmaları gerektiğini ve önlerine bakacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Şikayetçi olmamamız lazım çünkü iyi bir durumdayız, 6. sıradayız. Kazanmış olsaydık Beşiktaş ve Galatasaray'la birlikte 24 puanda olacaktık. Önümüzde 3 maçımız daha var. Bu maçlardan maksimum ne alabiliyorsak almak istiyoruz. İlk yarıyı şu anda bulunduğumuz 5 veya 6'nın içerisinde tamamlarsak ikinci yarı için iyi bir pozisyon almış olacağız. Yapacağımız birkaç transferle ikinci yarıya hazır olacağız. İkinci yarı daha zor ve çetin geçecek. O yüzden birkaç transfer yapmamız şart."

Bir gazetecinin, 'Takımda rehavet var mı?' sorusuna, "Rehavet olduğunu söylemiştim. 5-0'lık Trabzonspor galibiyetinden sonra ayaklarımız biraz yerden kesildi. Her zaman futbolcularıma söylüyorum; 5-0 kazanabilirsiniz ama lig bitmiş değil. O yüzden ayaklarımızın yere basıp , yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 3 maç üst üstü almak güzel bir şey, moral motivasyon olarak güzel ama bunun devamının gelmesi gerekiyor. Kasımpaşa karşısında neler yaptığımızı, hatalarımızı gördük. Önümüzdeki maçlarda bu olmaması için antrenmanlarda daha iyi çalışmamız, bireysel hataları asgariye düşürmemiz lazım çünkü bireysel hatalardan bu sezon bayağı sorun yaşadık. Konya ve Ankaragücü'ne karşı kaybettiğimiz puanlar var. Futbolcularımızın üzerinde durup, onları daha iyi duruma getirmemiz gerekiyor. Şuan 22 puandayız, bana göre 26 puanda olabilirdik" şeklinde cevap verdi.

Ziraat Türkiye Kupası maçında rotasyon olacağını dile getiren Bulut, "Az oynayan ya da oynamayan futbolcularımıza daha çok şans vereceğiz. Altyapıda profesyonel olan genç arkadaşlarımız var, onlar kadroda olacak. Onlara da ilerleyen dakikalarda şans vermeye çalışacağız. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. O yüzden burada avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. İkinci maçı suni çimde oynayacağız. Kupada sonuna kadar gitmeye çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Tarik (5 yıl önce)
    Hocanın ilk 11 kararı yanlıştı,müdahaleleri yanlıştı ve geç kalındı,madem orta yapılmayacak,uzun top oynanmayacak,boutaibi ndn 90 dk oynatırsın ki?,topu bu kadar kaybetmek olmaz ki! Eren 2.lige gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (5 yıl önce)Tarik isimli kullanıcı yorumuna
    Maçı canlı izledim, fakat bazı arkadaşlar farklı izlemişler. Maçın en iyilerderi guıherma, Eren Tozlu, Murat Akça, idi fakat eren ve Murat Akça için şaşırdığım, ifadeler var. Eren Tozlu 66.dakikadan önce inanılmaz kafayla arkaya indirdiği pozisyonda topu Buğra dağlara taşlara vurdu. Çok diri futboluyla Erenin çıkması hata idi, Futbolcu değişimlerinin yanlışlığından dolayı bence 2 puan gitti, En basitinden Ahmet ildiz ikinci yarının ortalarına Donaltın yerine girmeliydi, diye düşünüyorum. Kontra atak oynayan hızlı adamları olan Akhisar puanı almakta zorlanmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Srk (5 yıl önce)
    Eren tozlu ,rahman ,murat akça 2.ligde bizi şampiyon yapar,malatyayı 1 ligde yükseltemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Beyler erol hocamızın elindeki kadro bu. Hocamıza daha kaliteli kadro olduğunda siz o zaman görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Haklisin hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    AKIL PARARSI OLSUN BUNDAN SONRAKI MAÇLAR ÖNEMLI ISTEMEDIGIMIZ YENILGI SÖZÜ SON OLUR INŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    İlk yarı Danılt çok iyi iken ikinci yarı yoruldu hiç oynanadı. Trabzon maçında Ahmet İldiz aynı mevkide çok iyiydi. İkinci yarıda Ahmet İldizi almalıydı. Eren Malatyaya katkısı çok oldu teşekkür ederiz ancak bu ligin futbolcusu değil. Ömer Şişmanoğlunun ayağına top yakışıyor daha çok süre almalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Hayırlısı hocam sen ne dersen o, üzüldük ama takımımız i yalnız birakmayacaz futbolcularımızdan da bizdeki özverinin karşılığını önümüzdeki maçlarda görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Rahman buğra pereyra ve de Boutaib bu ligin adamı değil ve Erol hoca oyuncu değişikliklerin yerinde ve zamanında değildi Cilherme ve Alexic tek yetmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    akhisara puan lazımmdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hoca daha frikik atışını kimin kullanacağını bilmiyorsun.4 Futbolcu topun başında uzunca bir toplantı yapıp sonunda Donald ın kullanmasına karar veriyorlar.O da son derece lakayt bir şekilde atışı kullanıyor.Bu kadar başıboş bırakılmasını istememekle çok şeymi beklemiş oluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kara (5 yıl önce)
    sakatlıklar olabilir ama EREN TOZLU nedir HALAA VE halaaaaa RAHMAN BUĞRA nedir Pereira yı neden baştan almıyon ilk 11 e..Ahmet ILDIZ Çokmu kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Bu maçtaki iki puanı sen bireysel hatandan dolayı kaybettik kenardan maçı izledin oyuna müdahelede geç kaldın gol ben geliyorum diyordu bağıra bağıra
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    2 nci yarının sonlarına doğru Akhisar yedek kulubesine gözüm takıldı adamlar Cihat hoca ile birlikte bir kaç kişi o kadarki maçı istedilerki yandan verdikleri taktikler ile golü buldular biz ise 2 nci yarının büyük bir bölümünde uyuduk . Yinede takımımızın ve Erol hocanın arkasındayız yalnız şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim dün akşamki kadrodaki bir kaç futbolcumuz kesinlikle süper ligde oynayacak yeterlilikte değiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Akhisar maçındaki futbol kalitesi Ptt 1.liğin bile altındaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle defans hattı sos veriyor hoca nın elindeki malzeme bu ayrıca bizim futbolcular ilkyarıyı kafalarında bitirmişler hedef puan tamamlanınca şahsiyetsiz ve ruhsuzca hedefsiz laubali bir oyun var sahada sadık ın yerine hatta iki stoper artı solbek artı bir forvet kesinlikle alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Stoperlerin sarı kartlı olmasını değerlendirecek bir baskı da oluşturamadık vel hasıl Adem büyüğü çok aradık. .bundada bir hayır vardır. .
    0
    0
    Yanıtla