SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Ekipleri Beton Mikserlerini Denetliyor

0
Güncellendi - 2020-07-23 04:19:34
Trafik Ekipleri Beton Mikserlerini Denetliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik ekipleri tarafından beton mikserlerine yönelik denetim yapıldığı ve kurallara uymayan 31'i hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, şehir içi ve şehirler arası yollarda yapılan denetimlerle ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Temmuz ayı içerisinde 156 beton mikseri vb. araçlar denetlenmiş kusuru bulunan 31 araca cezai işlem uygulanmıştır.

Trafik ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için günlük program dahilinde günün değişik zamanlarında gerek seyir halinde gerekse sabit noktalarda trafik denetimlerine  devam etmektedir."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kazım Kara (3 yıl önce)
    Beton mikserlerinden çevre yoluna harç döküldüğüne şahit oldum,eski Beydağı devlet hastanesi kavşağında.Yollara yazık oluyor,trafik güvenliğini de tehdit ediyorlar.Beton mikserlerinin denetlenmesi yerinde bir uygulama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (3 yıl önce)
    Senin bu Mehmet çınarla alıp veremediğin ne Mehmet çınar ın yeri değil orası
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (3 yıl önce)
    Sayın Emniyet Müdürlüğü yetkilileri; Denetlediğiniz beton mikserler trafik mevzuatına aykırı da halk arasında pat pat denilen remörklü çapa makinaları mevzuata uygun mu? Çapa makinalarının sınıfı nedir? Tarım aracı mı, iş makinası mı, taşıt mı, binek aracı mı, yoksa uzay aracı mı? Her kafasına esen bu ne idüğü belirsiz nesneyi alıp trafiğe çıkabilir mi? Çapa makinası kullanmak için ehliyet gerekiyor mu? Eğer ehliyet gerekiyorsa hangi sınıf ehliyete sahiptirler? Plaka, ruhsat ve trafik sigortaları var mı? Çapa makinelerinin karıştıkları ve yaralanma veya ölümle sonuçlanan trafik kazalarında hukuksal durum nedir? Zorunlu Trafik sigortaları olmadığından karşı tarafın zararları nasıl tazmin ediliyor?Çapa makinaları her türlü trafik kural ve kaidelerinden, usullerinden muaf mı? Malatya’nın Kale ve Darende ilçelerinde her yıl, çapa makinelerinin neden olduğu, ölüm ve yaralanma ile sonuçlanan pek çok trafik kazası olmaktadır. Bu kazalardan biri sizin veya bizim başımıza gelse hakımızı hukukumuzu nasıl arayacağız.Takdir ilahi diyip kadere razı mı olacağız? Emniyet Müdürlüğü olarak kurumsal bazda bu sorun ile ilgili bir çalışmanız veya bir proğramınız var mı?Trafik mevzuatına uygun olmayan pek çok araç, trafikten men edildiği halde bu ölüm saçan çapa makineleri hakkında neden hiç bir işlem yapılmaz? Biz özel araç sahiplerine her türlü cezayı yazıyorsunuz. Geçen yıl Fahri Kayhan Bulvarı’ında 62 hız ile ceza yedim.Yine geçen yıl Bilecik Bozüyük’te duble yolda, yerleşim yeri dışında hiçbir hız uyarı levhasının olmadığı yerde 110 ile gittiğim gerekçesi ile ceza geldi.Her iki cezayı da ödedim. Aynı duyarlılığı neden çapa makinelerine de göstermiyorsunuz? En iyisi ben de bir çapa makinesi alıp trafikte istediğim şekilde cirit atayım diye düşünüyorum. Nasıl olsa kimse karışmıyor.Haksız mıyım?
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (3 yıl önce)
    Çevre yolunda 120 km son hız gidiyorlar. Ne kural dinliyorlar ne laf. Bu kadar cahillik olmaz. Bu hızlarda şehir içi nasıl durursun, önüne çocuk çıksa ne olur? Nasıl bu kadar düşünmez insan aklım almıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (3 yıl önce)
    Yola dökülen beton harçları araçlara ve asfalta ciddi zarar vermektedir.Geçen hafta yola dökülen beton nedeniyle az daha kaza yapacaktım.Yola dökülen beton bir çok yerde kuruduğundan şehrin girişleri sanki köy yolu gibi olmuş. MOBESA kameralarından tespit edilebilinir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (3 yıl önce)
    Çöşnük ,Sanayi,Fahri Kayahan ve diğer kavşaklarda bu beton mixerleri yola beton dökmek süretiyle hem yolun yapısını bozmakta hem de kazalara sebebiyet vermektedir.Bu beton firmalarına en yüksek ceza uygulanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    kömürcüler sitesi dilek yolu çıkışı MEHMET ÇINAR ın mikserleri bu gidişle bağlantı yolunu beton dökerek kapatacak
    0
    0
    Yanıtla